arkadaslar ozellikle neden bezi donemlerde bu motorun reklamini yapiyorsunuz bunun altinda kar bazli bir dusunce oldugunu dusunuyorum,milleti gaza getirip alsinlar diye sanirim
bence tarafsiz olmaniz gerekiyor neden illaki bu marka ve ozellikleri var suzuki honda vs. ozellikleri yok.ayrica motora baktim uzaktan guzel ama malzeme iscilik hicte kaliteli degil,bunuda dikkate alin lutfen
Dostum kimsenin belli dönemlerde bu motorun reklamını yapmak gibi bir amacı olduğunu sanmıyorum, milletin gaza gelip de bu motordan almasının bana hiçbir fayda sağlamayacağını düşünüyorum. Senin yaptığının biraz öküz altında buzağı aramak olduğunu düşünüyorum ve bazı kişilerin bu motora karşı ön yargısına da anlam veremiyorum. Sonuçta burası bir forum ve herkes fikir ve yorumlarını paylaşmakta özgür. Neden bu motor ve özellikleri var demişsin, farkettiysen bu motorla alakalı açılmış bir başlık bu, insanların piyasaya gireli çok uzun süre olmayan bir motor hakkında merak ettiklerini öğrenmesi ve bilgi paylaşımı için açılmış bir başlık. Uzaktan bakıp, güzel görünüyor ama işçilik kaliteli değil demişsin, kullanıcısı mısın merak ettim, ben kullanıcısıyım ve işçilik konusunda benim bir sıkıntım olmadığı gibi, ustalardan da bu motorlar hakkında olumlu yorumlar duyuyorum. Tarafsız olmak konusunda, bilmediğin konular hakkında fikir yürüterek yorum yapmanın ne kadar doğru olduğunu da dikkate al istersen.
Saygılar..
youtube de war hız dnemeleri sanırım 174km/h yaptı walla ben gwenemedim bir türlü bu motora :silent:
Ben de otobanda, hafif yokuş aşağı yolda, 5.vites, 10,000 devirde 180km.yi gördüm çok kısa bir süre, ama tabiiki 250lik bir motoru bu kadar sıkıştırıp zorlamanın alemi yok, zaten tavsiye de edilmiyor.
Son düzenleme: