İnsan Dışkısıyla Çalışan Motosiklet : TOTO

walla onu bunu bilmemde ben kesin bir depoyla 800 km giderim öyle bir kapasitem var....

buldum motorunda tavşan besliyecen verecen kıvırcıgı 100km görürüz herhalde:queen:

motosıklet.net te acılmış bır kaç konu başlığı :cherry:
toto motosıkletımın hızını nasıl arttırabılırım
toto motosıkletım cok yakıyor ne yapabılırım
toto motosıkletmı ybr mi cbf mı lütfen yardımcı olun
motosıklete yenı başlayacağım toto motosıklet uygunmudur .:queen: vs.

:D:D bu iyiymiş :D

Forumlardada okuruz artık '' Beyler benim toto fazla yakıyo millet bir mıçtımmı 400 km gidiyormuş acaba bendemi sorun var yoksa totodamı '' :queen: cevap ''Hocam ben bir mıçtımmı 400 km gidiyorum bence sen mıçamıyorsun '' :queen::queen:

sadece insan dışkısıyla çalışmıyor heralde inek,at gibi hayvanların dışkısıda kullanılır .kta keramet var derlerdı ınanmazdım e-5 kenarında besi çiftlikleri kurulurmus .yanyana rakip oPok , shell.ok gibi firmalar :)

Konu süper yaa baya malzeme çıkmış ortaya:D B.ku koyan üsküdarı geçti :queen:

Öneri sloganlar : Totoşunuzdan Totoya - ya da - Too too tootoota sıçarım senle yer hola -

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Bokla giderken osurursan NOS gibi etki yapar heral.....:queen::queen:
Akşamdan bol yemek yiyecen , sabah kahvaltıda NOHUT, Bakla,kurufasulya, mercimek yiyecen....
Yanında müshil olacak ki yolda kalmayalım..... :queen:
Yakında osurukla çalışan motor yaparlar....
Adına da motOSUR derler....:queen:

iyi kötü günde 2 kez zıçarız...hani bok hayatımızın her zaman bir yerinde oldu...hatta içimizde bağırsaklarımız da diyebilirim...ama muhabbetini yapmak pek hoşuma gitmedi ne yalan söyleyeyim...:p işte Japonları özel kılan şey bu galiba...ben günah veya ayıp diye toplumsal değerleri bahane edip böyle bir teknolojiyi düşünemezken veya ama caponlar boktan bile bir enerji çıkabileceği savıyla hareket edip işine yaramasada kullanmasada sırf kendi ülkesinin imajına katkıda bulunmak için çalışıyor ve hep çalışıyor...

Son düzenleme:
sçarım böyle motorun içine . Bu ne ya böyle motormu olurmuş diye diye gideriz artık :)

Yaw bozulsa hangi usta elini sürer buna oda ayrı dert

Şimdi diyelim arkadaşımızda bu motordan var ve o motora binmek istiyoruz ne diyeceğiz.

A- Kanka totona binimi?
B-Ortak totonla bi tur atsamya :D
C-Toton çok güzelmiş bi fotoğraf çeksene :D

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar