Hyosung S&T Kanuni Hyosung GT 250 R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

bugün kısalara xenon taktırdım.. kolay sanıyordum baya zormuş tesisatını gizlemek için usta kafa grenajını komple çıkarmak zorunda kaldı... ampulüde yaylara oturtmak için az bir taşlamak
gerekti... 2 saat uğraştı... 15 lira aldı .... 8000k hoş oldu. sarı parklarıda iptal edip siyah hava alıklarının oıraya beyaz led yaptım parkları... güzel durdu... resimleri ekleyeceğim en yakın zamanda....

Fotoğrafların bir kısmı;

pek bi asabi çıkmışım, güneşten olsa gerek :p

Orhangazi'de köfteler 10 numaraydı :) Soldan sağa; UNdocab, ben ve Xenon

Yalnız hava göründüğü kadar sıcak değildi, diğer fotolar gelirse daha iyi anlarsınız :)

Fotoğraflar geldi. Benim telefondaki ayarlar daha da kalitesizdeymiş. Birileri makine getirmeyi unutunca böyle telefonlarla idare etmek zorunda kaldık.
Ben de bi tane go pro alıcam da şuan bozuk para yok.Bunları teklif ettim yetmez dediler üstünü gazoz kapağı ile tamamlıycam :D
2wrrc.jpg

Bi kere sabah benim için çileli başladı 1 aydan fazla bi zamandır motosiklete binmiyordum.1 aydan daha önceki zamanlarda da bindiğim zamanlarda da çok kısa mesafe gidiyordum.Sonuç bitik akü.
Motosiklet garajımdaydı ve garajdan çıkarmak için 15metre rampa var çıkarıp vurdurayım desem imkanı yok. Bi önceki gece aküyü söktüm evde hemen eski alet edavatlardan bi akü şarj aleti yaptım. Ama uygun aletler yoktu o sebeple olmadı. Takdığım adaptör anca 24 saatte şarj edebilecek kapasitedeydi ben 3 saat bıraktım sabaha kadar toplam.
Sabah bir umutla götürdüm aküyü yerine taktım ama marş almadı =/
Şansa sabahın köründe yıllardır görmediğim bi arkadaşla karşılaştım. Meğer kendine motosiklet almış cbf150. Allah gönderdi elemanı :D
Rampayı yardımıyla çıkardım sonra az yokuşta 1-2 denemede motosikleti çalıştırdım 5dk sonra zenon geldi cbf'iyle. Ama Zenon cbf kullanmayı bilmiyor.
Bana yardıma gelen arkadaş cbfle 140 yaptığını söylüyor(oynama yok motosiklette 2012) Zenon 125 i anca yokuş aşağı yapabiliyo. Hakkını ver motosikletin Zenon :D:D

Sonra fark ettim ki botları işyerinde unutmuşum bide gidip onları almak için vakit kaybettik. hava buz spor ayakkabılarla Mecidieköye gidene kadar dondum az daha yolda 4 parmağı bırakacaktım .
Bu kadar dertten sonra yola çıktık. Uzunçayırda buluştuk. Bugay'ın motosiklette ufak bi sorun vardı bi göz gezdirdik. 500 metre falan bi motosikletleri değiştirdik :)
Sorun fren balatalarından olduğu görüldü biraz gidince zaten halloldu olay.
Benim motosiklette Bugay'ınki de dolu depoydu ama bugayın motosiklet çok daha ağır geldi bana. Benimki de Bugay'a hafif gelmiş.Kg farkı varmıydı ki modeller arasında. Gaza tepkileri daha değişik geldi :)
Birde gösterge atari gibiydi :) sinyaller falan göstergenin içinde değişik :p
100-120 hızlarlar gidilen sakin bir gezi oldu.
Gelelim fotoğraflara. Zaten çok durmadık. ki fotoğraf çekilelim. Yola çıktık.Eskihisar feribotta durduk. Ama hava feci soğuktu:)
2wrdv.jpg

Feribota vardığımızda ilk feribota bilerek binmedik ısınmak muhabbet etmek için :)
2wrff.jpg

Ahan da yollar böyleydi.
2wrg2.jpg

Ara ara yolda buzlanmalar vardı kar erimiş su olarak yola akmış ve yolda donmuş. Biraz da tırsarak gitme durumu oldu.
Yalova-Orhangazi arasında çok güzel birajlar vardı asfaltta iyiydi ama buzlanma sebebiyle sert hareketlerden kaçındık.
2wrfx.jpg

Soğukdu falan ama yol yapmak iyi geldi

Son düzenleme:
Motosikleti
Hornet
3-4 aydır ne Mt'ye giriyorum nede motora biniyorum.Kış uykusundaydık yaklaşık 10-15 güne kadar havalarında dahada ısımasıyla tekrar eski günlerimize dönücez :)
Amma ve lakin öncelikle felon ve arkadaşlar size bir sorum olucak.

İstanbul Büyükçekmece'ye yakın bildiğiniz sağlam,güvenilir ve fazla itelemicek Usta ve Servis arıyorum.Sezon başlamadan motora ağır bi bakım yaptırıcam.
Sonradanda ufak tefek periyodik bakımlar vs..

