Buraya koyalım bari Comet olarak azınlıktaydık ama ne edelim 6 gt20 vardı 2 si cometti
http://sphotos-e.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/664351_432661810124643_134236794_o.jpg
Küçük emrah gibi çıkmışımBuraya koyalım bari Comet olarak azınlıktaydık ama ne edelim 6 gt20 vardı 2 si cometti
http://sphotos-e.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/664351_432661810124643_134236794_o.jpg
Küçük emrah gibi çıkmışım
04.05.2012 den bu yana ben 10.000 km yapmışımartik sen karar ver geziyormuyuz
zaman saat olarak bakarsanız özelikle dönüş yolunna motorların performanslarınıda anlayabiliruiniz. Sigara yok içki yok tek eylencemiz motorlalariniz oda çok görülmesini
![]()
Aynı tarihten buyanada ben 5000 km yapmışım, çok geziyorsun Sabit![]()
Allah kaza bela vermesin yeterki gezin
Nasıl GT250 keyifli mi?

Valla ben benim motordan yana biraz sıkıntım var gt250 den degil benim şahsi motordan zincir bittik sürüş konforumu aşırı derece olumsuz etkiliyor. dün zinciri temizliyim yağlıyim biraz kendine gelsin dedim zinciri gerdim falan ama zincirdeki baklalar katlanmıyor neredeyse motor bolpğunu kendine cekiyor zincir cok geriliyor. resmen sarsıyor o sarsınsıda on dişliyi tutan somun gevşemiş elimde alet edavat olmadı için sıkamadım yeni zincir alana kadar motor yatacak birde konyada motris motor yagı koydular cok kotu 500 km oldu ama en yakın zamanda değişirim titreşimden motorun g.t başı ayrı oynuyor. Gecen gün UNdocabın motoruna bindim iki kişi rahat 160 gördük ne sarsındtı ne titreme sadece zincir bukadar motorun karaktesitiğini değiştireceği hic aklıma gelmezdi.
Bu soruyu zinciri değişince tekrar cevaplayayım dün mesela CBR250R kulandım bu gün cevap vercek olsam ben kesinlikle CBR250r degim cünkü safkan spor turring motor tam istedigim gibi tek tez avantaş fıtı fıtı cıkan sesi![]()
Hayırlı olsun motosikletiniz. Göstergenin oynamaması sizi şaşırtmasın. Zaten 180-200 km.ye oynamaz ibre yerinden, sonra birden düşmeye başlar. GV250'de de aynıydı benzin göstergesi.
Sabit zinciri temizlesende baklaların arasına sıkışan herşey çıkamıyor baklaları sıkıştırıyor, baklalar sıkışıp katlanamayınca içten paslanmaya başlıyor bide o sıkıştırıyor :sunny: sonra zincir bozulma evresine giriyor son süratr:
Benimde 5000 km olmasına rağmen ultra kalitesiz zincirime hernekadar iyi baksamda Bursa yolculuğumda yağmur yememle yıkanan zincir ve zincir yağını yanıma almama rağmen tek sıkımda bitmesi :mrgreen:
bayramdan dolayı heryer kapalı falan derken oynamamaya başlayan 2-3 bakla adamı deli edecek kadar rahatsız ediyor, birde bukadarmı dandik olur bukadar kısa sürede paslanırmı zincirr:
Dönünce temizledim yağladım düzelmedi, çıkarıp yarım saat gaz yagına yatırdım ara ara her baklayı oynatmayı denedim komple çözüldü ama ne fayda zincir pert artık, baklalar utanmasa 360 derece oynayacak.
Aynen dediğin gibi zincirde oluşan en ufak sorun motorun tüm karakterini değiştiriyor, keyfini allak bullak etse oda iyi resmen korkuyla yol alıyorsunale:
Kaliteli O-Ring li japon işi bi zincir eminim bambaşka bi motosiklete binmişim hissi yaratacak, okadar lanet bişey bu zincir işi :mrgreen:
Teşekkürler. uyarınızı dikkate alacağım. Bir de bizim motorlarda dörtlü flaşör yok mu?
Bizim motorlarda dörtlü flaşör yok maalesef. Ancak sonradan taktırabilirsin.
Sabit hocam,
Benimde zincir değiştirme vaktim geldi. Dişliler gayet iyi durumda o yüzden gerek duymuyorum ama zincir şart oldu. İlk fırsatta alacağım artık bir zincir.