İlginç, çok ilginç :))

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

345

dgrmr,doğru düşünüyorsun.Arkadaşlar gülmek için konan iki videodan böyle tartışma çıkarmayın ya gülüp geçin.Dünyada hiç bayan şöför olmasa kazalar bitecekmi yani yada hiç erkek motorcu olmasa bayanlar hiç kaza yapmayacakmı geçin bunları.Her an herkesin başına komik olay yada kaza gelebilir bayanların kabiliyet olarak biraz da geride olduklarını kabul edebilirim ama bu yapılarıyla ilgili kanımca.Neyse olmayacak konu için birbirimizi kırmanın anlamı yok iyi kullanan hakkını versin kullanamayanda kullanıyorum diye bişeyleri ispatlamak adına cahillik yapmasın...

hem bayanlar kabiliyetsiz deyip söylenmeyen kalmıyoo hem de tartışma yaratıyosunuz diyosunuz..sizler ağzınızdan çıkan sözleri bizzat kendiniz işitiyomusunuz...kullandığınız sözler adına empati kurun bakalım anlayabilecek misiniz...gerçi pek zannetmiyorum...hamcinslerim boşverin artık yorum yapmayı karşı cins anlamamakta ısrarlı neden bu konulara açıklık getirmek istediğimizi...
ayrıca şu na çok üzüldüm biz hep baraberiz sanıyodum bu sitede bayanlar ve erkekler arasında ayırım yok sanıyodum..maalesef ki yanılıyorum..rencide etmek için elinizden gelen herşeyi yapıyosunuz...burda ayırım söz konusu neden burdayız peki?....
artık sustum siz devam edebilirsiniz....

Gaziantep İl Temsilcisi
tamam o zaman bu konu burada bitsinnnnn çook derinlere inilecekm yoksa. herkesin her iki cinsinde trafikte türlü türlü sebeplerden dolayı hataları veya dikkatsizlikleri olabiliyor.

olay carpıklaşimiş yıne konu dişina cıkılmiş ama tugce arkadaşim son noktayı koymuş umarım teprikler :rendeer::rendeer::rendeer:

tubiş sende hemen herşeye alınma biraz sakın olayı buyutuyorsun :cat::cat:

hem bayanlar kabiliyetsiz deyip söylenmeyen kalmıyoo hem de tartışma yaratıyosunuz diyosunuz..sizler ağzınızdan çıkan sözleri bizzat kendiniz işitiyomusunuz...kullandığınız sözler adına empati kurun bakalım anlayabilecek misiniz...gerçi pek zannetmiyorum...hamcinslerim boşverin artık yorum yapmayı karşı cins anlamamakta ısrarlı neden bu konulara açıklık getirmek istediğimizi...
ayrıca şu na çok üzüldüm biz hep baraberiz sanıyodum bu sitede bayanlar ve erkekler arasında ayırım yok sanıyodum..maalesef ki yanılıyorum..rencide etmek için elinizden gelen herşeyi yapıyosunuz...burda ayırım söz konusu neden burdayız peki?....
artık sustum siz devam edebilirsiniz....

Gülümse hanım; siz 25. mesajda konuya müdahil olmuşsunuz Tuğba Hanım daha evvel. Allah aşkına 25. mesaj'a kadar içinde kadınlar kabiliyetsiz, kadınlar beceriksiz yorumu geçen, kadınları en ufak şekilde rencide eden bir mesaj gösterin ben bütün dediklerinizi kabul edeceğim. Demek istediğim şu ayrımdan bahsediyorsunuz ben bu tartışmanın dahi çıkmasından rahatsız olup konunun ne kadar yersiz ve gereksiz olduğunu anlatmaya çalışırken siz hala rencide etmekten bahsediyorsunuz.

Konuyu Tuğba Hanım ve siz gelip yorum yazana kadar videoları izledim ve güldüm daha sonra olay birden kadın erkek ayrımcılığına döndü. Yorum bile yazmıyacaktım. Yazacak olsam bile 3. video gerçekten hoşuma gitmişti onun için komik yazacaktım. Ama ne oldu şu an hala size olmadık birşeyin neden tartışmasını yapıyorsunuz diye msj yazıyorum. Lütfen olaylara daha olumlu yaklaşın. Evet empati yapıyorum, burada bir erkeğin mesala mutfaktaki beceriksizliği konu edilseydi ve siz hanımlar da gülseydiniz, eminim ben sizin verdiğiniz tepkinin yarısını vermezdim.... Çoğu erkekte vermezdi.

Sizi trafikte sıkıştıran, kabullenmeyen, kadından da şoför mü olurmuş diyen zihniyete tabiki karşı çıkın ama elma ile de armutu karıştırmayın. Bu sitede buna benzer bir olay yok, o zihniyette adam da yok (en azından benim tanıdığım yok). Amaç gülüp eylenmekti ama konu zaten her zaman olduğu gibi çok konu dışına çıktı.

Lütfen tekrar düşünüp bir daha yazın. Teşekkürler...

Ayrıca Tuğba hanım heryerde feministim diyor. Asıl feminizm ayrımcılıktır, her ne kadar kadın erkek eşitliğini savunsa da kadın üstünlüğünü de savunur... O zaman kendileride biz erkelere bir açıklama borçlu, nasıl bi,r feminist olduğu hakkında...

Feminist teori toplumsal cinsiyet eşitsizliğinin doğasını anlamayı amaçlar ve toplumsal cinsiyet politikaları, iktidar ilişkileri ve cinsellik üzerine odaklaşır. Feminist hareket içinde kadın ve erkeğin eşitliğini savunan gruplar olduğu gibi kadının biyolojik ve duygusal olarak erkeğe üstün ve erkeğin "tamamlanmamış kadın" olduğunu savunan daha radikal gruplar da yer almaktadır. (Alıntı vikipeida)

Son düzenleme:
benim anlamadığım kadın olunca sürüş tarzında ne gibi bri fark oluyor? neden kadın erkek diye ayrıllıpda bunun tartışmasındayız:mrgreen:

şey mesala trafikdeyken süsleniyorlar yada arabada sesi son ses açıp zıplıyorlar yada adama çarpıyorlar mesala bana azkalsa ondan sonra kavgacılar:p adama terlik atıyorlar sonra v.s v.s v.s bir ton yaw anlatsam bitmez ki :rendeer:

konu açıldığından beri takip ediyorum, yazmicam yazmicam dedim ama kitlenmeden yazim istedim.
defalarca aynı konu, aynı tartışmalar
ve aynı sonuç --> konu forum yöneticileri tarafından kitlenir.

gereksiz videolarla, gereksiz tartışmalarla uğraşacağınıza,
size fayda getirecek şeylerle uğraşsanıza. :pale:

artık şu 'bayan sürücü' video ve resimlerini de komik niyetiyle siteye koymaktan vazgeçin.

erkeklerin de yaptığı çok komik kazalar var. biz bayanlar da 'hahaha, şunlara bi bakın' başlıklı bi konu açıp resim, video koysak, bu site motosiklet sitesi olmaktan çıkar.

lütfen biraz dikkatli olalım (trafikte ve sitede) :rendeer:

dgrmr sayın arkadaşım...ben artık bu gibi konularda yokum yorum yapmakta istemiyorum....ben kabiliyetsiz ve bunlara benzer sözleri daha önceki açılan topiclere istinaden söyledim...günlerce bu tarz konular yer aldı çünkü...
anlatmak istenilen anlatıl dı algılanılmadı....paydos....benden bu kadar
sağlıcakla kalın.....

konuş burcu destekçinimm sonuna kadar:p bayan şöför hiç uyuyomu allah aşkına

konu açıldığından beri takip ediyorum, yazmicam yazmicam dedim ama kitlenmeden yazim istedim.
defalarca aynı konu, aynı tartışmalar
ve aynı sonuç --> konu forum yöneticileri tarafından kitlenir.

gereksiz videolarla, gereksiz tartışmalarla uğraşacağınıza,
size fayda getirecek şeylerle uğraşsanıza. :pale:

artık şu 'bayan sürücü' video ve resimlerini de komik niyetiyle siteye koymaktan vazgeçin.

erkeklerin de yaptığı çok komik kazalar var. biz bayanlar da 'hahaha, şunlara bi bakın' başlıklı bi konu açıp resim, video koysak, bu site motosiklet sitesi olmaktan çıkar.

lütfen biraz dikkatli olalım (trafikte ve sitede) :rendeer:

yaw biz tartışmadık ki bayanlar başlatı hep onlar başlatıyor zaten haha :p yazmasın onlarda ozaman bakmasın halla hallaa

yaw biz tartışmadık ki bayanlar başlatı hep onlar başlatıyor zaten haha :p yazmasın onlarda ozaman bakmasın halla hallaa

ben de bir bayanım.

sinirlendirecek konuşmalar yapmazsanız tartışma çıkmaz.

yazmasın, bakmasın ne demek yaaa.

oldu! sadece sen yaz, sen bak :silent:

tüm bayanlar çıkalım bu siteden. erkek erkeğe kalın.
bunu mu demek istiosun?

şu siteye vakit geçirmek için girmeyin arkadaşlar!

