Senin yarın sabaha kadar trafikle işin olmaz biliyorum![]()
Yarın Bahçelievlere gideceğim.:cat:
Senin yarın sabaha kadar trafikle işin olmaz biliyorum![]()
Uğur abi hakkaten dediğin gibi ilk günlerdeki gibi boş kalamıyorum artık sürekli iş veriyorlar![]()
bende gökyüzü görmek istiyorum bende trafiğe takılmak istiyorum...![]()
Yarın Bahçelievlere gideceğim.:cat:
hayırdır bahçeli evlerde ne yapıcan..
Hayırdır :mrgreen:
nöbetçiyim :salut:
Yarın izinlisin o zaman:cat:
değilim yaaa yarında organ nakli varmış kalmak zorundayım :salut::salut::salut::salut::salut::salut:
29 ekimdeki korteje gelecekmisin :cat:
yaaa benim kadar kimse isteyemez sanırım gelmeyi okadar heycanlıyımki o gün için inşeALLAH çok ameliyat olmaz gelirim söledim izin için ama onlarda biliyor benim durumumu abim şehit benim izin vermek isterler ama duruma göre işte
Başın sağ olsun Allah geride kalanlara sabır versin
TÜRK milleti için en yüçe mekada şu an abin
İnan Kanı Yerde Kalmaz Korkma Abinin Ardından Çanını Seve Seve Vermeye Hazır Daha Binlerce TÜRK Evladı Var
yaaa benim kadar kimse isteyemez sanırım gelmeyi okadar heycanlıyımki o gün için inşeALLAH çok ameliyat olmaz gelirim söledim izin için ama onlarda biliyor benim durumumu abim şehit benim izin vermek isterler ama duruma göre işte
umarım gelirsin.
şehit kardeşi olmak bence çok farklı rabbim herkezi şehit mertebesine ulaştırsın kardeşinede gani gani rahmet eylesin...
bende ona üzülüyorum ya abi binlercesi daha bu vatana can vericek ama bu böle olmaz dur denmeli biri dur demeli ben her tv açtığımda ağlamak istemiyorum her tv açtığımda bir eve daha acı düşmüş onu görmek istemiyorum anlıyormusun abi bi bilseniz bu acıyı gözünüzü kırpadan gider vurursunuz imralıdakini ama buna bile izin yok o bile paşa gibi o bile az kala çıkıcak içerden bu nasıl bi acıdır anlatılmaz kelimeler kifayetsiz nedemek kelime yok dile gelen nefes alınmıyor acıdan canın yanıyor her anana baktığında acın büyüyor için kan ağlamak nedemek içimde akacak yer kalmadı yer yokki aksın sadece tek istediğimiz artık dur denmeli dursunlar akan yaşlar acılar