Aman Allahım nedir bu böyle ya. Önce herşey bir video ile başlıyor. Videoların konusu; hanım sürücülerin enteresan hataları. Sonra Tuğba Hanım geliyor ortalığı verveleye veriyor, üstüne gülümse hanım geliyor, o da birşeyler söylüyor yok erkelerinde kötüsü var iyisi var. İyide efendiler, hanımlar videolardaki siz misiniz? O kadar alkol alıp arkasındaki kız arkadaşını düşüren şerefsiz ben miyim? Asla böyle birşey yapar mıyım? HAYIR. Olabilir, bayanlar bazen gerçekten arabayla enteresan hatta tuhaf işlere imza atabiliyorlar, sebebini inanın bilmiyorum ama siz hanımlar neden üstünüze alınıp hem cinsleriniz olsa bile gülüp geçeceğiniz yerde "ki bence gerçekten özellikle 3. video çok komik" her seferinde tartışmaya sürüklüyorsunuz konuyu.
Benimde ablam araba kullanıyor hatta araba ortak ikimizin, sürüşüne hiçbir diyeceğim yok gözüm kapalı emanet ederim. Ama her seferinde arabayı aldığımda serviste saatlerim geçiyor ne yapıyor bakımını ihmal ediyor. Normal çünkü ilgisini çekmiyor o bunu bir vasıta olarak görüyor kullanıyor bırakıyor yağı eksilmiş suyu eksilmiş bana kalıyor. Şimdi ablama erkek iyidir kadın kötüdür ahahaaha mı yapmam lazım. Ben yağına suyuna bakarım yeterki ablamı bir öküz hemcinsim sıkıştırıp kazaya sürüklemesin...
Kadınla erkek hukuksal olarak, toplumsal haklar olarak eşittir buna bir allahın kulu itiraz edemez ama yapı olarak psikolojik olarak tamamen farklıdır ikiside insandır eninde sonunda ama çok farklıdırlar. İşte bu farklılıklarda böyle tuhaf görüntülerin ortaya çıkmasına yol açabilir. Hanımlar lütfen bu gibi görüntülere soğuk kanlılıkla yaklaşın. Birbirinizi üzmeyin emin olun eğer kadın cinsi araba motosiklet kullanamayacak kadar yeteneksiz olsaydı dünyanın hiçbir yerinde ehliyet alamazdı, yasaklanırdı. Ben de mutfağa girdiğimde inanın bundan komik görüntüler sergiliyorum sonra ablam geliyor Emre Allah aşkına bırak elleme diyor, herşeyi ona teslim ediyorum en iyisini o yapıyor yine... He erkekten iyi aşçı olmaz mı? Gayet tabi olur. Bayandan iyi şöför sürücü olmaz mı? Gayet tabi olur. Temelde yatan şey bence ilgi, alaka, öğrenme sabrı, psikolojik ve yapısal faktörlerdir sadece...