Agırdan kastımıda belirteyim.
-Egzantirik gergi zincir.Durumlarını bilmiyorum değiştiricem yinede.
-Debriyaj balatası idare eder belki ama sezon ortası debriyajla ugraşmak istemiyorum.
-Amortisör yagları değişçek.Bunun gibi şeyler işte.

Bazı arkadaşlar biliyodu motoru yeni aldım.Motorun rolantisinde ve gidişşinde bi saçmalama oldugunu daha önceden söylemiştim.Onuda kış uykusuna yatırmadan önce göstermiştim bi egzantirik gergisinden demişti.Değiştirmemin sebebi bu :)
Herkese kazasız belasız sürüşler ..

---------- Mesajlar birleştirildi - 02:53 ---------- bir önceki mesaj zamanı 02:42 ----------

Kış Hali :)

2ws9m.jpg

Son düzenleme:
@UNdocab,bugay
Güzel bi gezi olmuş ama fotoğrafsız geziye gezi demem ben :p
@Emrah.ark
Hacı itelemeyen usta yoktur az votka vardır :p
Ben sana özelden mesaj attım, görüşürsün bi.Amortisör yağlarını değiştirttim ben, memnunum açıkcası.. şuana kadar 300km kullandım yeni keçelerle hatta ölümcül bir çukura girdim, nerdeyse jant eğiliyodu ama keçelerde herhangi bir sıkıntı yok :cherry:

Son düzenleme:
@Undocab, Lan olum b... atma al bir foto makine ala ala :D O senini CBF i olan arkadası görürsem elerinden öpecem zaten cbf le 140 yapmak helal olsun valla @Felon geleydinde cekeydin Fotoları tatlı su motorcuları sizi :D

@Undocab, Lan olum b... atma al bir foto makine ala ala :D O senini CBF i olan arkadası görürsem elerinden öpecem zaten cbf le 140 yapmak helal olsun valla @Felon geleydinde cekeydin Fotoları tatlı su motorcuları sizi :D
Telefonlada çekilirdi yani ne olacak giderken yolda güzel bi yer gördün hemen durucan :cherry: neyse artık bi dahaki gezilere :)

bizde genelde geziler non-stop oluyor :D onun için gopro lazım bize giderken durmadan çekicen. Yoksa mehteran gibi dura dura gideriz

bizde genelde geziler non-stop oluyor :D onun için gopro lazım bize giderken durmadan çekicen. Yoksa mehteran gibi dura dura gideriz
Go pronun video kalitesi yüksek olduğundan ss alabiliyosun ama öyle manzara kenarında supersport fotoğrafı olmuyo olsa olsa şöyle bi ss alısın
40446510150600751328886.jpg

Valla gezilerde durmaya eriniyom ben :) Artçı lazım sürekli arkada çeksin yoksa fotoğrafsız gezilere devam :p

Herkese slmlar öncelikle uzun zamandır forumdaki konuşmalarınızı takip ediyorum, yazışmalara pek sık katılmasam bile sayenizde bayağı bilgi sahibi oldum. Sizlere bir konuda danışmak istiyorum. Umarım yanlış yere konu açmamışımdır biraz ecami sayılırım mağdur görün. Sıkıntım Ankarada bulunan motosikletimi İstanbul'a getirtmek, otobüsle veya nakliye firmaları ile bu işlemi yapan kimseler var mı aranızda?

Herkese slmlar öncelikle uzun zamandır forumdaki konuşmalarınızı takip ediyorum, yazışmalara pek sık katılmasam bile sayenizde bayağı bilgi sahibi oldum. Sizlere bir konuda danışmak istiyorum. Umarım yanlış yere konu açmamışımdır biraz ecami sayılırım mağdur görün. Sıkıntım Ankarada bulunan motosikletimi İstanbul'a getirtmek, otobüsle veya nakliye firmaları ile bu işlemi yapan kimseler var mı aranızda?

Net bi bilgim yok ama araştırdığım bi konu, ve şu sonuca vardım; bu işin belli bi yasal prosedürü yok tabiki, durum böyle olunca fiyatta da netlik olmuyo, hatta her firma böyle bişeyi kabul edermi etmezmi orası bile belli değil.Eğer otogar yakınsa önceden gidip firmalarla konuşmak lazım. Birçok kişi bu yolu kullanmış sonucta, zor birşey değil.

Felon senin videoların vardı. 50 sayfa geriye gitmiş olmama rağmen bulamadım. Eğer mümkünse tekrar yayınlayabilir misin videolarını? Orman gibi bir yerde çektiğin vardı bir tane özellikle onu arıyorum :)

http://www.youtube.com/results?sear...919l2854l0l3062l9l7l0l0l0l0l367l812l2-2.1l3l0

Felon senin videoların vardı. 50 sayfa geriye gitmiş olmama rağmen bulamadım. Eğer mümkünse tekrar yayınlayabilir misin videolarını? Orman gibi bir yerde çektiğin vardı bir tane özellikle onu arıyorum :)
[YT]BROD4XARL5E[/YT]
@ozkancan
normal şehirler arası sefer yapan otobüslerle getirebilirsin ekstradan bi bilet daha alınca koyuyolarmış.bi görüş istersen

Netten bazı nakliyat firmalarının numaralarını aldım yarın bi arayıp sorayım bakalım. Otobüs firmalarında tanıdık birisini bulmak lazım sanırım. Neyse araştırmaya devam biraz daha. Teşekkürler cvplarınız için

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar