İlk Günden Lastik gitti

Geçmiş olsun garantiye biraz baskın davranın yoksa allem edip kallem edip kullanıcı hatası diyebilirler :) bu arada motorun markası ne :)

Yapabildiğim en fazla baskıyı yaparım söz konusu motor olunca :) Motorun markasına gelince ramzey Gy 150 Cross biraz acemi işi

Teşekkür ederim dostum motorun resimlerini koyamadan sorun resimleri koymak beni biraz kötü bir duruma soksada ilk denemede iyi sonuç çıkarmayı bekliyorum :)

Üst mesajlarda bahsetmiştim ama görmemişsiniz :) ramzey Gy 150 Cross

Kocaeli İl Temsilcisi
vay anasını yauuu :) maşaydı mildi, akort telleriydi derken egzost hayatta aklıma gelmezdi ama için rahat olsun en azından sorun çözülmüş , bu güzel ve kesinlikle kullanıcı hatası değil görüşündeyim hiç kafana takma sorunu hallederler bence :)

Egsozu serviste hallelttiler yeri değişti lastik ise fabrikadan gelecek önümüzdeki günlerde::

Mersin İl Temsilcisi
Egsozu serviste hallelttiler yeri değişti lastik ise fabrikadan gelecek önümüzdeki günlerde::

lastik-fabrika?
inandın mı?
birine servisin telefonunu arattır ve sana lazım olan lastiğin ölçüsünü versin. bak bakalaım kaç tane varmış ellerinde....

o ölçüde bir lastiği fabrikadan mı beklerlermiş :D en fazla 30-35 tl dir....

Senin yerinde olsam bunu bir işaret olarak kabul eder ve derhal o lastikleri değiştirirdim. Zira o Nylon lastikler son derece tehlikeli! Özellikle ıslak zeminlerde...

Montaj hatası. Arka lastik sağ ve sol somunları eşit sıkılmamış bir tarafa kaymış. lastiğin dişleri de sürtmüş. kendi hataları karşılamaları gerekli.

Senin yerinde olsam bunu bir işaret olarak kabul eder ve derhal o lastikleri değiştirirdim. Zira o Nylon lastikler son derece tehlikeli! Özellikle ıslak zeminlerde...
Tavsiye edebileceğiniz bir lastik varmı metzelere baktım ama fiyatları çok yüksek ...

Metzeller en iyisi. Ama o olmasa bile Pirelli vb markalara bakmanı tavsiye ederim. Anes motorun bu konu ile ilgili bir başlığı vardı. Taksit vs konusunda yardımcı olabilirler.

Remzi (ramzey)abi ise ne olursa olsun şaşmam...böyle bir markanın adı sanı yok buralarda...alanıda satanıda dövüyoruz...:queen:

tamam şaka...:p ama sadece 1000-1500 lirası olan ayağım yerden kesilsin işyerime ulaşımım rahat olsun vs düşüncesinde 2.elde tercih ediliyor artık bu ramzey denen itin kıçına sokulası marka...

garanti olayını çalıştırmalarına sevindim...peki ya sen motoru kullanırken arka kilitlenseydi (Allah korusun) halin nice olurdu diye düşünmedim değil...hevesini al ilk sıkıntıda sat kurtul hacı....ne alacağını sana söylemek istemem...ama ne almayacağını söyleyebilirim...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar