Royal Enfield patladı mı?

Motosikleti
D400
Sıfırı geldiği anda daytonada satılıyor, açıkçası yetkili servis bunu yapıyorsa ekstradan "yetkili bayi" ibaresi olmasını beklemenın sebebini anlayamadım.

zaten bu siteye göre sadece istanbulda tek noktada yetkili bayi gözüküyor

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Lanet gitsin o Daytona'ya. Çöl sıcağında su satsa yine almam.

RE'nin Guerilla 450 diye bir modeli var, tek silindir 40 hp, 40 nm. Bence tam itlik kopukluk yapma makinesine benziyor.

Motosikleti
2022 Suzuki V Strom 650 (DL650)
Niyeti model ismiyle vermiş işte adamlar 🤣
Anladığım kadarıyla yeni 452cc Himalayan motorunun naked / scrambler bir kasaya uyarlanması ile oluşturulmuş bir model. Motorun karakteristiği nedeniyle o kadar itlik kopukluk yapacak bir durumu yoktur. (Uzun stroke ile düşük devirde yüksek tork almak için optimize edilmiş bir motor o...)

Motosikleti
Cruiser
Doğrudur üstat tanımıyorum o motoru, sevgili @tommygun ın yorumuna istinaden yazdım. meteor 350 ve super meteor 650 den memnun olan çok arkadaş var ama şahsen sadece bullet 350 ye binebildim, Makedonya'da bir arkadaşımda vardı 1 hafta kadar kullandım tatlı motordu.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Anladığım kadarıyla yeni 452cc Himalayan motorunun naked / scrambler bir kasaya uyarlanması ile oluşturulmuş bir model. Motorun karakteristiği nedeniyle o kadar itlik kopukluk yapacak bir durumu yoktur. (Uzun stroke ile düşük devirde yüksek tork almak için optimize edilmiş bir motor o...)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar