ilk kazam :) Motorcu oldum

Çok hoş ve duru bir anlatım :)

Valla ne diyeyim, böylesine tatsız bir olayı bile keyifle dinlettin bana ya, helal olsun sana :mrgreen:

Öncelikle geçmiş olsun ve cidden motosiklet kültürünü fazlasıyla özümsediğin belli oluyor, şaka değil.

Bu arada tabelanın durumu daha trajik görünüyor resimlerden :p

Düşmek motorculugun şanındandır derler geçmiş olsun motor düzelir önemli olan insan saglıgı o zor düzeliyor

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Sünnet olmadan erkek olunmadığı gibi düşmeyince motorcu olunmuyo anlaşıldı....:p

hocam bişey sorucam asfaltın tadı nasıl ?Ben biliyomda pek beğenmedim.Şaka biryana çok geçmiş olsun .Allah birdaha sana ve tüm motorcu arkadaşlara kaza bela vermesin inşallah.Yinede verilmiş sadakan varmış daha kötüde olabilirdi.

Deri ya da sürtünmeye dayanıklı textil mont varsa üzerinde asfalt tadından yenmiyor:cat:

Geçmiş olsun motorda sürekli ileri bakmak gerekiyor, tecrübe edindin geriye bakma artık......

Super Moderator
geçmiş olsun ucuz kurtulmuşsun
allah beterinden korusun

Tesekkurler arkadaslar. hepınıze sonsuz tesekkurler. İyiki varsın motosiklet kardeşliği, iyiki varsın motosiklet.net :rendeer:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
kardeş ilk ve son kazan olması dileği ile fakat şairane anlatamına hayran oldum kaza yapasım geldi :queen: böle kzıl güneş, vizörden süzülen kan rengi yağmur damlaları, acı tezek kokusu flan flan tebrikler :rendeer:

geçmiş olsun... korumaların ne kadar gerekli olduğunu bir kere daha anlıyoruz böylece...

büyük geçmiş olsun.. Allah daha beterinden korusun... bu arada tokata da selam...

geçmiş olsun dostum enes bana bile söylemediniz dün başka birinden duymuştum motordan düştüğünü neyse bu akşam senden de duydum zaten motorunun eski haline en kısa sürede dönmesi dileğiyle. ben iyiki de sizinle gelmek gibi bir delilik yapmamışım :p
her neyse bu akşam iyi konvoy yaptık senin toros ile güzel drift yaptık bea düğün konvoyunda. bu arada bizim kanki cdci alperi de ünlü yapmışsın :cherry: resmi dehşet çıkmış:queen:
diğer resimlerinizi de alıyım sizi reklam yapacam nette :cat:

gecmis olsun insaallah birdaha yapmazsin nasilolsa motorcu oldun.
sen motorcu oldun motor motorluktan cikti

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar