İnsan Dışkısıyla Çalışan Motosiklet : TOTO

İş yerinde olmasan basacam kahkahayı vallahi muhabbetler kırıp geçiriyor:queen:....ama banada biraz saçma geldi bu motor...

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Harbiden haa...
Bunlar yakında BOK tan özel Tüketim vergisi de alırlar....

Kimse sıçamaz o zaman...:queen: :queen:

motora tüy dikmeyi unutmuşlar :)

---------- Mesajlar birleştirildi - 12:14 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:11 ----------

Öneri sloganlar : Totoşunuzdan Totoya - ya da - Too too tootoota sıçarım senle yer hola -

gülmekten yarılıyorum. :queen:

---------- Mesajlar birleştirildi - 12:16 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:14 ----------

yakıt bitince ne yapacaz, kapalı garaj bulamadık diyelim, yada tuvaletin gelmedi :) bilader bi s.çıver benim motora yolda kaldım
gülmekten elmacık kemiklerim ağrıdı yaa.:cherry:

---------- Mesajlar birleştirildi - 12:21 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:16 ----------

---------- Mesajlar birleştirildi - 12:23 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:21 ----------

çok güldüm, ALLAHta bu haberi yapanı güldürsün,
o klozetin arkasında üstte duran tuvalet kağıdı olamaz değilmi?
olur:mrgreen:

yaa ismail ne kadar pis bir adamsın sen arkadaş yaa, zıçtıktan sonra donu çekip direkt gidona sarılıyorsun yuh yaa insan ellerini yıkar gelir tutar demi.. bidaha motoruma zıçtırmicem bu son olsun. :queen::queen::pl:

yakıt bitince ne yapacaz, kapalı garaj bulamadık diyelim, yada tuvaletin gelmedi :) bilader bi s.çıver benim motora yolda kaldım[/QUOTE

Espiri çok güzel,ben bu motorun böyle çalışacağına pek inanmadım,ancak belki özel bir tesiste insan dışkısından özel bir yakıt elde edilebiliyorsa,ancak o zaman motora konulup çalıştırılabilir diye düşünüyorum,yoksa yakıt bittiğinde,mıç içine gitsin,olurmu böyle şey?

yakıt bitince ne yapacaz, kapalı garaj bulamadık diyelim, yada tuvaletin gelmedi :) bilader bi s.çıver benim motora yolda kaldım
hahahahah sesli güldüm alemsinn :D katılıorm

---------- Mesajlar birleştirildi - 01:41 ---------- bir önceki mesaj zamanı 01:37 ----------

valla dışkıyı bilmem ama osurukla çalışan olabilir çunku osuruk benzin gibi yanıyor nerdeyse ozamanda millet osurugu gelsin diye dua eder (osuruk yoksa yolda yok :D Recep ivedigi cagır hanım uzun yola cıkacam :D)

Kocaeli İl Temsilcisi
bokun litresi kaç dolar olacak acaba?

eminim bu işin de bozkunu çıkartıp, bir bok etmez avrupa birliği ekonomisini yüceltiriz biz.
bu arada deliği tutturamayanların ne kadar müsrif olduklarını da anımdsatan manidar bir buluş bu...
ama eminim en çok da, çocuk bezine para verenler sevinecek bu işten....

3 çocuk yap, sıkıntısız seyhat fırsatını yakala
powerbok katı, powerbok yarıkatı, powerbok sıvı ve facebok kaskatı :p
3 defa 50 tl lik zıçana 4. zıçışında wc kağıdı hediye...

aklıma slogan fırtınası esti :D

:cherry::cherry::cherry::cherry::thumleft: yavvv konuyu okurken daha çıkabilecek komik malzemeler gözümün önüne geldi :cherry:

daha son sayfaya gelemedim seninkini gördüm dur bi bakayım son sayfaya kadar moralim yerine geldi valla yauuu:cherry:

ilk iki sayfayı okudum yorumlar süper karnım agrıdı gülmekten
bide yolun ortasında bitcek yakıt o zaman napıcaz gelen geçen bakıcak oramıza buramıza millet anlamazda motora yakıt koydugunu insanlara laf anlat iki saat dönecek muhabbetler belli ben sıçtım 100 km gittim sen sıç kaç km gidicek bakalım :D

Bence bu motor çalışmaz.:)Herkes aynı oktanda yapamaz yaa.Ben yaparım 100 oktan :D Arkadaş yapar 90 oktan ...Cık olmaz bu iş.Vuruntulu çalışır o zaman.Bir de bu kaç zamanlı?? Toto... Ne kullanıyorsunuz? Toto 250...Ne kadar yakıyor.Vallaha son ölçümlerime göre 100 kilometrede bir porsiyon kuru pilav yaktı.Acılı yiyince makine duman atıyor. :)

Boka gelen %60 vergiyle Türkiye boku en pahalıya kullanan ülke oldu :cherry:

Yakinda kiyaslamalar baslar, Slayerrr yazar "ben keci b.ku kadar ile 450 km. Yaptim"

Ben ordan cikarim "usta s.ca s.ca bi hal oldum, ishalken bile 300 km.yi gecemiyorum!"

:))))

bu motor türkiyede çok uzun menzilli olabilir bakın motor japonlara göre yapılmış yani adamların yediği neki sıçtığı ne olsun bizde olsa ye nuhut pilav sonra çatır çatır yakıt olsun.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar