Ona Tiger Sport 800 alacaz, V-strom klanına kaptırmam @tommygun babayıHayırlı olsun. Güle güle kullan da, ben motorumu 25 yaşındayken aldım. Orta yaş işi değil bu motor. V motor, nispeten orta agirlikta, telli gaz, muhtesem bir denge, iyi bi suspansiyon, analog gosterge... Haz motoru...
Gözlemecilerin mok kondurmamak için NC'ci abilerle aynı kefeye koyma çabasının bi ürünü. Biliyorsunuz, GS ve diğerleri diye ayırıyorlar onlar. Tongaya düşmemek lazım.
Bence sıra tommy abide artik...
Aynen, 10 yıl falan önce çalıştığım iş yerinin orada bir tane vardı, bakıp bakıp "Ulan bu hilkat garibesini hangi dingil, hangi motivasyonla alır?" diye sorardım kendime, aldıktan sonra alanın değil de o zamanki halimin dingil olduğunu anladım.Vstrom değişik bir makine önce 2006 modelini kullandım. yenileme amacıyla farklı bir modele geçtim. ilk uzun tur dönüşü satıp yeniden yeni kasa vstrom a geçtim.kullanmayan arkadaşlar bunu anlıyamaz boşuna anlatmayın.
Şahane bir motor almışsın . Güle güle kullan . Keyifli ve güvenli sürüşler dilerim.Arkadaşlar, kendi adıma altın vuruşumu yaptım elhamdülillah. Konyadan tatil için geldiğim Fethiye'de yeni motosikletimi aldım çok şükür. Allah herkese gönlündeki aslanı nasip etsin. 2023 model V-strom XT ile siteye devam edeceğim inşallah. Cuma günü Konya'ya dönüş yolculuğunu sabırsızlıkla bekliyorum. Telefondan fotoğraf yükleyemedim maalesef. Tatil dönüşü pc den yüklemeye çalışırım artık.
Birayı azalt , spor ve diyet yap. Motorun günahı yokYok yahu insan her zorluğa alışıyor. Yine de yakıt tüketimi ve işletme maliyeti bedavadan hallice. Lakin 250 cc bir motor hiç mi gitmez be birader? Ben eskiden bu motorla nasıl uçuyordum kaçıyordum hayret..
10 Kg verip 90'a düştüm, daha ne yapayım?Birayı azalt , spor ve diyet yap. Motorun günahı yok![]()
Hay maşallah mübarek, bir beş on daha verirsin Sen10 Kg verip 90'a düştüm, daha ne yapayım?![]()
Yok mübarek, tüm gardrobu yenilemem gerekir ki hiç uğraşamamHay maşallah mübarek, bir beş on daha verirsin Sen![]()