[İstanbul]İstanbul'a veda buluşma resimleri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Super Moderator
c.tesi akşamı katılım gösteren telefonla iyi dileklerini ileten tüm dostlarıma teşekkürler çok sağolun arkadaşlar:rendeer:
umarım güzel resimlerle tekrar görüşeceğiz bendeki resimleri topic ikinci sayfaya geçtiğinde aktaracağım çünkü sayfada çok yükleme olsun istemiyorum:cat:

ee o zaman yazalim ki 2. sayfaya geçelim di mi ama...

resimler harika , zaten ertesi sabah kahvaltıda yenenlerin tadını anlata anlata bitiremedi birileri :cherry: fiyatlarda güzelmiş... :cat: alper arkadaşlarıma güzel bir akşam geçirttiğin için ayrıca teşekkür sana...

ne yapıyım abi tadı damahımda kaldı derler ya işte öyle bişi:rendeer:

benim için süprüz mü yaptınız yaa Gürkan abi azıcık ucundan bişeler söledi ama tam anlayamadım naptınız naptınız :mrgreen:

alper yüklesin resimlerde görürsün mt adına senin için yaptık bişeyler gelemiyen arkadaşlar çok güzel lezzetler kacırdılar bilsinler teşekkürler alper tim :rendeer:

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Afiyet olsun, son anda gelmekten vaz geçtim, sebebini söylemiyim, o kendini biliyor,

resimler için teşekkürler
çok eglenceli ve lezzetli bi geceydi teşekkürler alper teşekkürler arkadaşlar
alper umarım tatilin çokkk güzel geçer kazasız belasız gidip gelirsin inşallah

Bi karting buluşması yapsak duruma göre Paintball da olur.Kartal da zaten kartingle paintbal yan yana. 3500 m2 alan paintball.bayağı geniş bi alan da karting var. Buluşma yapsak kim gelir ? :)

Sahibi Ersen abi babamın arkadaşı.

Çok geniş bir alan ve kafeteryası da var.

Super Moderator
ee o zaman yazalim ki 2. sayfaya geçelim di mi ama...

resimler harika , zaten ertesi sabah kahvaltıda yenenlerin tadını anlata anlata bitiremedi birileri :cherry: fiyatlarda güzelmiş... :cat: alper arkadaşlarıma güzel bir akşam geçirttiğin için ayrıca teşekkür sana...
ben teşekkür ederim katılım harikaydı yemeklerde süperdi keşke gelebilsediniz:cat:
benim için süprüz mü yaptınız yaa Gürkan abi azıcık ucundan bişeler söledi ama tam anlayamadım naptınız naptınız :mrgreen:
gelcek resimler birazdan :queen::queen:
resimler için teşekkürler
çok eglenceli ve lezzetli bi geceydi teşekkürler alper teşekkürler arkadaşlar
alper umarım tatilin çokkk güzel geçer kazasız belasız gidip gelirsin inşallah

teşekkür ederim iyi dileklerin için çok saol canım:rendeer:

Kötü bişe değil dimi :p Bu arada Alper abi sen tatilden gelince seninle Gülbeyaz ekşın prodikşın markası altında bi gezi yapıcaz :p

Espri biyerden tanıdık geliyo ama :p :mrgreen:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar