iğne adayı görmek isteyen var mı ? bir gezi yapsak ?

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
aramızda topcase mangal koyan varmı :D bomb has planted :D

209707-cs_bomb.jpg

Son düzenleme:
Ben daha önce gitmiştim oraya benden tavsiye günü birlik düşünmeyin kampçı kalmayı düşünün yoksa gezinin tamamı motor sürmek eziyeti ile geçer yol göründüğü gibi kolay bitmiyor bilginize ve adının ilgi çektiği kadar orada bir şeyler beklemeyin derim (beklentilerinizi yüksek tutmayın) İstanbul'dan gidenlere tavsiyem aynı yoldan İst. geri dönmeyin castro yolu üzerinden yolunuzu uzatarak dönün daha eğlenceli olabilir (aynı yolu 2 kez geçmemiş olursunuz) şimdiden iyi eğlenceler :) umarım eğlenirsiniz

Son düzenleme:
Forumdan Uzaklaştırıldı
unuttunuzmu :D gideceğizzzz :D havalar ısınsın fikir değişenler gelmekten isteyenlerde varmı değişiklik yoklama alıyoruz

Ben çorludan gittim 500 lük scooter ile yollar çok viraj fakat zevkli çok hızlı gidebilme imkanı yok yol çok yorucu oluyor döndükten sonra dinlenme ihtiyacı oluyor günü birlik çok yorucu olur zevk vermez pişman olursunuz en az bir gece konukların

Haftaya cuma ben bi gideyim oyanni doğru ben günübirlik İstanbul Ankara yapıyorum hiçte yorulmuyorum aksine gittiğim yerde duramiyorum acilen motora binip uzaklaşmak sürmek istiyorum

Forumdan Uzaklaştırıldı
Haftaya cuma ben bi gideyim oyanni doğru ben günübirlik İstanbul Ankara yapıyorum hiçte yorulmuyorum aksine gittiğim yerde duramiyorum acilen motora binip uzaklaşmak sürmek istiyorum

aranan kan bulunuyor :D

İki yeşil apache kapışırız yolda :D

Yanlız havalar daha tam ısınmadı sanki..

3 sene önce ybr125 ile gitmiştim. viraj sevenlere ideal bir yol. daha çok viraj uçurum ve bozuk yol sevenlere vakitleri varsa dupnisa mağarası yolunu da öneririm.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar