İstanbul da gaz yağı sorunsalı

Nalburdan alırken ısrarla sorun,etiketi okuyun... Gaz yağı mı? Kandil yakıtı mı ? diye, ve kullanım amacınızı söyleyin. İkisinin arasında dağlar kadar fark var.

thaylanda gittiğimde almıştm 1 ay önce :D 2 litre. 2 tlydi ve tabiki kaliteli :d

thaylanda gittiğimde almıştm 1 ay önce :D 2 litre. 2 tlydi ve tabiki kaliteli :d

Orda gaz yağını ne yaptın yahu.. Hadi buraya getirdin diyelim, trenle mi geldin ordan buraya mubarek... Fiyat aslında olması gereken düzeyde. Burda bokunu çıkarıyorlar. Orda şu an benzin litresi 4,29 tl görünüyor.

sana yakın herhangi sanayiye git. bir tane yağcı bul otomobil yağı falan satan biyer.oraya sor orada yoksa nerede bulabilirim diye sor kesin biyer soyler bulursun.

Alanyadayım. bulmakta sıkıntı çekersen göndereyim 1 - 2 lt. Para felan istemez. Öyle duruyor. Elimde var 5 lt. Kargo parasını ödersin olur biter.

Arkadaşlar hepinize tek tek teşekkür ederim cevaplar için, 2-3 ay önce n11 de baktığımda 750 ml. si 20 liraya satılıyordu içimden küfür edip kapadım yorumlarda n11 bahsedilmiş birazdan yine bakacağım olmadı karşıya geçtiğimde deidğiniz istasyonlara gideceğim, hem arabanın jantına hem motora lazım oluyor, tekrar teşekkürler değerli yorumlarınız için :rendeer:

Yıllardır arıyorum şu gaz yağı denen mereti, eyüpte var dediler gittim yok, unkapanında var dediler gittim yok,milletin önerip de benim denemediğim yer kalmadı neredeyse avrupa yakasında her yeni gittiğim benzinciye soruyorum yok arkadaş bu meret, geçen bi benzin istasyonunda abi eskiden satılıyormuş ben yıllardır bu işin içindeyim daha satıldığını görmedim dedi :queen:

Dışarıdan sanayiden vs. bak dediler fiyatlar kudurmuş bu meretin litresinin satış fiyatı şuan 5 liranın altındayken dışarıda satanlar 20 liraya satıyorlar litresini bi bulsam 10-20 litre alıp stoklayacağım.

İstanbul için de mümkünse avrupa yakasında gaz yağı kesin satılıyor kardeşim git şu istasyondan al diyen biri çıkar mı şu forumda? Çıkarsa yedi ceddine hayır dualar okuyacağım söz :flower:

https://urun.n11.com/bocek-zift-recine/gaz-yagi-5-lt-bidon-saf-urun-P173821415?gclid=CjwKCAiA15vTBRAHEiwA7Snfc76OsZ7q0AvvuF11HfKRdEop3xjWD4vDc-UYPINJclogFX-lUY3uzxoCVxIQAvD_BwE&gclsrc=aw.ds

Orda gaz yağını ne yaptın yahu.. Hadi buraya getirdin diyelim, trenle mi geldin ordan buraya mubarek... Fiyat aslında olması gereken düzeyde. Burda bokunu çıkarıyorlar. Orda şu an benzin litresi 4,29 tl görünüyor.

yok hocam tatile gitmiştim. uçakla getirdim 2 litre :D benzinde ucuz abi sen ynalş baktn galiba :D

Boşver gaz yağını. "Würth Dry Lube" kullan zincir temizleme derdin kalmasın. 4 yıldır temizlemiyorum.

sdt

Bir kaç ay önce 25 TL'ye aldığım 5 litrelik gaz yağı şimdi olmuş 58 TL.
Vay arkadaş! Bu ne yaa?
Bu arada almak istersen eğer aktarzane diye bir site var oradan da bakabilirsin.

Gazyağı aramaya gerek yok ki , gir n11 sitesine ver siparişi gelsin . Olay bu kadar

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Büyükçekmece Başlangıç Petrol de var, pompadan basıyorlar benzin mazot gibi.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar