İlginç, çok ilginç :))

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Of kelimelerimi tüketmeyeceğim ya daha fazla, ne haliniz varsa görün, amma minik beyinli yaratıklarsınız....

hakaret etme beynimiz ufak mış :pr: artı insanız yaratık deyil ok mi tubiş hanım yaw ne uğraşıyoz ki arkadaşlar neden onların seviyelerine düşüyoz bırakın biz devam edek onlar zırvalasın :cherry:

çok ayıp etin şimdi tüm erkeklere hakaret etin sen tubiş :jocolor:::yanliss:::angry2::::ranntign::rantinp:::xcrying:::eek:uups::::ban::::ban::::ban::::ban::

Son düzenleme:
hakaret etme beynimiz ufak mış :pr: artı insanız yaratık deyil ok mi tubiş hanım yaw ne uğraşıyoz ki arkadaşlar neden onların seviyelerine düşüyoz bırakın biz devam edek onlar zırvalasın :cherry:

bence sen konuşmalarına dikkat etsen iyi olur.
seviye düşürmekten bahsederken seviyeyi düşürdüğünün farkında değilsin heralde.

Ortada aslında erkek-kadın ayrımı yoktu.Tuğba sadece ortalığı karıştırmasını biliyor.Neden bu kadar üzerine alındın Tuğba.Yaptığın hatalarmı aklına geldi yoksa...

arkadaslar yapmayın sunları walla kac saattir sizin msj'lerı okuyorum tamam bayanlar siz üstünsünüz herşeyin en iyisini siz bilirsiniz böyle şeylerle için birbirinizi kırmayın 3 günlük dünya değmez

Tuğba Hanım konuya aslında ne kadar hakim olduğunu göstermiş, bu cevabıyla. Beni yanıltmadı herkese laf çarparım 3 günde 173 msj yaparım mantığı. Diğer hanım arkadaşları tenzii ederim, şürçü lisan ettiysek affola...

14 kişi konuyu okuyor :mrgreen:
rayting derim ben buna :mrgreen:

olmamki zaten hemşooo :mrgreen::mrgreen::mrgreen::p çünkü muhattapım deyilsinde ondan hadi bundan sonra nete konuş bana deyil ok :p:p:cherry::rendeer:

tabi ki muhattabın değilim,
kültür, seviye, vs
çok fark var arada çoook!

deyil :farao:
değil :cat:

:queen::queen::queen:

kültür, seviye, vs

Burcu muhattab değil, muhatap tır doğrusu. Artık kesin şu tartışmayı, insanız hepimiz hata yapabiliriz.Bir kişinin gaza getirmesi yüzünden coştunuz hepiniz...

kültür, seviye, vs

1,ben insanım sende aramızda başka farklar olabilir ama fazlası olamaz
2,kültür haklısın çünkü ben doğdumdan beri almanyadayım türkiyeye geleli 4 sene oldu yani bambaşka bir kültür
3bundan sonra samimiyetimle söylüyom benimle yada daha doğrusu ban yazma ok
çünkü kalbini kırmak istemiyorum sonucta yüzyüze gelecez
+ siteden de ban yemek istemiyorum onun için artık bana yazma ok onu az önce de yazmıştım

ha yanlış bişey yazmış olabilirim çünkü almanyadan geldiyim için ve burdaki okulara alışamadım için ok yoksa bende sizin gibi sorunsuz yazmak isterim ama olmuyor almanay da yetiştim büyüdüm olmuyor mlsf :salut::rendeer::mrgreen::cherry:

Burcu muhattab değil, muhatap tır doğrusu. Artık kesin şu tartışmayı, insanız hepimiz hata yapabiliriz.Bir kişinin gaza getirmesi yüzünden coştunuz hepiniz...

muhattap-ın = muhattabın

1,ben insanım sende aramızda başka farklar olabilir ama fazlası olamaz
2,kültür haklısın çünkü ben doğdumdan beri almanyadayım türkiyeye geleli 4 sene oldu yani bambaşka bir kültür
3bundan sonra samimiyetimle söylüyom benimle yada daha doğrusu ban yazma ok
çünkü kalbini kırmak istemiyorum sonucta yüzyüze gelecez
+ siteden de ban yemek istemiyorum onun için artık bana yazma ok onu az önce de yazmıştım

ha yanlış bişey yazmış olabilirim çünkü almanyadan geldiyim için ve burdaki okulara alışamadım için ok yoksa bende sizin gibi sorunsuz yazmak isterim ama olmuyor almanay da yetiştim büyüdüm olmuyor mlsf :salut::rendeer::mrgreen::cherry:

kalbimi kırmaya cesaretin varsa, buyur ! :wiinkk:

yüzyüze geleceğimiz an max 1 keredir, buna emin ol :cat:

ben servisle ilgilenmiyorum,

servis alt katta, senin de alt katta işin var,

yukarı çıkmazsan yüzyüze gelmeyiz :)

hahahahah vay vay yaw güldürme lütfen çıkacaım için gelecez + toplantılar yaa

dahaaa çok yüzyüze gelecez BUnReCU hanım:rendeer: yaw hep ben çiçek yoluyom sende yolasana

hahahahah vay vay yaw güldürme lütfen çıkacaım için gelecez + toplantılar yaa

dahaaa çok yüzyüze gelecez BUnReCU hanım:rendeer: yaw hep ben çiçek yoluyom sende yolasana

toplantı :queen:

tabi sen yollicannn
karı kısmı erkeğe çiçek yollamaz :mrgreen:

yyaaaaaaaaaaaaaaawwwwwwwww yyyyyyuuuuuuuuuuhhhhhhhh artık başka bişey demicem herkes anladı onu???????????
ayıpyahu nedir derdiniz erkeler bira centilmen kızlarda biraz nazik olun ya cık cık cık cık............okudugum kadarıyla sıcak milletin başına vurmuş:mrgreen:
kesin sıcaktan :mrgreen:eminim:silent:

yyaaaaaaaaaaaaaaawwwwwwwww yyyyyyuuuuuuuuuuhhhhhhhh artık başka bişey demicem herkes anladı onu???????????
ayıpyahu nedir derdiniz erkeler bira centilmen kızlarda biraz nazik olun ya cık cık cık cık............okudugum kadarıyla sıcak milletin başına vurmuş:mrgreen:
kesin sıcaktan :mrgreen:eminim:silent:

walla ben klimalı mekandayım, soğuk beynime işledi desek daha doğru olur :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar