Hornet 750 - NX 500 ?

Motosikleti
K 1600 GTL
ya zaten bmw nin muadili bir honda varsa yuzde yuz honda alınır.Hem daha ucuz hem daha kaliteli olur.
Bakınız hornet 1000 sp vs F900R

bmw şu motoru bu fiyata çıkarıp ne yapmak istemiş inan anlamadım.
Hedef kitlesi bence 3.dunya ulkelerindeki zengin ama motordan anlamayan gencler.
Füze atsaydın olurdu.... :) Daha ucuz kısmına katılıyorum ama kalite hiçbir zaman ucuz olmaz Burakcım.... Bunla ilgili bir söz vardı sen geçenlerde söylüyordun....
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Yahu hala BMW ile kıyaslamak diyorsun...neyi neyle kıyaslayacağız? Doğru motorları kıyasla eyvallah ama F800R gibi bir hilkat garibesi ile Hornet 750 kıyaslarsan kimin lehine güleceğimiz belli değil mi? Yapma yav...F900R dediğin motora da baktım da bir numarası yok. Bunun yerine her koşulda Hornet 1000 alınır.

Doğru modelleri kıyaslarsan hiç komik değil yani :)
Modele gerek yok dostum Bmw sibop kapağına kadar her parçasında Hondayı donunda sallar.:)

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Füze atsaydın olurdu.... :) Daha ucuz kısmına katılıyorum ama kalite hiçbir zaman ucuz olmaz Burakcım.... Bunla ilgili bir söz vardı sen geçenlerde söylüyordun....
kaliteden ne anladığına bağlı bu.

Evet, elcik plastiği kalitesi,ısıtmalı koltuk veya titanyum suslemeler senin için bir kalite algısı yaratıyorsa ok.

Ben ise, üstün fireblade motorunu, ohlins suspansiyonlar, en iyi brembolarla donatılmış bir sp yi daha kaliteli bulurum.

Zaten incelemeleri bir izlesen, adamlar şok içinde.Bu kadar kaliteli motor nasıl bu kadar ucuza veriyor Honda diye sorup duruyolar.

Eeeeee adamlar yapıyor abi.Buyuk firma.

Motosikleti
K 1600 GTL
kaliteden ne anladığına bağlı bu.

Evet, elcik plastiği kalitesi,ısıtmalı koltuk veya titanyum suslemeler senin için bir kalite algısı yaratıyorsa ok.

Ben ise, üstün fireblade motorunu, ohlins suspansiyonlar, en iyi brembolarla donatılmış bir sp yi daha kaliteli bulurum.

Zaten incelemeleri bir izlesen, adamlar şok içinde.Bu kadar kaliteli motor nasıl bu kadar ucuza veriyor Honda diye sorup duruyolar.

Eeeeee adamlar yapıyor abi.Buyuk firma.
Burada şöyle bir yanlış anlaşılma var Burakcım BMW nin Honda dan daha kaliteli olması Honda yı kalitesiz yapmıyor zaten. Honda, Yamaha, Suzuki belli standartları olan kaliteli motorlar aksini söylemek haksızlık olur zaten....

Motosikleti
Honda CB750 Hornet / Kanuni Seha 150
Modele gerek yok dostum Bmw sibop kapağına kadar her parçasında Hondayı donunda sallar.:)
Bu kadar teknik bir argümana karşı nutkum tutulduğu için yanıt veremiyorum. Çok pis ezdin beni Alp :)

Burada şöyle bir yanlış anlaşılma var Burakcım BMW nin Honda dan daha kaliteli olması Honda yı kalitesiz yapmıyor zaten. Honda, Yamaha, Suzuki belli standartları olan kaliteli motorlar aksini söylemek haksızlık olur zaten....
Hani eskiden sevgililer ayrılırken, "sorun sende değil, bende" diye lafı geçiştirirlerdi ya, öyle olmuş yeminle :)

Bu da Avrupa'cıların amentüsü işte :)

Motosikleti
K 1600 GTL
Bu kadar teknik bir argümana karşı nutkum tutulduğu için yanıt veremiyorum. Çok pis ezdin beni Alp :)

Hani eskiden sevgililer ayrılırken, "sorun sende değil, bende" diye lafı geçiştirirlerdi ya, öyle olmuş yeminle :)

Bu da Avrupa'cıların amentüsü işte :)
Bizde teknik filan olmaz bam bam bam.:p İnşallah hornet sonrası tercihin bir BMW olursa o zaman yorumlarını dinleriz........ Ezmek çizmek gibi bir derdim yok emin olabilirsin yazarak konuştuğumuz için ifadelerdeki duygu aktarımı her zaman doğru olmayabiliyor....

Motosikleti
Bizde teknik filan olmaz bam bam bam.:p İnşallah hornet sonrası tercihin bir BMW olursa o zaman yorumlarını dinleriz........ Ezmek çizmek gibi bir derdim yok emin olabilirsin yazarak konuştuğumuz için ifadelerdeki duygu aktarımı her zaman doğru olmayabiliyor....
Biliyorum yav, makara yapıyoruz.

BMW alacak olsam zaten modeller belli. GS gibi cüsseli bir motoru kullanacağım alan var mı emin değilim. Belki ileride geniş bir Avrupa turu falan olabilir. Diğer durumda hiç manalı bir araç değil benim için.

Bu yaştan sonra kafayı iyice kırıp hadi bir de SS deneyim dersem S1000RR veya şu naked'ın nirvasını göreyim dersem belki M1000R falan düşünebilirim.

Marka fanatiği değilim biliyorsun. Ama haksız ithamlara da dayanamıyorum. Sana değil lafım ama özellikle bunu yapan elitist tiplere de gıcık oluyorum :)

Bu yaştan sonra kafayı iyice kırıp hadi bir de SS deneyim dersem S1000RR veya şu naked'ın nirvasını göreyim dersem belki M1000R falan düşünebilirim.

vay vayyy

para hiç sorun değil yaniii.

Punctum bi mesleğini soylemedin bize haaa.. insaat işleriyle mi uğraşıyon yoksa :)

@LynXMaSTeR ne o hornet ilanı kalkmış galiba geçen baktım yoktu

dedim sana horneti o fiyata satamazsınnnnn.:d

Cunda'yı biraz daha alıcı gözle dolaş :)

cunda da kimbilir kaç villan vardır..

o kadar zenginsin şu terlik niyetine kullandığın kanuni yi hiç yakıştıramıyorum sana. SH125 neden almıyon hala cozemedim.

Motosikleti
cunda da kimbilir kaç villan vardır..

o kadar zenginsin şu terlik niyetine kullandığın kanuni yi hiç yakıştıramıyorum sana. SH125 neden almıyon hala cozemedim.
Villa ne ya? :)

Valla Seha 150'yi her gören soruyor. İlginç biçimde iyi motor. Hararet falan hak getire. Sessiz, az yakıyor, torklu falan. Alt bagaj kocaman. Ayvalık-Cunda için ideal. Servisi de sanayide. Honda alsam taa Bergama'ya mı gidicem. Ne gerek var?

Motosikleti
2022 Suzuki V Strom 650 (DL650)
Biliyorum yav, makara yapıyoruz.

BMW alacak olsam zaten modeller belli. GS gibi cüsseli bir motoru kullanacağım alan var mı emin değilim. Belki ileride geniş bir Avrupa turu falan olabilir. Diğer durumda hiç manalı bir araç değil benim için.

Marka fanatiği değilim biliyorsun. Ama haksız ithamlara da dayanamıyorum. Sana değil lafım ama özellikle bunu yapan elitist tiplere de gıcık oluyorum :)
Bence sizin oralarda en güzel bir Light Beyaz (BMW Türkiye yarı İngilizce yarı Türkçe renk adı vermiş, garip...) R12 G/S gider.

Yakın fiyat aralığında farklı bir tarz olarak Yarış Mavisi R1300RS de olabilir.

R12 G/S çok hoşuma gitti ama benim. İki yıl sonra ikinci elde bakabilirim...

Bence sizin oralarda en güzel bir Light Beyaz (BMW Türkiye yarı İngilizce yarı Türkçe renk adı vermiş, garip...) R12 G/S gider.

Yakın fiyat aralığında farklı bir tarz olarak Yarış Mavisi R1300RS de olabilir.

vay uyanık, zararı ilk alan ceksin diyosun. mantıklı..

Motosikleti
Crf250 L - Wave 110i - Crypton S - CB125F
...
Bu motor bizde satışa sunuldu mu yahu?

Motosikleti
Forza 250
Admine sesleniyorum konuyu kapatabiliriz,hanıma primavera 125 aldık galiba 2 sene daha bu xmaxe bineceğim meşgul etmeyeyim forumu bu konuyla 🤣🤣

Motosikleti
Forza 250
Bunu almışken tuareg 660 denedim,daha doğrusu denemeye çalıştım boy yetmedi.DL 650 de veya nx500 de öyle durmuyordu.

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Biz daha senkron ayarı yaptırmak için Genel Müdürlük yöneticisini tehdit ediyoruz. Siz ne konuşuyorsunuz burada Bmw Honda diye?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar