Hornet 750 - NX 500 ?

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Güzel motor. Arka maşa hariç tabii :) Ama avam işi, Aprilia/KTM gibi keyifli ve elit değil. Sıradan...ucuzcu Japon kafası işte...

ya fazla alçak gonullu olmaa.

ondan sonra amatorlerden ders dinlersin dsvsdg

biz biliyoruz o cok keyifli cok keyifli diye dolaşıp 1000 km de motoru eline alanları.

Avrupa satış rakamları yalan soylememezzzzz.Fiyata gore en iyisiydi.Şimdi Turkiye de işler değişti tabi.sağlık olsun napalım

Motosikleti
K 1600 GTL
hornetteki elektroniklere bak maşşalah yok yok.
adamlar yapmış yeminle.
Japon gözünü budaktan sakınmamış ne var ne yok doldurmuş maşallah. Sürüş modu koyarak yeni bir dönemin kapılarını aralamışlar Hornetten sonrası uçan motorlar artık.... :D

Japon gözünü budaktan sakınmamış ne var ne yok doldurmuş maşallah. Sürüş modu koyarak yeni bir dönemin kapılarını aralamışlar Hornetten sonrası uçan motorlar artık.... :D

ya Alpcim senin bmw in nakedine bakıyorum F800/900 R diye bir motor yapmış bunlar.
Sana şunu diyim, avrupada kimse almıyor bu motoru. ne kadar kotu bir motor sen düşün artık.

koskoca bmw dersin ama durum bu.

kesin yok yoktur ama. pegleri bile ısıtmalıdır.

Motosikleti
K 1600 GTL
ya Alpcim senin bmw in nakedine bakıyorum F800/900 R diye bir motor yapmış bunlar.
Sana şunu diyim, avrupada kimse almıyor bu motoru. ne kadar kotu bir motor sen düşün artık.

koskoca bmw dersin ama durum bu.

kesin yok yoktur ama. pegleri bile ısıtmalıdır.
Burak cım sen deyince şimdi fotolarına baktım (hiç bilmediğim bir sınıf) Yani F900 R ile Horneti aynı cümle içinde kullananı Allah çarpar net....:D

Motosikleti
Forza 250
Kick Start Aprilia sordum,400 nakit 176 karta taksit yaparız dediler başta sonradan yokuşa sürdüler Kick Start Tuareg kalmadı isterseniz 700 liralık Tuareg’lerden satalım dediler.

Burak cım sen deyince şimdi fotolarına baktım (hiç bilmediğim bir sınıf) Yani F900 R ile Horneti aynı cümle içinde kullananı Allah çarpar net....:D

çok markacısın Alpcimmm :d

F800R -> Hornet 750 gayet karşılaştırılır.
F900R -> Hornet 1000

Hornet 1000 SP bu bmw den tam 3300 pound daha ucuz.%30 daha ucuz yani.

Bak hornet 1000 diyorum, sp diyorum bakkk.

ahh bmw ahhh bu işi yapamıyosun...(Not:titanyum suslemesi hoşuma gitti ama safafadad)

Motosikleti
K 1600 GTL
çok markacısın Alpcimmm :d

F800R -> Hornet 750 gayet karşılaştırılır.
F900R -> Hornet 1000

Hornet 1000 SP bu bmw den tam 3300 pound daha ucuz.%30 daha ucuz yani.

Bak hornet 1000 diyorum, sp diyorum bakkk.

ahh bmw ahhh bu işi yapamıyosun...(Not:titanyum suslemesi hoşuma gitti ama safafadad)
Markacı değilde kaliteciyim diyelim Burakcım...😁

Motosikleti
HONDA HORNET 750, HONDA PCX 125, YAMAHA X MAX 250 Tech Max
Hornet tavsiye ederim şu an hali hazırda kullanıyorum ve gayet memnunum. Merak ettiklerini özelden yazabilirsiniz

Motosikleti
Honda CB750 Hornet / Kanuni Seha 150
Yav Honda BMW kıyaslaması gerçekten komik oluyor gerek yok inan. ;)
Valla BMW severim. Süper Sport veya ADV gibi bir şey alacak olsam muhtemelen bu markadan yürürüm. Ama Honda gömecez diye alakasız motorları masaya sürmek daha da komik oluyor inan.

Başarılar dilerim...

Motosikleti
K 1600 GTL
Valla BMW severim. Süper Sport veya ADV gibi bir şey alacak olsam muhtemelen bu markadan yürürüm. Ama Honda gömecez diye alakasız motorları masaya sürmek daha da komik oluyor inan.

Başarılar dilerim...
Yahu Honda yı niye gömecem diye uğraşayım derdime ne? Konu Burağın konusu bizde altında goy goy yapıyoruz. Ayrıca birçok başlıkta insanlara Honda öneriyorum bu ülke şartlarında son vergileri saymazsak alınabilecek en mantıklı motorlardı şuan vergiler sebebi ile bana göre bir mantığı kalmadı. ama BMW ile kıyaslamak komik oluyor. ;) Daha önce Honda ve Yamaha motorlarım oldu.

Yahu Honda yı niye gömecem diye uğraşayım derdime ne? Konu Burağın konusu bizde altında goy goy yapıyoruz. Ayrıca birçok başlıkta insanlara Honda öneriyorum bu ülke şartlarında son vergileri saymazsak alınabilecek en mantıklı motorlardı şuan vergiler sebebi ile bana göre bir mantığı kalmadı. ama BMW ile kıyaslamak komik oluyor. ;) Daha önce Honda ve Yamaha motorlarım oldu.

ya zaten bmw nin muadili bir honda varsa yuzde yuz honda alınır.Hem daha ucuz hem daha kaliteli olur.
Bakınız hornet 1000 sp vs F900R

bmw şu motoru bu fiyata çıkarıp ne yapmak istemiş inan anlamadım.
Hedef kitlesi bence 3.dunya ulkelerindeki zengin ama motordan anlamayan gencler.

Motosikleti
Honda CB750 Hornet / Kanuni Seha 150
Yahu hala BMW ile kıyaslamak diyorsun...neyi neyle kıyaslayacağız? Doğru motorları kıyasla eyvallah ama F800R gibi bir hilkat garibesi ile Hornet 750 kıyaslarsan kimin lehine güleceğimiz belli değil mi? Yapma yav...F900R dediğin motora da baktım da bir numarası yok. Bunun yerine her koşulda Hornet 1000 alınır.

Doğru modelleri kıyaslarsan hiç komik değil yani :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar