İlk Dokunuşta Aşk...

Bugün işim dolayısı ile dışarı çıktım.. Şirinevlerdeki Honda Satış / Servis olan Otosever'e uğradım.. CBF 150 hakkında Bilgi almak için.. Sağolsunlar gayet ilgili ve güleryüzlü davrandılar (diğer çin çan çon firmaları öyle değildi) Fiyat Sordum 3.900 YTL ruhsat dahil dediler.. Tamamı peşin olursa 3.550 YTL.. Taksit olayını sordum 1 peşin 8 taksit olur.. yani 900 peşin 375x8 Taksit olur (vade farksız) dediler.. Motoru hep dışarıda giderken görüyordum yakından inceleme fırsatım olmadı hiç.. bugün inceledim resimlerde göründüğünden daha iri olduğu en büyük fark.. Servisinden tutun yedek parçalarına kadar konuştuk hiç sıkılmadan ve başlarından savmadan gayet hoşgörülü ve tatmin edici cevaplar aldım.. Karar veremiyordum vitesli mi scooter mı diye artık verdim hem vitesli olup olmadığına hemde marka ve modeline.. :) Kesinlile CBF alırım.. İnş. Bu yaz başında elimde olacak.. Bir de alacaklar için uyarı ellerinde kalan son parti malı 3.900 YTL ye satıcaklar yeni parti mal = 300 YTL zamlı olacakmış bilginize...

Al al pişman olmazsın:cat:

Fakat bu hondanın fiyat politikası biraz farklı sanırım almak isteyen herkese şimdi al yoksa zam gelecek diyorlar heralde:p Bende alacağım zaman haftaya zam geliyor demişlerdi:mrgreen:

Al al kaçırma O benim aşkım :mrgreen: Motorumu satar satmaz hemen alıcam bende konuştum burda zaten bizim burdaki honda bayisi babamın arkadaşı taksitlik olarak 3740 ytl ye bıraktı onlarada haftaya yeni parti mallar gelicekmiş + olarak kendisininde daha bilmediği süpriz bir 250 lik vitesli motor da gelicekmiş :cherry:

Kara keçi az kaldı alıcam seni :bounce:

Zam olayını başka bi yerden de duymuştum.. (bayi felan değil, bi haber kaynağıydı sanırım) zaten elinde 7 tane CBF kalmış.. Elindekiler 2008 oluyo heralde. 2009 model olunca +300 YTL oluyo :) bu arada Gösterge panelinide sordum Devir saatli olanı yurt dışında var sipariş verebilirmiyiz dedim, Sanmıyorum göndermeyebilirler dedi..

piyasada 3.000 ytl ye 2.elleride mevcut.

düz hesap 300 ytl ile üzerine alıyorsun.

3.300 ytl ye geldi.

200 ytl daha veririrm sıfır tertemiz motor alırım(uzun süreli kullanacaksam)

tavsiyede bulunurm.bu ara bende düşünüyorum

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
İnşallah kavuşursun CBF'ine arkadaşım.

Bende bugün Eskişehir Özmert Honda Yetkili Satıcısına gittim Honda İnnova gelecek mi diye ama adamlar benden cahil çıktı ben anlatım Motorsiklet.net'de fotoğrafları çıktı,Manisa'da test ediliyor diye adamlar benden haberini aldılar. Yanlız dükkanda bir Cup 90 vardı 2000km'de sıfır çil çil 7-8 eder bu dedim 6.500 ytl vermiş kabul etmemişler. İçim gide gide Clio'ma aladım İnnovanın hayaliyle...

Motosikleti
Suzuki GSX S1000 & Sym Joyride 300
' Kesin bu motoru almalıyım' bu cümleyi kendime Kızıltoprak'daki mağazaları gezerken belki 1000 defa söylemisimdir :) Hemen ilk gördüğün motora bu benim olmalı diye yapısmamanı tavsiye ederim iyice gez hangisi daha çok işine yariycak daha çok albeni diycek? Zam meseleside ben bildim bileli her hafta zam geliyor :)

Bende bugün Eskişehir Özmert Honda Yetkili Satıcısına gittim Honda İnnova gelecek mi diye ama adamlar benden cahil çıktı ben anlatım Motorsiklet.net'de fotoğrafları çıktı,Manisa'da test ediliyor diye adamlar benden haberini aldılar. Yanlız dükkanda bir Cup 90 vardı 2000km'de sıfır çil çil 7-8 eder bu dedim 6.500 ytl vermiş kabul etmemişler. İçim gide gide Clio'ma aladım İnnovanın hayaliyle...

Bizim burdaki honda bayiisindede var bir tane cup 90 vitrinin içinde daha sıfır cillop gibi duruyor azıcık yaklaştım bakmak için adam direk o satılık değil dedi yok abi ben sadece inceliyorum dedim :queen:

Moderatör

Böylece clio sahibi olduğunu öğrenmiş olmanın mutluluğuyla uyuyabiliriz hepimiz bu gece sanıyorum..

Konu sahibine : En kısa zamanda hayaline kavuşman dileğiyle :)

Böylece clio sahibi olduğunu öğrenmiş olmanın mutluluğuyla uyuyabiliriz hepimiz bu gece sanıyorum..

zaten hiç şüphe yokki motorhocası da sırf bunun için clio yu vurguladı hocam.:p:mrgreen:herkese temiz bi uyku:cat:

bu arada cbf 150 iyi bi seçim.en kısa zamanda alırsın inş.:cat:

Mersin İl Temsilcisi
ben apache alırdım....
yedek parça olarak daha uygun. cbf 150 kafa karenajı dünya para, oysa tvs 3 te bir fiyatına. ve bence çok daha kaliteli. ama 2. eli düşünürsen, önyargılardan dolayı honda tercih edilebilir...

iyi dileklerinizden ötürü teşekkür ederim.. Allah hepimize gönlümüzden geçeni nasip etsin..

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar