İlginç, çok ilginç :))

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Özer024
Ben anlayamadım şu söyleyiş ve yazılış şeklini... Bir daha açıklar mısın?

wayy yakışıklı nerdesin la.bayağıdır yoktun piyasada.
sen boşver bu işler fani işler.zaten 2012 yılında ölcekmişik.ne gereği var uğraşmaya :queen::queen:

Motosikleti
MV Agusta Brutale 800, Ducati 797
aboov bu topikten bize çok ekmek çıkar.
mahsun ibo özcan alişan polemik var saldırın

tubiş' Alıntı:
Duyguları düşünceleri bastırılmış, konuşma hakkı tanımadığınız kadınlar.. Suskun puskun, sadece dinleyen hiç ama hiç yorum yapmayan..
ben hayatımda böyle bir kadın tanımadım :queen:

smirnouf' Alıntı:
bunu yanlış anlamayın ama hakkatten bayan bir sürücü görünce çok korkuyom.artık bilinç altımıza işlemiş.bunu düzeltmekte siz bayanlara kalıyo kendinizi göstererek
dostum bunu düzeltmek için trafikten çekilmeleri gerekecek :cherry:

Moderatör (forrap)
Arkadaşlar,Allah sizi nasıl biliyorsa öyle yapsın...
İki saattir bütün mesajları okumak ve videoları izlemekle meşgulüm.Hiç mi acımıyorsunuz bu yöneticilere ? :)
Kendinize acımıyorsanız bize acıyın:)

Şimdi gelelim düşünceme..
Bu tür başlıkların kimseye faydası olmaz,iki dakika gülersiniz (erkekler alehineyse bayanlar,bayanlar alehineyse erkekler) serotonin salgılarsınız,sonrası yine karşılıklı tartışma ile yerini sinirlere bırakır,fazladan mesai yapmak zorunda kalır sinir sisteminiz..Durum bundan öteye gitmez.
Şurayı okudum da,yani ceza verilir aslında bir kaç kişiye çok rahatlıkla (beyinsiz,minik beyin vs.vs.vs)...
Ne gereği var bir kaç video için birbirinizi üzüyorsunuz.Kimseye faydası olmayacak işler bunlar.Zaten benzeri başlıklar daha önce de yaklaşık 1356 kez açıldı ve akibeti de kilitlenme oldu.
Yapmayın,kimseye faydası olmayacak işlerle ne bayan arkadaşları üzelim,ne de bayan arkadaşlar bizi üzsün...
Bir şeyi genele yaymak kadar kötü bir şey yoktur.Suçu olmayanlara suçu yüklemek...
---

Bu Konu MT Site Yönetimi Tarafından Kapatılmıştır.
Sebep:  Konu,içerisinde hakarete varacak kelimelerin de kullanıldığı mesajların atılması,tartışma içermesi ve kimseye bir faydası dokunmayacak nitelikte olması sebebiyle kilitlenmiştir.
 Forum admin ve yöneticileri kurallara uymayan mesajlari degistirme ve silme hakkina sahiplerdir.
 Foruma üye olan herkes forum kurallarını kabul etmiş sayılır.
 Forum Kurallarını okumak için tıklayın..
 Şikayetleriniz için tıklayın

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar