ben hiç iyi düşünmüyorum tıpkı o filmedki gibi
bide kendime artçı olcağım birini bulmam lazım![]()
şu zamanda ne kadar acı verdiğini anlatamam
bide kendime artçı olcağım birini bulmam lazım![]()
şu zamanda ne kadar acı verdiğini anlatamam
hani derlerya ateş düştüğü yeri yakar o hesap ALLAH (cc) sabrını verir
sanırım beylik düzü tafındasın dimi o tarftan gelen bir arkadaş bulursak seni alırlar
yada buluşma yerine gel orada ayarlanır :cat:
kask mont felan var ır inşallah..kask sız zaten artçıda almazlar ogün..ona göre hazırlıklı gel..
gelemzsem çok sesiniz çıksın tek isteğim bu şehitler ölmezi içiniz titreyerek söleyin çünküü benim abim ölmediiiiii
---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:08 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:06 AM ----------
merak etme ozamana kadar maaş alcam pembe çiçekli bir kask var kadıköyde onu alıcam inş. pahalıymış biraz ama bakıcaz artık gidip bi yakından görmem lazım bi tane var ama komik deli emin kaskı..hihiiiii
al al kaskı..da sen de katılırsın katılamazsan da sesisimizin çok çıkacağını buradan garanti veririz yani..
yaaa çok fena canım çekti yaaa ALLAHım dua edin benim iin bende orda olıyım tek isteğim bu:salut:
gelemzsem çok sesiniz çıksın tek isteğim bu şehitler ölmezi içiniz titreyerek söleyin çünküü benim abim ölmediiiiii
valla bunu sen hazırlıyacaksın biz değil..mesela ben 30 ağutos zafer bayraqmında çalışmaka zorundaydım..katılamadım korteje acayip olmuştum....:salut::salut:
valla bunu sen hazırlıyacaksın biz değil..mesela ben 30 ağutos zafer bayraqmında çalışmaka zorundaydım..katılamadım korteje acayip olmuştum....:salut::salut:
sesimizin çıkacağından emin olabilirsin çıkmadığı zaman hiç olmadı :cat:
---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:16 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:16 AM ----------
beter ol![]()
eh sana da o gün nöbet yazarlar görürüm bende seni abicim..![]()
sendemi nöbet tutuyosun????:silent:
eh sana da o gün nöbet yazarlar görürüm bende seni abicim..![]()
o gün nöbetim yok :queen::queen::queen:
acil bişi olabilir bellimi olur abi..![]()
benim işimde acil olmayan bir gün söylesene :cherry:
acil bişi olabilir bellimi olur abi..![]()
bende onun için dedim işte belli olmaz diye..hadi bekliyoz bakalım..
akşam sen 1.köprüden geçtin dimi çok kalabalıktı..ben soldan kaptırdım gittim abi..