Merhaba ben yeni 2016 NC 750x dct aldım...
Uzun yol yapmak istiyorum..
Temmuz'da bir Yunanistan turu düşünüyorum..
Kappa koruma demiri, elcik korum, karter koruma, radyatör koruma, ön çamurluk uzatma, Kappa zincir koruma ve arka çamurluk taktırdım.
Orta sehpa aldım..
Givi yan ve arka çanta taşıma demirleri taktırdım.
Trexes 3'lü 45lt arka 35lt yan çanta seti aldım.
Çakma ve usb girişi nereden taktıra bilirim.
Nopro kameram var onun sarjını yolda giderken yapabilmek için usb girişi dışarı takılabiliyor mu ?
Eğer oluyorsa kim yapar ?
Gidona kamera takma aparatı nereden bulabilirim ?
Uzun yolda konforu artırmak adına ön cam için ne önerirsiniz ?
Led sis farı ne marka önerirsiniz ?
Uygun fiyata takan bir yer var mı ?
Motor yağım ne olmalı ?
Konforu ve güvenliği artırmak adına aklınız gelen başka şeyleri de paylaşırsanız çok sevinirim.
Şimdilik sorularım bu kadar...
Umarım kafanızı ütülemiyorumdur ?
Şimdiden cevaplarınız için teşekkür ederim.
Mutlu kalın...
---------- Mesajlar birleştirildi - 00:35 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:26 ----------
Üstat sağda ki küçük çanta ilk yardım çantası mı ?
Değilse nedir öğrenebilir miyim ?
Eğer bende istersem nerede taktırabilir im ?
Yeni motorun hayırlı olsun.
Konfor demişken NC'nin selesinin sertliğini ve oturacağınız yerin uzun yolda açacağı sorunları atlamamalısınız.
Motosay'da sele altına Silikon taktırdım. Her uzun yolda su toplama sorunu bitti, sadece acı var ama ayağa kalkınca geçiyor. Şimdi de Dekatlon mağazasından 'Silikon' Bisiklet Şortu aldım, henüz bu kombinasyonu uzun yolda deneme fırsatım olmadı, ama tahminen acı filan da olmadan 3-4 günde rahatça 2000-2500km yapabilir hale gelmiş olacağım. Uzun yola çıkmadan bu iki önerimi ıskalamamanı dikkatine sunarım.
http://www.motosiklet.net/forum/mot...i-bilgi-paylasim-basligi-241.html#post3913091
Silikonla konforlu hale getirdiğim sele ile yaptığım yolculuk sonrasındaki gözlemlerim de aşağıdaki forum elemanında bulunuyor:
http://www.motosiklet.net/forum/mot...i-bilgi-paylasim-basligi-245.html#post3921083
Son düzenleme: