Öneri sloganlar : Totoşunuzdan Totoya - ya da - Too too tootoota sıçarım senle yer hola -
gülmekten elmacık kemiklerim ağrıdı yaa.:cherry:yakıt bitince ne yapacaz, kapalı garaj bulamadık diyelim, yada tuvaletin gelmedibilader bi s.çıver benim motora yolda kaldım
olur:mrgreen:çok güldüm, ALLAHta bu haberi yapanı güldürsün,
o klozetin arkasında üstte duran tuvalet kağıdı olamaz değilmi?
yakıt bitince ne yapacaz, kapalı garaj bulamadık diyelim, yada tuvaletin gelmedibilader bi s.çıver benim motora yolda kaldım[/QUOTE
Espiri çok güzel,ben bu motorun böyle çalışacağına pek inanmadım,ancak belki özel bir tesiste insan dışkısından özel bir yakıt elde edilebiliyorsa,ancak o zaman motora konulup çalıştırılabilir diye düşünüyorum,yoksa yakıt bittiğinde,mıç içine gitsin,olurmu böyle şey?
hahahahah sesli güldüm alemsinnyakıt bitince ne yapacaz, kapalı garaj bulamadık diyelim, yada tuvaletin gelmedibilader bi s.çıver benim motora yolda kaldım
bokun litresi kaç dolar olacak acaba?
eminim bu işin de bozkunu çıkartıp, bir bok etmez avrupa birliği ekonomisini yüceltiriz biz.
bu arada deliği tutturamayanların ne kadar müsrif olduklarını da anımdsatan manidar bir buluş bu...
ama eminim en çok da, çocuk bezine para verenler sevinecek bu işten....
3 çocuk yap, sıkıntısız seyhat fırsatını yakala
powerbok katı, powerbok yarıkatı, powerbok sıvı ve facebok kaskatı
3 defa 50 tl lik zıçana 4. zıçışında wc kağıdı hediye...
aklıma slogan fırtınası esti![]()