hyosung gt 250 r alıcağım sorun olur mu??

hyosung gt 250 r alıcağım sorun olur mu?? evet arklar düşündüm ve almaya karar werdım..ne diyorsunuz ? bu konuda.. şimdiden teşekkürler.saygılar

Sıfır mı alıyorsun ??? Sıfır alıyorsan neden ST almıyorsun ??? Aynı motor artı İnjeksiyon + YEdek parca sorunu daha az.. 2.si neden sorun olacagını dusundun ??

Sıfır mı alıyorsun ??? Sıfır alıyorsan neden ST almıyorsun ??? Aynı motor artı İnjeksiyon + YEdek parca sorunu daha az.. 2.si neden sorun olacagını dusundun ??

evet sıfır alıcam..st ile dediğini anlamadım farkı mı war ? bazı forumlarda okudumda bazı devirlerde sorunlar oluyormus almayın diyolar

St kanunı olanlar daha yenı uretımler 2 si Enjeksiyon var kı bence onemlı bır fark 3.su Hyo da bu dava muahbbetlerınden oturu yedek parca ve Garantı de problemler var madem sıfır alıyorsun yenı uretım St lerden al derım ben...

kanuni bakıyo sanırım artık bu markaya...kanuni düşündürüyr beni ama ...

Hayır Kanunı suanda dava sebebı ıle yanlıs bılıyorsam bılen bır arkadas duzeletsın benı garantı ve yedek parca hızmetı veremıyor Hyo ya sanırsam... Ben olsa Sıfır alacaksam zaten sstokları bıttıgınde sılınıcek ( 2 ellerı harıc tabıkı ) bır markayı almazdım..He kanunıyı cok sevfıgımdem degıl onunda ne oldugunu bılıyorruz ama suanda o modelde en ıyı alternatıf bu...

gt250 r St &Kanuni yani çıkmayacak mı bi daha piyasaya mı alet=?

Hyosung GT250R Stoklar bıttıgınde bır daha sıfırı olmayacak anladın... ST&Kanunı olarak devam edecek aynı Motor + Enjeksıyon farkı ıle...

bence st&kanuni al arkadaşın dediği gibi enjeksiyonlu ve yeni üretim. bende st&kanuni gv250 alıcam hepimize şimdiden hayırlı olsun. en azından yedek parca sorunumuz olmaz:queen::queen:

kawasaki'nin distrbütör fırmasıyla sorunları varmış türkiyede ayrıntıları bilmiyorum.

2. elde alabilirsin global motor hala distrbütörü hyosung'un. Yedek parça sıkıntın olmaz diye düşünüyorum

arkadaşlar kuralkan holding a.ş olayı kopardı. yeni nesil hyo ları kuralkan getirecek. yaa ben gezi resimlerinde görmüştüm st&kanuni alanları onlar nerde yaaa. bize en iyi bilgiyi kullananlar verebilir bence.

Paran daha fazla vermeye musaıt ıse tabıkı Kawasakı 250R dusunmeye bıle gerek yok...

arkadaşlar kuralkan holding a.ş olayı kopardı. yeni nesil hyo ları kuralkan getirecek. yaa ben gezi resimlerinde görmüştüm st&kanuni alanları onlar nerde yaaa. bize en iyi bilgiyi kullananlar verebilir bence.

kuralkan getiriyorsa çin malı alır o holding ..korkun arklar su kuralkandan lütfen..işi güçleri hizmet deil para!!!

kuralkan getiriyorsa çin malı alır o holding ..korkun arklar su kuralkandan lütfen..işi güçleri hizmet deil para!!!

sadece distbiratörlüğünü kuralkan aldı motor yine kore de üretilecek. sence hyosung kendi kanıtlanmış markasını bu şekil riske atar mı. önceden global motor getiriyordu şimdi kuralkan getirecek.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar