İleri yaş V-Strom Sendromuna yakalandım... :)

Motosikleti
Suzuki V-Strom 650 XT A L7, 2023
Hayırlı olsun. Güle güle kullan da, ben motorumu 25 yaşındayken aldım. Orta yaş işi değil bu motor. V motor, nispeten orta agirlikta, telli gaz, muhtesem bir denge, iyi bi suspansiyon, analog gosterge... Haz motoru...

Gözlemecilerin mok kondurmamak için NC'ci abilerle aynı kefeye koyma çabasının bi ürünü. Biliyorsunuz, GS ve diğerleri diye ayırıyorlar onlar. Tongaya düşmemek lazım.

Bence sıra tommy abide artik...

Motosikleti
Suzuki Vstrom DL650 XT, Yamaha X max 250
Hayırlı uğurlu olsun.
vstrom alınca bi vstrom övme isteği geliyor. vstrom almadna önce vstrom alıp da bizim sınıf whatsapp grubunda vstrom övücülerin önde geleni olan arkadaşı tam anlayamıyordum, onun vstrom bana kısmet olduğunda anladım, şimdi o vstrom övme bana geçti.

Tabi vstrom alınca köfte iştahı da artıyor. Nice güzel gezilerin olsun.

Motosikleti
Triumph Tiger 800XRx
Hayırlı olsun. Güle güle kullan da, ben motorumu 25 yaşındayken aldım. Orta yaş işi değil bu motor. V motor, nispeten orta agirlikta, telli gaz, muhtesem bir denge, iyi bi suspansiyon, analog gosterge... Haz motoru...

Gözlemecilerin mok kondurmamak için NC'ci abilerle aynı kefeye koyma çabasının bi ürünü. Biliyorsunuz, GS ve diğerleri diye ayırıyorlar onlar. Tongaya düşmemek lazım.

Bence sıra tommy abide artik...
Ona Tiger Sport 800 alacaz, V-strom klanına kaptırmam @tommygun babayı😂

Motosikleti
cbf 150
v strom motosikletlerin Toyota corollasıdır, alırsın sürersin değerinde başka bir memura satarsın oda atanana kadar biner sonra başka bir memura.

Japon tasarımcı bile memurların ne denli estetikden uzak olduklarını bildikleri için v stromu çirkin yapmışlar.

Motosikleti
SuZan
Vstrom değişik bir makine önce 2006 modelini kullandım. yenileme amacıyla farklı bir modele geçtim. ilk uzun tur dönüşü satıp yeniden yeni kasa vstrom a geçtim. :) kullanmayan arkadaşlar bunu anlıyamaz boşuna anlatmayın.

Motosikleti
2022 Suzuki V Strom 650 (DL650)
Vstrom değişik bir makine önce 2006 modelini kullandım. yenileme amacıyla farklı bir modele geçtim. ilk uzun tur dönüşü satıp yeniden yeni kasa vstrom a geçtim. :) kullanmayan arkadaşlar bunu anlıyamaz boşuna anlatmayın.
Aynen, 10 yıl falan önce çalıştığım iş yerinin orada bir tane vardı, bakıp bakıp "Ulan bu hilkat garibesini hangi dingil, hangi motivasyonla alır?" diye sorardım kendime, aldıktan sonra alanın değil de o zamanki halimin dingil olduğunu anladım. :D (Bu arada motoruna hep hasta olmuşumdur, o ayrı...)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar