arkadaşlar mrb. benim görüşüme göre hyosung gt 250 r rakiplerinin uzak ara önünde olmalı. niyeki derseniz honda cbf 250 9000 ytl yi bulan fi
yatıyla tek silindir , hava soğutma, gelelim yeni çıkacak olan ybr 250'ye oda 8500 ytl civarı olcakmış ve tek silindir, hava soğutma bence bu adamlar motor deil marka satmaya çalışıyorlar. ve körükörüne marka tutkunu olan ülkemizde başarılı olma ihtimalleride yüksek. çünkü ülkemizde KRALDAN ÇOK KRALCI VAR. teşekkürler hoşcakalın..
yağ soğutmaHyosung gt250r iki silindir fakat oda bildigim kadariyla hava sogutma...
honda cbf 250 9000 ytl yi bulan fiyatıyla
tabiki üzerinde nasıl duduğunuz önemli hatta motora göre giyim tarzı bile var. Ama benim demek istediğim yaw bana cbr125 bana yakışmadı ben cbr600f alayım dersen bizde deriz ki "rahmetliye motor çok yalışıyordu". neyse zaten amaç tartışmak değil bencede bomba motor. Banada yakışı herhalde. nasipse bir aya kadar ikinci el alacağım. Olmadı fuardan alırız.
bi arkadaş sayesinde duydum bu motoru.. bence tutulucak gibi duruyo.. pek emin değilim ama
ben tutulacağından eminim :cherry:
Altınızdaki külüstürün elinizde kalacağından korktuğunuz için piyasada manipülasyon yaratmasanız nasıl olur![]()
Arkadaslar motora neler yapilabilir egzost falan oluyomu bi de bisey sorucam bi chip buldum 15 beygir arttırıyormuş dogrumudur nedir ne degildir?
Sana 15 beygirlik sallamışlar....Zaten kendi kaç beygir ki?....