İlk Kawasakİ Deneyimim

Abilerim Ben Daha Önce Pek Vitesli Motor Kullanmadım Ve Vites OlayınI Bilmiyorum Tam Olarak Kawasaki Zzr600 Motora Sahip Olacagım Bazı Yerlerde

Motorda Debriyaj Ve Firen sistemine kadar Biliyorum Tek Endişelenmemin Sebebi İse Vites İ İyi bilememem Bazı Konularda 1 Aşşagıya Sonra yukarı deniliyor Bu Yukarı Denilmesi Pedal YukarımI Cekiliyor

Motosikleti
Piaggio beverly 400 / Aprilia sr gt 200
:mrgreen: o tarz bir motorda eğerki heyecanlanırsan ilk zamanlarda 2. vitese geçmeden bir müddet kullan sonra ortalama bir devirde gazı tam kes soldaki manet debriyaj tam bas sol ayağındaki kol sürekli ayağının üstünde dursun onu 1 tık yukarı kaldır debriyajı bırak hafif gaz ver ama tabi bunu ritmik bi hareketle yapman zamanla gelişir

Abilerim Ben Daha Önce Pek Vitesli Motor Kullanmadım Ve Vites OlayınI Bilmiyorum Tam Olarak Kawasaki Zzr600 Motora Sahip Olacagım Bazı Yerlerde

Motorda Debriyaj Ve Firen sistemine kadar Biliyorum Tek Endişelenmemin Sebebi İse Vites İ İyi bilememem Bazı Konularda 1 Aşşagıya Sonra yukarı deniliyor Bu Yukarı Denilmesi Pedal YukarımI Cekiliyor
bu topiği ciddi olarak açmış olamazsın :pale:..eğer bu konu kafanı kurcalıyor ve zzr600 alıyorum diyorsan pes doğrusu.:pr::pr:..diyecek lafımda cevap verecek halimde yok..hoşca kalın

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
kardesım madem cava kullandın....zzr nın vıteste aynı cava gıbı 1 asagı 2-3-4-5-6 yukarı ...bı farkı yok yanı...
ama cavanın bı üstünlugu var....butun vites aralarında bos vıtes olması...bu zaten dünyada herhalde sadece javamda var.....:rendeer:

arkadaşlar bende hayabusa 1300 alacağım yarın gelio ama hiç fren yapmasını bilmiorum ne yapmalıyım
ilk defa bincem :p

:queen::queen:

Bu konuda ciddiysen,motoru almadan önce İzmir'de yapılan buluşmalarda birine katıl.Oradaki büyüklerinede bi danış.Sonrada bi daha başlık aç.Neyle başlamam gerekir diye!Yok illaki alıcam diyosan iyi yolculuklar dilerim:king:

walla arkadaşlara aynen katlyrm ama şunu diyim javanın vitesler 1 yukarı gerisi hep aşağıdır..bunda tam tersi bilgin olsun....

diyecek birşey yok motosiklet pert...temel şeyleri bu kadar öğrenmeden bu tip soruların herhangi bir konuda sorulması yanlışsa, bu kadar bilgi ile motosiklete binilmesi yanlıştır...Heves tuzağına düşmeyiniz, temel prensipleri fizik kurallarını, mekanik kurallarını, başta trafik kurallarını öğreniniz...Bu yaptığınız biz sıradan insanların F-16 yada helikopter kullanmaya kalkması ile aynı şeydir...

Son düzenleme:
walla arkadaşlara aynen katlyrm ama şunu diyim javanın vitesler 1 yukarı gerisi hep aşağıdır..bunda tam tersi bilgin olsun....

İstedigim Cevapda Böyle Birşeydi Aydınlattıgın İcin Teşekkür Ederim Ve Bir arkadaşımız Vites ARALARINDAKİ Boşluklardan Bassetti Evet Zzr600 de Vites Boşlugu Yok Her vites arasında

kardeşim sen bu konu benzerını BAŞKA BİR NİCK ile açmıştın sanırım,
hatta İHALEDEN ALACAKTIN...

sanırım hiç viteslı motor bilgisine sahip değilsin,

ilk olarak teorıkte ögrenmelısın,
hangı ele ve ayağa ne denk gelıyor diye,
sonrasında ufak bı viteslı motor tecrubesıne ulasmalısınkı,
zzr kullanacak kıvama gelmelısın,

sana ZZR600 al diyen arkadaşın sanırım senin HASMIN (KANLILARINIZDAN)
SENİ ORTADAN KALDIRMAYA ÇALIŞIYOR:queen::queen::queen:

ŞAKA BIR YANA ZZR seni ya öldürür yada uzunca bir süre yatağa bağlar...

biraz tecrube edinmeye çalış...

O Kadar AKlım Karıştıkİ Bimbir Türlü :) Cevaplar Peki Bu zzr nin Normalde Fiyat Birimi Nekadar? 94 modeli Örnegin

Evet Off Kesin Kararlıyım ALacagım :)

sen bu bilginle bu motoru alıp biniceksen bnde pilot olmak için okdr gec kalmıs sayılmam heleki 94 model bi kawaya
sana sole diyim ya 3 gun içinde sen motoru parcalarsın yada motor seni sans artık gerisi:)

Abilerim Şimdi Size Şöyle Anlatayım Hepiniz Usta Motor SürücülerisiNiz Siz Nederseniz Dogrudur Birşey Demiyorum Ama Ben Zaten Motor U İdare Edene Kadar 200 300 Basmayı Düşünmüyorum Kendimi Geliştirene Kadar Nasıl Bir Tutku Oldugunu Anlamak İstiyorum Kücüklük Hayalim bu benim :)

kardeşim sen bu konu benzerını BAŞKA BİR NİCK ile açmıştın sanırım,
hatta İHALEDEN ALACAKTIN...

sanırım hiç viteslı motor bilgisine sahip değilsin,

ilk olarak teorıkte ögrenmelısın,
hangı ele ve ayağa ne denk gelıyor diye,
sonrasında ufak bı viteslı motor tecrubesıne ulasmalısınkı,
zzr kullanacak kıvama gelmelısın,

sana ZZR600 al diyen arkadaşın sanırım senin HASMIN (KANLILARINIZDAN)
SENİ ORTADAN KALDIRMAYA ÇALIŞIYOR:queen::queen::queen:

ŞAKA BIR YANA ZZR seni ya öldürür yada uzunca bir süre yatağa bağlar...

biraz tecrube edinmeye çalış...

katılıyorum..direk 600 den değilde biraz alçaktan uç..
herkez ne diyorsa onu yap kararından vazgeç .
hee ölmek istiyorsan süper seçim tebrikler :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar