İlginç, çok ilginç :))

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Harika ötesi videolar..:cat: Ama 4. ve 5. video beni kopardı resmen.. :cherry::queen:
Teşekkürler Özer abi..:cat: Paylaşımın için.. :rendeer:

dostum ben çok rahat izledim. üstelik hiç beklemeden, takılmadan..:cat:

Bugun şanssız gunumdeyim yaa bizimki nazlı bugun kafasına gore acıyor acmıyor:pr:
Ne oluyor orda hepiniz guluyorsunuz banada anlatın :cherry:

Duran adama çarpma marifetini gösteren erkeğe alkış :cherry: Araba kullanırken, eroin çeken erkeğe de alkış :cherry: Hatunlarla makyaj yaptıkları için dalga geçen zihniyete de alkış... :cherry:

harikasın tubiş...:cat:
kesinlikle her kelimene katılıyorum..... :wiinkk:

Bayan arkadaşların alınmamalarını rica ediyorum.Bu videolar sadece mizah amaçlıdır...

Hayır alınmıyorum ama sizin neden mizah anlayışınız bu şekilde ona şaşıyorum.. Alınmak için benim de onlardan biri olmam gerekiyor, onlardan olmasam da bende onların cinsindenim... Kadınların yaptığı becerisizlikler neden sizi bu kadar sevindiriyor. Bunları paylaşmaktan neden bu kadar zevk alıyorsunuz.. Bir şekilde tatmin mi oluyorsunuz ? Egonuzu tatmin etmek için daha farklı yöntemler bulun... Bizi buna alet etmeyin, geliştirin kendinizi, aşın artık....

Duran adama çarpma marifetini gösteren erkeğe alkış :cherry: Araba kullanırken, eroin çeken erkeğe de alkış :cherry: Hatunlarla makyaj yaptıkları için dalga geçen zihniyete de alkış... :cherry:

heee alkışşş birde bu video için alkışşşşş
[YT]qDeQEl8qFTU[/YT]

ha birde bu var

[YT]F2IqINuOgZs[/YT]

Son düzenleme:
Hayır alınmıyorum ama sizin neden mizah anlayışınız bu şekilde ona şaşıyorum.. Alınmak için benim de onlardan biri olmam gerekiyor, onlardan olmasam da bende onların cinsindenim... Kadınların yaptığı becerisizlikler neden sizi bu kadar sevindiriyor. Bunları paylaşmaktan neden bu kadar zevk alıyorsunuz.. Bir şekilde tatmin mi oluyorsunuz ? Egonuzu tatmin etmek için daha farklı yöntemler bulun... Bizi buna alet etmeyin, geliştirin kendinizi, aşın artık....

:cat::cat::cat::cat:

ayrıca bu sıralar takılmışlar bayanlara allah sonlarını hayır etsin...

Arkadaşlar ben geyik olsun diye koydum bu videoları,tartışma yaratmaya gerek yok...

Herkesin şoförlüğü kendine
:cat: Siz eğlenmenize bakın... :)

demekki bayanların kendişlerini keşfetmelerini ve geliştirdiklerini hatta kimi zaman en başarılı olmaları kıskanışlıyor:cherry: artık motor üstünde araba içindede daha çok kadın var.. ve en son haberlerde içip içip giden kurye arkadaşımız da var...şimdi kadınlara takacağımız yerde birazda erkeklerimize bakalım dimi:) ERKEĞİDE KADINIDA DİKKATSİZ OLUP Bİ ŞEKİLDE KAZA YAPIYO AMA O BAŞKAA...

Motor kazasında kaç tane kadın öldü bana söyler misiniz ?

birde bu var tabi.. bunun nedeni motor kullanıcısı kadın sayısının az olmasından kaynaklanmıyo bence. nedense erkekler daha bi hız düşkünü oluolar heyecanlanıyorlar... boşverin bu tartışmayı kadınlara da fazla laf etmeyin artıııııkkk:cherry:

Sen bana motosiklet kullanan kızların % kaç oranında olduğunu söylesene...Bu % de bilmem kaçlık motosiklet kullanan sevgili bayan arkadaşların kaç tanesi vitesli kullanıyor vede gördükleri en yüksek hız nedir ???

Kazalar hep yüksek hız da ve vitesli motorlar da mı oluyor yani ? Güldürme beni Allah aşkına ya.. Mantıklı açıklama yapmak, kabullenmek yerine, olayı saptırmak işine geldi değil mi ? Zaten azınlıkta olan kadın sürücüleriyiz madem neden kazaları bize mal ediyorsunuz ? Günde eğer 100 kaza oluyorsa bunun kaçını kadınlar yapıyor Allah aşkına.. Aslında sizin gibi zihniyete kelimelerimi tüketmemem lazım ! Nasılsa beyin algılamıyor.. Bir söz var ; " Sen ne kadar söylersen söyle, anlatacakların karşındakinin anlayacağı kadardır ! "

acaba kaçtane bayan motosiklet kulanıyor % 1 mi acaba adanada en fazla 56 tane oda gördüklerim ha neden ölen hiç mi olmadı ama kesin öldüren olmuştur :mrgreen:

? Günde eğer 100 kaza oluyorsa bunun kaçını kadınlar yapıyor Allah aşkına ! "

yaw bunların hepsi o % den yani bayanlarda erkekler kadar araba kulansınlar ozaman bak gör neler oluyor her allahın günü kaza kaza kaza kesin ölümlü tubiş kabulen artık yaw

hepiniz deyil ama geneliniz öyle ok daha dün ölümden döndüm bir kadın yüzünden sağına soluna bakmıyor az kalsa çarpıyordum eyer kaçmasaydım :rendeer:

kızma ok :rendeer:

Son düzenleme:
Kazalar hep yüksek hız da ve vitesli motorlar da mı oluyor yani ? Güldürme beni Allah aşkına ya.. Mantıklı açıklama yapmak, kabullenmek yerine, olayı saptırmak işine geldi değil mi ? Zaten azınlıkta olan kadın sürücüleriyiz madem neden kazaları bize mal ediyorsunuz ? Günde eğer 100 kaza oluyorsa bunun kaçını kadınlar yapıyor Allah aşkına.. Aslında sizin gibi zihniyete kelimelerimi tüketmemem lazım ! Nasılsa beyin algılamıyor.. Bir söz var ; " Sen ne kadar söylersen söyle, anlatacakların karşındakinin anlayacağı kadardır ! "

Kazaların büyük çoğunluğu yüksek hızlarda olur, bunu sana öğretirim bu 1...

Bayanlar seninde dediğin gibi fazla kaza yapmıyor çünkü onlar kaza yaptırmakla meşgul bu 2...

Sen git scooter'una bin bu zihniyetle fazlası seni aşar buda 3...

Ben burada bayan-erkek sürücü ayrımı yapmıyorum eğer tartışma arıyorsan git başkasıyla uğraş.Hee birde o anlamsız videoları koyacağına gerçekçi bişiler dene, yapmacık olma yani.

benim anlamadığım kadın olunca sürüş tarzında ne gibi bri fark oluyor? neden kadın erkek diye ayrıllıpda bunun tartışmasındayız:mrgreen:

Aman Allahım nedir bu böyle ya. Önce herşey bir video ile başlıyor. Videoların konusu; hanım sürücülerin enteresan hataları. Sonra Tuğba Hanım geliyor ortalığı verveleye veriyor, üstüne gülümse hanım geliyor, o da birşeyler söylüyor yok erkelerinde kötüsü var iyisi var. İyide efendiler, hanımlar videolardaki siz misiniz? O kadar alkol alıp arkasındaki kız arkadaşını düşüren şerefsiz ben miyim? Asla böyle birşey yapar mıyım? HAYIR. Olabilir, bayanlar bazen gerçekten arabayla enteresan hatta tuhaf işlere imza atabiliyorlar, sebebini inanın bilmiyorum ama siz hanımlar neden üstünüze alınıp hem cinsleriniz olsa bile gülüp geçeceğiniz yerde "ki bence gerçekten özellikle 3. video çok komik" her seferinde tartışmaya sürüklüyorsunuz konuyu.

Benimde ablam araba kullanıyor hatta araba ortak ikimizin, sürüşüne hiçbir diyeceğim yok gözüm kapalı emanet ederim. Ama her seferinde arabayı aldığımda serviste saatlerim geçiyor ne yapıyor bakımını ihmal ediyor. Normal çünkü ilgisini çekmiyor o bunu bir vasıta olarak görüyor kullanıyor bırakıyor yağı eksilmiş suyu eksilmiş bana kalıyor. Şimdi ablama erkek iyidir kadın kötüdür ahahaaha mı yapmam lazım. Ben yağına suyuna bakarım yeterki ablamı bir öküz hemcinsim sıkıştırıp kazaya sürüklemesin...

Kadınla erkek hukuksal olarak, toplumsal haklar olarak eşittir buna bir allahın kulu itiraz edemez ama yapı olarak psikolojik olarak tamamen farklıdır ikiside insandır eninde sonunda ama çok farklıdırlar. İşte bu farklılıklarda böyle tuhaf görüntülerin ortaya çıkmasına yol açabilir. Hanımlar lütfen bu gibi görüntülere soğuk kanlılıkla yaklaşın. Birbirinizi üzmeyin emin olun eğer kadın cinsi araba motosiklet kullanamayacak kadar yeteneksiz olsaydı dünyanın hiçbir yerinde ehliyet alamazdı, yasaklanırdı. Ben de mutfağa girdiğimde inanın bundan komik görüntüler sergiliyorum sonra ablam geliyor Emre Allah aşkına bırak elleme diyor, herşeyi ona teslim ediyorum en iyisini o yapıyor yine... He erkekten iyi aşçı olmaz mı? Gayet tabi olur. Bayandan iyi şöför sürücü olmaz mı? Gayet tabi olur. Temelde yatan şey bence ilgi, alaka, öğrenme sabrı, psikolojik ve yapısal faktörlerdir sadece...

Son düzenleme:
tamam o zaman bu konu burada bitsinnnnn çook derinlere inilecekm yoksa. herkesin her iki cinsinde trafikte türlü türlü sebeplerden dolayı hataları veya dikkatsizlikleri olabiliyor.

Özer024;766164' Alıntı:
Sen git scooter'una bin bu zihniyetle fazlası seni aşar buda 3...

Forum kuralları gereği mesajın tamamını aynı renkte ve kalın yazmak yasaktır...

Ayrıca zihniyetle motor sürmenin ne alakası var, sen bu zihniyetle 250 lik motor kullanıyorsan ben haydi haydi kullanırım...

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar