Arkadaslar şehir içi geziler yapiyormusunuz ?
Ne güzel senin adına sevindim çok guzel bir hobiBen tek basima yapiyorumScooter ile yavas yavas gidiyorum, bazen orman yollarina girip sahillerde, mesire yerlerinde fotograf cekiyorum. Tracker uygulamasi olarak "Riser" kullaniyorum, tum gezilerimde gittigim guzergahi da kaydetmis oluyorum.
Ne güzel senin adına sevindim çok guzel bir hobi hep tekmi yaparsin
En güzelini sen yapiyosun valla yazin sonunda benimde oyle planlarim var fikirlerimde yardimci oldun bu arada teşekkurlerZaten 6 aylik bir motosiklet surucusuyum, henuz uzun yol yapmadim, belki bu yaz sonuna dogru Canakkale, Izmir veya Yunanistan. O da kendimi hazir hissedersem. Evet tek basima geziyorum. Tek basina gezmenin bazi guzel yanlari var. Suraya girelim mi diye soru sormuyorum, surada durup fotograf cekelim mi diye sormuyorum. Kaldi ki zaten ergen degilim, temkinli ve eglenceli rotalar ariyorum. Hiz yapmak, virajda yatmak, tek teker ile gitmek gibi dusuncelerim hic olmadi. (Zaten scooterla bunlari yapmak ne derece mantikli olur bilemem
Gezip egleniyorum ben![]()
Merhabalar motorumu alalı 1 hafta oluyor akşamları anadolu veya avrupa yakasında ufak sohbet toplantılarına katılabilirim.