çok güzel olmuş. keşke orjinal tasarımlarda bukadar güzel olsa ve göze sağlam görünse.
boşver orjinaller böyle olmasınki farkımız olsun hehe
çok güzel olmuş. keşke orjinal tasarımlarda bukadar güzel olsa ve göze sağlam görünse.
yorumlarınız için teşekkürler zaten benide düşündüren ncnin sıfır gsnin 2006 model olacak olması ama yoksa gs tabiki açıkara farkbirde gsdeki hava soğutma olayı beni düşündüren sebeplerden. şimdi böyle bir motoru alıyorsun nc olsun gs olsun uzun yolda kullancam diyorsun öyle olmuyor. işten geliyorsun şöyle bir nefes almak için ufak bir tur atıyorsun şehir içinde nc bu yönden çok avantajlı gibi geliyor bana. büyük ccli motor alıpta şehir içinede girmeyen yoktur zaten tahminimce oyüzden gsnin hava soğutma şehir içinde trafikte başıma dert açarmı diyede düşünmüyor değilim. bir tarafta şehrin haylaz çocuğu nc700x
diğer tarafta motorların efendisi bi kaç saydığım kusuru olan 1200gs veya ben kusur zannediyorum bunları bilmiyorum.
![]()
açıkcası ben su soğutmanın sorunlu bi sistem olduğunu düşünüyorum . yok su kacırdı, yok radyator dondu , yok hava yaptı , radyator delindi conta yaktıı vs vs vs vs ardı arkası gelmeyen sıkıntılar .özellikle ankara gibi -10 dereceleri görebilen bi yerde riskli görüyorum ben . çünkü bugune kadar kış aylarında bu sıkıntıların birini yada birkaçını mutlaka yaşadım . en temizi hava soğutma bas gaza devam masrafsız![]()
http://www.youtube.com/watch?v=RTVyLfeRwUk
selamlar ürün haline getirip satmayı düşünüyorsunuz herhalde değilmi ? ücreti bellimi? Ellerinize sağlıkboşver orjinaller böyle olmasınki farkımız olsun hehe![]()
selamlar ürün haline getirip satmayı düşünüyorsunuz herhalde değilmi ? ücreti bellimi? Ellerinize sağlık
"canekin" haklısın biraz araştırma sonucu bende söylediklerinle aynı tepkileri aldım. bir sorum daha olacak ilanlara bakıyorum bir haftada bir 5binde 8binde nc700x satılık ilanları görüyorum. bu adamlar bu motorları neden satıyor. daha yeni motor sonuçta neyinden memnun kalınmıyor bu motorda. olumlu yönlerini ezberledik artık, fakat olumsuz hiç bir yazı göremedim. olumsuz tarafı yokmuyoksa satanlar can sıkıntısınamı satıyor anlamadım
bilen birileri varsa nedenlerini ve karşılaştığı beğenmediği olumsuz yönleri yazabilirmi bu motorun acaba rica etsem?
![]()
"canekin" haklısın biraz araştırma sonucu bende söylediklerinle aynı tepkileri aldım. bir sorum daha olacak ilanlara bakıyorum bir haftada bir 5binde 8binde nc700x satılık ilanları görüyorum. bu adamlar bu motorları neden satıyor. daha yeni motor sonuçta neyinden memnun kalınmıyor bu motorda. olumlu yönlerini ezberledik artık, fakat olumsuz hiç bir yazı göremedim. olumsuz tarafı yokmuyoksa satanlar can sıkıntısınamı satıyor anlamadım
bilen birileri varsa nedenlerini ve karşılaştığı beğenmediği olumsuz yönleri yazabilirmi bu motorun acaba rica etsem?
![]()
kesinlikle aksesuarlar çok gereksiz pahalı. ayrıca ncnin orjinal çantaları çok kötü dizayn edilmiş o parayı kesinlikle haketmiyor çok kötü. motor ne konuda yetmiyor arazimi düşünüyorsun yoksa daha hızlı bir motor olsaymışmı diyorsun![]()
olayada birşeyde şöyle bakın satış rakamları yüksek bir motor ama hala sahibinden'de X'in 2.eli 2-3tane varOnlardan 1-2'side GS alıcam yazıyordu
Ve doyumsuzluk hep bir fazlasını istemenc istersin dersin alayım 5 yıl binerim ama 1 yıl sonra sıkılırsın
bana öyle oluyor mesela akndlaşksmd
![]()
:mrgreen: Abi o yetmeme nasıl bi duygu.
aynen yetmeme bu işte.150 den sonra arabaların senden yol istemesi yetmeme oluyor. 2 litrelik yeni nesil arabalar feci tokatlıyorlar biz NC kullanıcılarınıale: Yiyosa 0-150 de görelim :flower: 150 den sonrası zaten bu motor için güvenli değil. Biz yakıta odaklanalım, gazlamak istersem RR alırdım zaten. Aynı paraya 1000RR'da alınabiliyor. NC seçen adamın amacı zaten farklı (yakıt, bakım, uzun ömür, konfor vb)
yetmeme duygusu genelde uzun yolda yaşanıyor sanırım .hyosung şehir içinde yeterli gelıyor ama uzun yolda 130-140 giderken biri sollayınca kanser oluyorum![]()