Şeytan dürtüyor. vstromu satıp nc700x al diyor yakıtı az diyor. sağ taraftaki ise boşver beygir düşük sana yetmez diyor.
sağı solu boşver.
bir kağıt al, bir tarafına Nc700 bir tarafına dl650 yaz alt alta önce her motorun + larını, sonra - lerini yaz. alım satım esnasında cebinden çıkacaklarıda yaz.
sonra kağıda bak, mantık ne diyor? sonrada "birazcık" duygusal açıdan bak, hala nc700 istiyor musun? yada mantıkta sana nc700 ü seçtirdiyse git al bitsin gitsin
yani herkesin kullanım amacına, stiline, beklentilerine göre çok değişen birşey ancak günlük motosiklet kullanan ve bu esnada min. harcama ile maks. km yapıp, 700cc torklu bir motosiklet kullanmak isteyen kullanıcıların büyük kısmına yeten bir motosiklet.
İstanbul'da transit yola çıktığın zaman uzun yolda oluyorsun zaten :mrgreen: D-100'de şu ana kadar benden yol isteyen olmadı da, TEM'de çaresiz bir şekilde yol veriyorum. 150+ süratle giderken e350 cdi 4 matic yol istemişti ve acı acı çekilmiştim :sunny: Adamlar gidiyor ya, neyse bizim süratle işimiz yok. 100-110 iyidir :joker:
aynen e5 te sıkıntı yokta, tem de sıkıntı olabiliyor.
asıl dün akılsız bir 116i ye delirdim gerçekten mantığımı kaybediyordum.
tam kozyatağı ndan bağlandım. 110 gidiyorum. trafik yoğun ama süratli. sağda şerit dolu, akıl yerine tatlı patates yerleştirilmiş arkadaş totosunu yerinden kaldıramayan 116i si ile kıçıma girdi hafif frene dokundum (malum stoplarımı yaktım) yok gık demiyor ayrılmıyor kıçımdan, sağda ne benim ne onun gidebileceği yer var oyüzden salak gibi bende öndekine yaklaştım aslında büyük hata ne olursa olsun sağa geçemediğim süre boyunca öndekiyle arayı daha fazla açmam gerekiyordu çünkü önümdeki fren yapsa , arkamdaki afedersiniz ama dangalak tost edecek bizi.
neyse tam çamlıca sapağına 300m kala orta şeritte boşluk oldu(kozyatağından FSM ye giden kavşak ile Çamlıca ya -boğaziçi köprüsüne- giden sapak arasında 1-1.5km var maksimum)
, hadi yürü git nereye gideceksin diye el kol yaptım sol şerit daha hızlı gitmiyor dolu çünkü,benim şeride doğru kaymaya başladı arabayla o an harbi aynasına tekmeyi basmak geldi içimden. neyse başka forumda bir arkadaş yazmıştı böyle anlarsa beyin sapında amigdala denilen fındık kadar bir yer hareketlerimizi kontrol ediyormuş, derin nefes aldım, yürü git dedim içimden..
200mt gitmedik adam en soldan en sağa geçerek çamlıca sapağından çıktı. kafayı yiyecektim.
ohh içimi döktüm rahatladım.
böyle durumlarda o hızlarda başka araçlar arasına girmeyi her zaman daha tehlikeli bulduğumdan güçte bir işe yaramadı.