ibrenizde en fazla kaçı gördünüz...

aslında çok kabul edilir bir muhabbet değil bence
ama yinede insan katılmadan edemiyor...

kanununi tiger 250 ile 135 in biraz üstü gibi bişi... (biraz oynamıştık motorla:cherry: yoksa gitmez o kadar..)

nexus 500 ile 180 km/h... ama sanırım daha da hızlandım. en son kaç km olduğunu bilmiyorum zira ibre 180 gösteriyor...
üstü nası oldu derseniz modifiye kayış vs....:p

aslında çok kabul edilir bir muhabbet değil bence
ama yinede insan katılmadan edemiyor...

kanununi tiger 250 ile 135 in biraz üstü gibi bişi... (biraz oynamıştık motorla:cherry: yoksa gitmez o kadar..)

nexus 500 ile 180 km/h... ama sanırım daha da hızlandım. en son kaç km olduğunu bilmiyorum zira ibre 180 gösteriyor...
üstü nası oldu derseniz modifiye kayış vs....:p

Şu Nexus500 denen canavarı bizde görmek isteriz Murat kardeşim:cherry:.Şöyle yazılalım otobana,şaşırsın yoldakiler.Scooter'in nasıl böyle hızlı gittiğinide arkadan bakarken düşünsünler:mrgreen:.

Aslında bu başlık sakat, insanlar en yükseği yazmak için gaza gelebilirler. Kilitlesem mi acaba :p

:mrgreen: aslında 110'u geçmiştim orada ama ,cebimden telefonu çıkartıp fotoğraf çekene kadar biraz yavaşladım malesef :p

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
100.................hussarın gücü bu kadar motorum ilerde kitlenir yatak sarar vs gibi bişey olursa silindir hacmini büyütcem..

Şu Nexus500 denen canavarı bizde görmek isteriz Murat kardeşim:cherry:.Şöyle yazılalım otobana,şaşırsın yoldakiler.Scooter'in nasıl böyle hızlı gittiğinide arkadan bakarken düşünsünler:mrgreen:.

oğuz'cum görmen için KKTC de misafirim olman lazım lazım... zira burda yaşıyorum artık..

ama merak etme yaza oralara gelirim sanırım motorla... ozaman gösteririz...

walla bende ybr war ben 105 gördüm dahada basmıyor motorum henüz 3 aylık

ama eski motorum kanuni racer 200'dü onda da 130 görmüştüm :D

Son düzenleme:
ben en fazla 140 gordum ertesi gun dişlerin değişmesi için servise zor gittim :D

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar