Fotoğraflar geldi. Benim telefondaki ayarlar daha da kalitesizdeymiş. Birileri makine getirmeyi unutunca böyle telefonlarla idare etmek zorunda kaldık.
Ben de bi tane go pro alıcam da şuan bozuk para yok.Bunları teklif ettim yetmez dediler üstünü gazoz kapağı ile tamamlıycam
Bi kere sabah benim için çileli başladı 1 aydan fazla bi zamandır motosiklete binmiyordum.1 aydan daha önceki zamanlarda da bindiğim zamanlarda da çok kısa mesafe gidiyordum.Sonuç bitik akü.
Motosiklet garajımdaydı ve garajdan çıkarmak için 15metre rampa var çıkarıp vurdurayım desem imkanı yok. Bi önceki gece aküyü söktüm evde hemen eski alet edavatlardan bi akü şarj aleti yaptım. Ama uygun aletler yoktu o sebeple olmadı. Takdığım adaptör anca 24 saatte şarj edebilecek kapasitedeydi ben 3 saat bıraktım sabaha kadar toplam.
Sabah bir umutla götürdüm aküyü yerine taktım ama marş almadı =/
Şansa sabahın köründe yıllardır görmediğim bi arkadaşla karşılaştım. Meğer kendine motosiklet almış cbf150. Allah gönderdi elemanı

Rampayı yardımıyla çıkardım sonra az yokuşta 1-2 denemede motosikleti çalıştırdım 5dk sonra zenon geldi cbf'iyle. Ama Zenon cbf kullanmayı bilmiyor.
Bana yardıma gelen arkadaş cbfle 140 yaptığını söylüyor(oynama yok motosiklette 2012) Zenon 125 i anca yokuş aşağı yapabiliyo. Hakkını ver motosikletin Zenon

Sonra fark ettim ki botları işyerinde unutmuşum bide gidip onları almak için vakit kaybettik. hava buz spor ayakkabılarla Mecidieköye gidene kadar dondum az daha yolda 4 parmağı bırakacaktım .
Bu kadar dertten sonra yola çıktık. Uzunçayırda buluştuk. Bugay'ın motosiklette ufak bi sorun vardı bi göz gezdirdik. 500 metre falan bi motosikletleri değiştirdik

Sorun fren balatalarından olduğu görüldü biraz gidince zaten halloldu olay.
Benim motosiklette Bugay'ınki de dolu depoydu ama bugayın motosiklet çok daha ağır geldi bana. Benimki de Bugay'a hafif gelmiş.Kg farkı varmıydı ki modeller arasında. Gaza tepkileri daha değişik geldi
Birde gösterge atari gibiydi

sinyaller falan göstergenin içinde değişik

100-120 hızlarlar gidilen sakin bir gezi oldu.
Gelelim fotoğraflara. Zaten çok durmadık. ki fotoğraf çekilelim. Yola çıktık.Eskihisar feribotta durduk. Ama hava feci soğuktu
Feribota vardığımızda ilk feribota bilerek binmedik ısınmak muhabbet etmek için
Ahan da yollar böyleydi.
Ara ara yolda buzlanmalar vardı kar erimiş su olarak yola akmış ve yolda donmuş. Biraz da tırsarak gitme durumu oldu.
Yalova-Orhangazi arasında çok güzel birajlar vardı asfaltta iyiydi ama buzlanma sebebiyle sert hareketlerden kaçındık.
Soğukdu falan ama yol yapmak iyi geldi