bende ariyodum bulamadim benzin istasyonlari satmiyo sordugumda ...
bagcilarda satan varmi istasyon yada yakin cevresinde ?
Nalburlarda bulabilirsin kurubuz junior.
Hocam bu hangi benzinci? Shell-opet vs? Lokasyon ve fiyat da veriri misin.
aynen ya sorunsal çok saçma sapan bir kelime bence ama tdk da var yapacak birşey yokSorunsal sorunsal sorunsalı
bu da yeni çıktı
beyler zinciri temizleyerek onu dış etkenlere karşı zayıf bırakıyorsunuz
size şunu diyeyim temizleyip 1 gün bırakan bakın nasıl paslanıyor
ben bunu gördükten sonra zincir temizlemeyi bıraktım yoksa gaz yağı mazot vs ile bal dök yala şeklinde yapardım
artık motordan çıkan yağı bi kap a koydum araziye çıkıp dönünce fırça ile yağı sürüyorum yağ ince olduğundan tozu toprağı alıp gidiyor
ve son 2 yıldır hiç paslanma olmadı evet biraz pis oluyor ama zincirde gram pas yok
ve gaz yağı aramaya uğraşmıyorum![]()
beyler zinciri temizleyerek onu dış etkenlere karşı zayıf bırakıyorsunuz
size şunu diyeyim temizleyip 1 gün bırakan bakın nasıl paslanıyor
ben bunu gördükten sonra zincir temizlemeyi bıraktım yoksa gaz yağı mazot vs ile bal dök yala şeklinde yapardım
artık motordan çıkan yağı bi kap a koydum araziye çıkıp dönünce fırça ile yağı sürüyorum yağ ince olduğundan tozu toprağı alıp gidiyor
ve son 2 yıldır hiç paslanma olmadı evet biraz pis oluyor ama zincirde gram pas yok
ve gaz yağı aramaya uğraşmıyorum![]()
Nasıl zincir kullanıyosunuz yahu? Benim motor yaz kış yağmur çamur kullanılıyor ve açıkta duruyor daha noktasal pas bile görmedim zincirde.
Temizledikten sonra yağlamıyor veya dandik marka bir zincir kullanıyorsanız bilemeyeceğim...
Zinciri temizlemek de ömrünü uzatır, plakalar arasına giren toz toprak aşınmayı hızlandırır, temizlik bunları gidermek için yapılır.