Feminist teori toplumsal cinsiyet eşitsizliğinin doğasını anlamayı amaçlar ve toplumsal cinsiyet politikaları, iktidar ilişkileri ve cinsellik üzerine odaklaşır. Feminist hareket içinde kadın ve erkeğin eşitliğini savunan gruplar olduğu gibi kadının biyolojik ve duygusal olarak erkeğe üstün ve erkeğin "tamamlanmamış kadın" olduğunu savunan daha radikal gruplar da yer almaktadır. (Alıntı vikipeida)

Bir yerlerden kopyala yapıştır yapmak yerine kendi fikirlerini yazsaydında zaten hep okuduğumuz şeyleri okumasaydık... Kimseye açıklama borçlu değilim, EVET FEMİNİSTİM.Ama bunun sebebi yine sizsiniz, heryerde kadınların aşağılandığı, küçük, beceriksiz, kabiliyetsiz görüldüğü bir toplumda yaşıyoruz maalesef.. Sadece normal hayatta değil sanal ortam da dahi buna maruz kalıyorum.. Soruyorum sana, 13 yaşında ki bi çocuk bile "haha abla sen today al today" dese hoşuna gider mi ? Ve ya mahallene girerken erkek çocuklar "aaa abla sen motor mu kullanıyorsun" dese ? Neden diyorum bazen neden, isyan etmek istemiyorum ama yeter artık.. Annelerinizi düşünün ya, onlar sizi dünyaya getiren varlıklar, KADINLAR !!

yaw biz tartışmadık ki bayanlar başlatı hep onlar başlatıyor zaten haha yazmasın onlarda ozaman bakmasın halla hallaa

İşte sizin istediğiniz de bu.. Duyguları düşünceleri bastırılmış, konuşma hakkı tanımadığınız kadınlar.. Suskun puskun, sadece dinleyen hiç ama hiç yorum yapmayan.. Kusura bakmayın, ben öyle olamam !

Son düzenleme:
[YT]LawGadXjs1U[/YT] buyrun bak bayan nasıl da güzel sürüyorhttp://www.youtube.com/watch?v=LawGadXjs1U

, sen bu zihniyetle 250 lik motor kullanıyorsan ben haydi haydi kullanırım...

Ben yeri geldiği zaman 600 lük racing makine'de kullanıyorum ve bu makineden sonraki makinem en az 600 lük racing olacak.Alsana sende 600 lük racing o kadar kendine güveniyorsan.Görelim bakalım şoförlünü...

Kusura bakma ama tarzım değil :) Transalp aldığım zaman görürsün şöförlüğümü, sonra belki varadero :bounce: Neden benimle .... yarıştırma gereği duyuyorsun anlamıyorum.. :cherry:

nasıl yani anlamadım ne yarışı hem ben senden basetmedim ki öyle ortaya atım sende üzerine alındın eyer bana sesleniyorsan

yav ne zaman böyle bi tartışma olsa modlar piyasada yokkk yapmayın arkadaşlar herkes kendi çapında kullanıyo motoru işte

Kusura bakma ama tarzım değil :) Transalp aldığım zaman görürsün şöförlüğümü, sonra belki varadero :bounce: Neden benimle .... yarıştırma gereği duyuyorsun anlamıyorum.. :cherry:

Tarzın değil demek, bence hiç tarzın olmasın genç bir arkadaşımızın aramızdan ayrılması beni üzer...:)

Tuğba Hanım merak etmeyin, ben dün doğup hiçbirşey görüp bilmeden bugün size laf yetiştirmiyorum. Kopyala yapıştır yaptığım yer bir internet ansiklopedisidir güvendiğim bir kaynaktır. Fikirlerimle ve doğrularla, gerçeklerle, gördüklerimle örtüşmektedir. Kopyala yapıştır yapmamda da bir sakınca yoktur. Yaşınızı eğitim durumuzu, kabiliyetlerinizi, ilgi alanlarınızı, sosyal çalışmalarınızı, kısacası sizi bilmiyorum tek bildiğim heryerde feminsitim ben deyip sert ve olmadık çıkışlara imza atmanız... Bu sebepten hakkınızda bildiğim konu üzerine soru sordum siz nasıl bir Feminstsiniz.

Ben ayrımcılığın her türlüsüne karşıyım, dinsel, mezhepsel, ırksal, cinsel vs... Rahmetli Duygu Asena'da heryerde feministim diye yazardı ama kadınlar için yaptıkları yanına kar kaldı. Bana hitaben yazdığınız yazıda anlamadığım nokta şu: kopyala yapıştır yapmamda ne sakınca var lütfen açıklayın 2 Antalya'da yani yaşadığınız yerde bir bayan olarak ne gibi sıkıntılarla karşılaştınız bu kadar da Feminist olma yolunu seçtiniz. Sizi kim neden bu kadar aşağıladı veyahut üzdü (bunu yazmak zorunda değilsiniz) Abla sen Honda Today al diyen velet mi?

Of kelimelerimi tüketmeyeceğim ya daha fazla, ne haliniz varsa görün, amma minik beyinli yaratıklarsınız....

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar