İlk Kawasakİ Deneyimim

OFF

Hayal etmek ve ona ulaşmak çok keyiflidir bilirim. Ama sen emeklemeden koşmaya çalışıyorsun bırak daha yürümeyi. Hata yaparsın ciddi ciddi düşün bence bu konuyu. Şunuda unutma eğer bunun araştırmasını burada yapıyorsan yazılanlara bi bak. Bu kadar insan seni tanımaz etmez. Ama hepimiz bir ağızdan alma diyoruz. Hepimizde yanılıyor olamayız.

Millet scooterdan vitesliye geçicekken bile eğitim alıyor. Oysa sen :santa::santa::santa:

Bak daha hayırlı bi şey yap. Bu bir şekilde ucuza eline geçicekse Al-Sat'tan iyi para kazanırsınnn :bounce:

Ayrıca sen ağzım burnum debriyaj fren diyene kadar bi bakmışsın motor saa binmiş olur.... Vazgeç bu sevdadan...

Al bi CBR ya da YBR yak parçala sonra ufak ufak büyüt cc yi.

Yinede karar senin ama acı haber tez duyulur. Sadece kendi cephenden bakma. Geride kalanlarıda düşün....

Son düzenleme:
Abilerim Şimdi Size Şöyle Anlatayım Hepiniz Usta Motor SürücülerisiNiz Siz Nederseniz Dogrudur Birşey Demiyorum Ama Ben Zaten Motor U İdare Edene Kadar 200 300 Basmayı Düşünmüyorum Kendimi Geliştirene Kadar Nasıl Bir Tutku Oldugunu Anlamak İstiyorum Kücüklük Hayalim bu benim :)

vitesi bilmiosun ok ama assa basınca 1 bunu biliosun dimi o motorda 1 vites bile seni oldurebilir vya sen o motoru patlatabilirsin:p

Peki Neden zzr600 E Bu kadar Tepki Kawasaki Ninja Alsam Yada Honda Başka Bir Tip Onlarda Zzrden daha iyi Ve Daha Etkili zzr nin Tehlikesini Anlamış Deyilim

Evet Off Kesin Kararlıyım ALacagım :)
imama haber vermeden alma ..
200 300 Basmayı Düşünmüyorum

denemesi bedava istersen bas ..

Peki Neden zzr600 E Bu kadar Tepki Kawasaki Ninja Alsam Yada Honda Başka Bir Tip Onlarda Zzrden daha iyi Ve Daha Etkili zzr nin Tehlikesini Anlamış Deyilim

sadece zzr değil acemi olana bütün racing motorlar çok ama çok ama çok çok çok tehlikeli heleki viteslerin yerini bile yeni öğrendin..

Son düzenleme:

bak kac msjdır diorumki 94 bi zzrde 2 sansın var ya sana bsy olur ya motora ama yeni bi 600luk motor alırsan ozmn tek secenek kalır kesin sana bsy olur:queen::queen:

Tamam O zaman Sizin Karalarınıza Saygı Duyacagım Ve DediginiZ Gibi Alacagım Ama Ögrenene Kadar Binmeyecegim Alırsam BU Motorun Bana + Ları Ne Olabilir Yada Daha YüKSek Bir Tür Beni Daha Mutlu Edebilirmi

Tek Hayalim :) Kawasaki Marka Motorumun Olması Ama zzr Modellerinde

OFF

Alıcaksın ama öğrenene kadar binmeyeceksin öyle mi. Buna kendin inanabiliyor musun? :silent:

Tamam O zaman Sizin Karalarınıza Saygı Duyacagım Ve DediginiZ Gibi Alacagım Ama Ögrenene Kadar Binmeyecegim Alırsam BU Motorun Bana + Ları Ne Olabilir Yada Daha YüKSek Bir Tür Beni Daha Mutlu Edebilirmi

Tek Hayalim :) Kawasaki Marka Motorumun Olması Ama zzr Modellerinde

kardeşim git o zaman 125-150-250 cc ile öğren, tecrübe kazan, binlerce km yi devir sonra ne alıyosan al, burdaki herkes senin iyiliğin için bunları yazıyor yoksa istersen git hayabusa al bize ne..

Alıcaksın ama öğrenene kadar binmeyeceksin öyle mi. Buna kendin inanabiliyor musun? :silent:

Hayır AMa Dediginiz Gibi Daha Gencim :) Ölmek İSTEMİYORUM Askere Gidecegim Daha Vatani Görevimi Yapacagım AMa BU Motoru 1 AY İCİNDE Kullanacagım :) Size Söz Veriyorum İzmir İnciraltı PınarBaşı Motor sürüşlerine Acık Bir alan Orada Kendimİ Geliştirecegim VE Her Hafta SüperBike LaRIN toplantıları Oluyor Galiba :) Onlarında Bu Forumda olduklarını Sanıyorum Kardeşlerine Yardımları Dokunur Elbet

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Bir canavar daha katılıyor içimize.... :queen:

600'lük seni kesmez bence 1000 lik felan al daha kolay olur yani düşünüyorsan ölmeyi sıfırdan 600 cc ye binilirmi canım kardeşim benim 600 cc den bahsediyorsun çocuk oyuncağı değil o motor bıçak gibidir kullanmayı bilmezsen elini kesersin uff olursun sonra allah korusun..:p:p

arkadaşım ben de 150cc scooter dan direk bir 600cc motor aldım ancak çok iyi bir eğitmen gözetiminde ders alarak ilk adımları atmama rağmen ilk 1-2 ay gerçekten çok fazla zorlandım alışmam 1 yılı buldu...

eğer bu kadar süre içerisinde kendime hakim olabilirim diyorsan al ama şunu da eklemek isterim o kadar para verip aldığın 600cc motor daha üzerine ilk binişinde altından fırlar gider ne olduğunu bile anlamazsın...

daha vitesleri bilmiyorsun!

biraz gerçekçi olmanda fayda var diyorum kendin için değil geride bırakacakların için düşünceli ol bence ama yok ben illa intihar etmek istiyorum param da var diyorsan hiç düşünmeden al derim boşver zaten vitesi bilmesen de olur...

BeniM Bu Motoru Almamın 2 cİ sEBEBİ ise Sizlersiniz :) Hergün Önümden 3 5 Motorun O Şahane Sesleriyle Gecişleri Beni Hem Delirtiyordu Hemde Can Sıkıntısına SOkuyordu Neden Böyle Bir Motora SahiP DeyiliM Diye Kendime Soruyordum :) Ölürsem Asıl Suç Sizin Beni Siz Zorladınız :D Hız YapıP Ses Cıkartarak Kim Bilir Kimleri Kandırdınız Haberiniz Olmadan :=) Dedigim Gibi Motor AşkI BaşKa Birşey Şuan Wespa Bir Motora Sahibim Ama İcimden Binmek Gelmiyor :)

Abilerim Şimdi Size Şöyle Anlatayım Hepiniz Usta Motor SürücülerisiNiz Siz Nederseniz Dogrudur Birşey Demiyorum Ama Ben Zaten Motor U İdare Edene Kadar 200 300 Basmayı Düşünmüyorum Kendimi Geliştirene Kadar Nasıl Bir Tutku Oldugunu Anlamak İstiyorum Kücüklük Hayalim bu benim :)

Abi sen 200-300 den bahsediyorsun, ne olursun yapma, ben eşşek gibi eğitim aldım BMW honda vb, sonra gittim korumalarımı aldım 1-2 milyar para harcadım sırf onlara, sonra gittim alabilecekken fazer vb. almayıp küçük motorla başladım ninja250r aldım, ki ilk aldıgımın 5bin kilometresinde falan 120-140 geçmedim, sen neyine nasıl guveniyorsunda 600cc aletle başlıyosun, 200-300lerden bahsediyorsun, bence yapman gereken, acele etme, al doru duzgun bi hyo gt250r ninja 250 falan bin 10bin km, doru duzgun alış motor işine, sonra al 600cc makinanı tadını cıkar... benim yaşım 18 ben bunları dusunuyorum bu kadar deli kanıma rağmen gidip cbr600rr almadım sen dusunuver ne olur ya.

Abi sen 200-300 den bahsediyorsun, ne olursun yapma, ben eşşek gibi eğitim aldım BMW honda vb, sonra gittim korumalarımı aldım 1-2 milyar para harcadım sırf onlara, sonra gittim alabilecekken fazer vb. almayıp küçük motorla başladım ninja250r aldım, ki ilk aldıgımın 5bin kilometresinde falan 120-140 geçmedim, sen neyine nasıl guveniyorsunda 600cc aletle başlıyosun, 200-300lerden bahsediyorsun, bence yapman gereken, acele etme, al doru duzgun bi hyo gt250r ninja 250 falan bin 10bin km, doru duzgun alış motor işine, sonra al 600cc makinanı tadını cıkar... benim yaşım 18 ben bunları dusunuyorum bu kadar deli kanıma rağmen gidip cbr600rr almadım sen dusunuver ne olur ya.

helal olsun kardeşim, tebrik ederim, bize böyle bilinçli insanlar lazım, murat2100 sende kendine örnek al bence arkadaşı..

vay be ben kullanmaya başlayalı 6 ay geçmiş 3250km olmuş 600cc bir motosiklete geçmeme en az 2000km ve gs3 eğitimi var diyordum. Darılmayın ama sizde gerçekten deli cesareti olmalı.

murat kardeşim bu makinan iyimiş bunlan biraz pekiştirsen diyorum (dalga geçiyorum sanma sadece şaka mahiyetinde :wiinkk:) ama şu 600cc inadından vazgeç artık, öyle şak diye olmuyo bu işler.. :pale:

Son düzenleme:
:) Hehe Senimİ kıracagım Emin Abicim :) Pekiştiririm Tabi Saate 10 km Hız YAPAN Akülü Bir Motor O :D Bizim 3 bucuk yaşındaki Velete AlmıştıM :D

Tawsiyelerinizi Dikkate Alıyorum Croner Kardeşim Cok iyi bir Acıklama Yaptı Daha Yorumlarınıza İhtiyacım Var VE Sizlere :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar