[İstanbul - MT]

bide kendime artçı olcağım birini bulmam lazım :)
şu zamanda ne kadar acı verdiğini anlatamam

hani derlerya ateş düştüğü yeri yakar o hesap ALLAH (cc) sabrını verir

sanırım beylik düzü tafındasın dimi o tarftan gelen bir arkadaş bulursak seni alırlar

yada buluşma yerine gel orada ayarlanır :cat:

hani derlerya ateş düştüğü yeri yakar o hesap ALLAH (cc) sabrını verir

sanırım beylik düzü tafındasın dimi o tarftan gelen bir arkadaş bulursak seni alırlar

yada buluşma yerine gel orada ayarlanır :cat:

gelemzsem çok sesiniz çıksın tek isteğim bu şehitler ölmezi içiniz titreyerek söleyin çünküü benim abim ölmediiiiii

---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:08 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:06 AM ----------

kask mont felan var ır inşallah..kask sız zaten artçıda almazlar ogün..ona göre hazırlıklı gel..

merak etme ozamana kadar maaş alcam pembe çiçekli bir kask var kadıköyde onu alıcam inş. pahalıymış biraz ama bakıcaz artık gidip bi yakından görmem lazım bi tane var ama komik deli emin kaskı..hihiiiii

gelemzsem çok sesiniz çıksın tek isteğim bu şehitler ölmezi içiniz titreyerek söleyin çünküü benim abim ölmediiiiii

---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:08 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:06 AM ----------

merak etme ozamana kadar maaş alcam pembe çiçekli bir kask var kadıköyde onu alıcam inş. pahalıymış biraz ama bakıcaz artık gidip bi yakından görmem lazım bi tane var ama komik deli emin kaskı..hihiiiii

al al kaskı..da sen de katılırsın katılamazsan da sesisimizin çok çıkacağını buradan garanti veririz yani..

sesimizin çıkacağından emin olabilirsin çıkmadığı zaman hiç olmadı :cat:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:16 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:16 AM ----------

valla bunu sen hazırlıyacaksın biz değil..mesela ben 30 ağutos zafer bayraqmında çalışmaka zorundaydım..katılamadım korteje acayip olmuştum....:salut::salut:

beter ol :p

valla bunu sen hazırlıyacaksın biz değil..mesela ben 30 ağutos zafer bayraqmında çalışmaka zorundaydım..katılamadım korteje acayip olmuştum....:salut::salut:

yaa zaten benim o gün çalışmamdan bi hayır gelmezki bunu biliyolar ama bizim iş öle çıkıp gidilmiyoki kardeşim yaa sonuçta defter değilki kapatasın insan can yanii hadi eyvallah diyip gidemio insn başka bi işte olsam imkanı varmı beni durdurmanın:bounce:

bende onun için dedim işte belli olmaz diye..hadi bekliyoz bakalım..:p:p
akşam sen 1.köprüden geçtin dimi çok kalabalıktı..ben soldan kaptırdım gittim abi..

evet 1. köprüden geçtim ama az kaldı patlıyodum sen koptuktan sonra adamın bir tanesi beklemekten sıkıldı sanırım sola ani bir çıkış :pr:yaptı sinyal falan yok sadece ön tekerleğinin sola dödüğünü gördüm gayri ihtiyari sola doğru çektim motoru allahtan sola çekmişim akşam akşam akraba olduk adamla kulaklarını iyi çınlattım :cherry:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar