- Motosikleti
- Suzuki GSX-S 1000 F ...S..... CGSUKİ 250 MELEZ KROSS
80 de patlayalım bişşşey değil yaw....:queen:
sonuçta bir patlama olacak
l:
sonuçta bir patlama olacak
Yamaha SR 400 - 2013 gibi mi![]()
Bi geri dönüş var abi motosiklet dünyasında, bazen bende çözemiyorum. Tasarımlarda esinlenmeye saygım sonsuz ama teknolojiyi silip atmak neden :silent:
geri dönüş?Yamaha SR 400 - 2013 gibi mi![]()
Bi geri dönüş var abi motosiklet dünyasında
Bir ''Yamaha SR 400''e bak, bir de ''Honda CB 125 Ace''a. El insaf... Yamaha SR 400'e can gurban :queen:
Herhalde abi bizde hastasıyız ama oda 2-3 lira diilZaten kıyaslamadım, ne motosikletler böyle çalışıyor, 3 kuruşluk Ace de olmadığına hiç şaşırmamak lazım demek istedim
![]()
Açıkçası fena motor değil ama 2500 liradan fazlaya satılamamak kaydıyla, birinci mesajdaki videoda gayet yakın çekim yapılmış bi bakın çinlilerden ne farkı var, eksiği var fazlası yok.
Bu motor nijeryada yapılmışsa toptan fiyatı 400 dolara falan gelir hondaya nakliye hariç. Satış fiyatı 600 dolarmış. Şimdi buna 2500 lira az mı çok mu sen bi düşünHakkaten fotoğraflardan okunuyor bunun detaylarında sıkıntı var Mengu, bahsettiğin ayarda birleşimler, inj.kalıp izleri falan![]()
Eksikleride olur kesin, hatta biri devir saati, şimdiden eminim :mrgreen:
Bahsettiğin fiyatlarda olursa:
* "Giderken motor yola düştü" dediğinde, "verin değiştirelim" diyecek bi Honda muattabın (senden ötürü demiycekler :mrgreen: Honda başlıklarında benzeri durumlar okunabilir)
* 10yıl, bir telefonla parça tedariği garantisi ... gibi artılarıda var şimdi(10yıllık hizmet bedelini motosikletin fiyatına alırken eklemese iyi olurdu da o ayrı mevzu :mrgreen: )
Yani işin özü eksiği var, fazlasıda var :mrgreen:
Bu motor nijeryada yapılmışsa toptan fiyatı 400 dolara falan gelir hondaya nakliye hariç. Satış fiyatı 600 dolarmış. Şimdi buna 2500 lira az mı çok mu sen bi düşünçinden çıkış fiyatı 350 dolar olan cg125'leri 1800 liradan başlayan fiyatlarla satıyolar.