ilk motorum. "MOSKOT" benden daha yaşlı...

Yıllar önce ilk motor kullanmayı bunda öğrendim.1990 yılında babam birisinden 2.el olarak almış.aldığı kişide daha önce 2. el almış ve en az 2 yıl kullanmış.

bu durumda en az 88 model ve altı bi motor.

175 cc. HALEN BABAM KULLANIYOR.Ama her bozulması çok pahalıya patlıyor.En küçük bi problem için bile motor iniyır komple.Ne de olsa eski sistem.GEçenlerde vitesi bozulmuş.vitese girmio 85 ytl ödemiş satsa 100 ytl :queen::queen:

ama herşeye rağmen gitmeyeceği yol çıkmayacağı yokuş yok....

ve şu an 100 ü kesinlikle gecio (Ben mondi ile kafa tutamıyorum.)

Herşeye rağmen güzel..

işte köyde çektiğim bi kaç resim...

cimg0573fl3.jpg

cimg0572py2.jpg

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
tarih kokuyo be:rendeer:

Geçen gün bir kamyonetin arkasında, bir kadın eli yüzü kir içinde bir çocuğu seviyordu. Kadınında ondan geri kalan bir yani yoktu ya... Biz dönüp yüzlerine bile bakmayız belki ama o kadının çoğuğu veya torunu olduğu belliydi. Sevgi işte böyle birşey.

Kazasız belasız kullanın.

Ö.Z.€.R;1264179' Alıntı:
Geçen gün bir kamyonetin arkasında, bir kadın eli yüzü kir içinde bir çocuğu seviyordu. Kadınında ondan geri kalan bir yani yoktu ya... Biz dönüp yüzlerine bile bakmayız belki ama o kadının çoğuğu veya torunu olduğu belliydi. Sevgi işte böyle birşey.

Kazasız belasız kullanın.

gercekten vok doğru demişsin.

amin...

yok ya yeni ama ürün çin işi galiba erken dağılmış :mrgreen:

yok ya yeni ama ürün çin işi galiba erken dağılmış :mrgreen:

ne çini ya.çin olsa şimdiye kadar çoooooooktan ölürdü.hemde defalarca.bin 5 lişi köyde git istedğin yere banamısın demez.Çin çan da kaç kere?

ama çok fazla da eski olmasa da baya eski sayılır...

o motor moskot tur rus malı saglam bir motordur sanzımanın arıza vermesi durumunda silindiri sökmeye gerek kalmaz sag taraftan sanzımanı dışına alabilirsin tamiri kolay bir motordur ayrıca cok çekişlidir

o motor moskot tur rus malı saglam bir motordur sanzımanın arıza vermesi durumunda silindiri sökmeye gerek kalmaz sag taraftan sanzımanı dışına alabilirsin tamiri kolay bir motordur ayrıca cok çekişlidir

problem olunca tamirciler çok fazla yer söküyor ondan demiştim.

dediğin gibi rus malı ve çok sağlam....

motor woskot tur şanzumanı yandan sökülmez::

minsklerle karıştırmayın.coba ile aynı motordur sadece şaseleri
farklıdır

picprev.asp

80lerin ortalarının çizgileri war gibi. ben 1964 kullandım. bi tane bile resim çekmedik ya ona yanarım. geçen sene hurdacıya werdim yakmaktan wazgeçip. pişmanım.

Ne çekici direksiyonu var öYLe :p

Aslında ben kullanmaya devam etseydim ona kimse inanamazdı.Mondial almasaydım.Ona ne modifiye yapardım bea......

İlk işim Harley lerdeki gibi direksiyon yapmak....

Motoru baştan sona boyayıp ala bula yaparım :):)

O çift egzozu en yukaruya kadar kaldırırım. Abart a gerek yok çünkü eski motor kullananlar bilir o sesle ortalığı yıkıyo.(Egzozdan cok motordan ses geliyo zatennn:queen::queen:)

ama naparsın...kısmet değilmiş.İyikide zaten olsa tamirciden çıkaramazdım.babam normal bi şekilde kullandığı halde bozulup duruyor.benim gibi birisi onu günlük bozar.,

en basit örnek: ben viteslerde tam gaz giderim.devirli olarak (motoru tam sıkıştırırım ki 4 ü tam yesin.)

o zmn her taraftan yağ yakıyo....:queen::queen::queen::queen:

80lerin ortalarının çizgileri war gibi. ben 1964 kullandım. bi tane bile resim çekmedik ya ona yanarım. geçen sene hurdacıya werdim yakmaktan wazgeçip. pişmanım.

keşke cekseydin kardesim ya.anılara bakmak çok hoş oluyor...

Son düzenleme:
muhteşem bişey bu.

Forumdan Uzaklaştırıldı

sen naptın 64 ün motoru hurdacıya verilirmi git bul onu hemen

sevgili yeğenim ali. o motor bizim ailemizin en büyük ulaşım aracıydı bir dönemler ama şimdilerde kaderine terk edildi biraz.ilerleyen yıllarda güzel bir asırlık bakımın ardından antika bölümüne alabilirz. o halde bile kendi sınıfındakileri geride bırakmayı başarır o yüce moskot.sevgilerimle dayın.sailor:)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar