İnterkom önerisi

Katılım
30 Mar 2026
Mesajlar
2
Motosikleti
Honda PCX 125
Arkadaşlar selam. Ses kalitesi guzel bir interkom arıyorum. Açıkçası sadece müzik dinlemek için kullanıcam. Ama şöyle fp kulaklıklardaki baslar tizler gibi bi kalitede olsun istiyorum. Şuan kn master ürünleri yüzde yirmi indirime girmiş. Bi arkadaşımda kn 2250 var alalı asa yukarı bir yıl oldu sol kulaklıktan ses az geliyor bide sesler çok tiz gibi geldi. Kn 2300pro 3100tl şuan o mantıklı geldi ama daha uygun bir alternatif var mı acaba ? knmaster ürünleri de sürekli arıza yapıyor gibi gözlemledim. Frima ilgileniyormus ama garantiyle uğraşıp durduktan sonra bir anlami var mı ? Farklı marka model önerileriniz varsa söylerseniz sevinirim.
 
Katılım
5 Eki 2017
Mesajlar
1,597
Motosikleti
Triumph Trident 660
Ses kalite ve konuşma gibi bağlantılar sorunsuz olsun istiyorsan min 7-8 bin TL gözden cıkarmak lazım ya.
Ben dün nukrotech n6pro aldım 4500 TL ye ses kalitesini pek fazla beğenmedim ama yeterli gayet
 
Katılım
8 Mar 2020
Mesajlar
335
Motosikleti
Dominar D250
knmaster'ın her türlü üründe olması bana aliexpress ürünleri üstüne kendi logosunu basıp piyasaya sürüyormuş havası veriyor, mesela aynı kahve makinasının sadece logo değiştirip arzum, karaca, beko, fakir vs. markalarla satılması gibi düşünün. cihazı üreten firma belli değil ama aynı ürünü piyasada farklı markalarla üretip satıyor. o yüzden hiç güven vermiyor.

benim de interkom ihtiyacım var Burak'ın dediği gibi min.5000-7000 TL gözden çıkarmak lazım, geçen forumda cardo'nun en ucuz ürünü paylaşılmıştı, güzel gibi ben de alabilirim ama sadece bir cihazla eşleşiyormuş sanırım, misal 3 kişi sürüşe çıkınca ne olur bilmiyorum.
 
Katılım
11 Ocak 2025
Mesajlar
344
Motosikleti
Honda CBR500R
Sadece müzik dinlemek içinse 4riders'in bir cihazı var fiyatı 1400 tl civarıydı. Arama ve müzik dinleme özelliği vardı, cihaz interkom değil özellikle bunu belirtiyorlar. Kullanan varsa ben de böyle bir cihaz düşünüyorum.
 
Katılım
30 Mar 2026
Mesajlar
2
Motosikleti
Honda PCX 125
Ses kalite ve konuşma gibi bağlantılar sorunsuz olsun istiyorsan min 7-8 bin TL gözden cıkarmak lazım ya.
Ben dün nukrotech n6pro aldım 4500 TL ye ses kalitesini pek fazla beğenmedim ama yeterli gayet
7-8de baya çok hocam ya. Peki aranızda kulak içi kablosuz kulaklığı tam kask ile nasıl kullanabilirim bilem var mi ? Çünkü direkt olarak kulaklik cok baskı yapıyor kulağıma kullanılmıyor. Eğer kulak deliğinin hizasındaki pedleri kulaklık boyutunda keserek birşeyler yapabilir miyiz sizce fikri olan ?
 

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar

Üst