Honda Honda NC700X / 750x & NC700S / 750S Kullanıcıları Bilgi Paylaşım Başlığı

Merhaba ben yeni 2016 NC 750x dct aldım...
Uzun yol yapmak istiyorum..
Temmuz'da bir Yunanistan turu düşünüyorum..
Kappa koruma demiri, elcik korum, karter koruma, radyatör koruma, ön çamurluk uzatma, Kappa zincir koruma ve arka çamurluk taktırdım.
Orta sehpa aldım..
Givi yan ve arka çanta taşıma demirleri taktırdım.
Trexes 3'lü 45lt arka 35lt yan çanta seti aldım.
Çakma ve usb girişi nereden taktıra bilirim.
Nopro kameram var onun sarjını yolda giderken yapabilmek için usb girişi dışarı takılabiliyor mu ?
Eğer oluyorsa kim yapar ?
Gidona kamera takma aparatı nereden bulabilirim ?
Uzun yolda konforu artırmak adına ön cam için ne önerirsiniz ?
Led sis farı ne marka önerirsiniz ?
Uygun fiyata takan bir yer var mı ?
Motor yağım ne olmalı ?
Konforu ve güvenliği artırmak adına aklınız gelen başka şeyleri de paylaşırsanız çok sevinirim.
Şimdilik sorularım bu kadar...
Umarım kafanızı ütülemiyorumdur ?
Şimdiden cevaplarınız için teşekkür ederim.
Mutlu kalın...

---------- Mesajlar birleştirildi - 00:35 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:26 ----------

Üstat sağda ki küçük çanta ilk yardım çantası mı ?
Değilse nedir öğrenebilir miyim ?
Eğer bende istersem nerede taktırabilir im ?

Yeni motorun hayırlı olsun.

Konfor demişken NC'nin selesinin sertliğini ve oturacağınız yerin uzun yolda açacağı sorunları atlamamalısınız.
Motosay'da sele altına Silikon taktırdım. Her uzun yolda su toplama sorunu bitti, sadece acı var ama ayağa kalkınca geçiyor. Şimdi de Dekatlon mağazasından 'Silikon' Bisiklet Şortu aldım, henüz bu kombinasyonu uzun yolda deneme fırsatım olmadı, ama tahminen acı filan da olmadan 3-4 günde rahatça 2000-2500km yapabilir hale gelmiş olacağım. Uzun yola çıkmadan bu iki önerimi ıskalamamanı dikkatine sunarım.
http://www.motosiklet.net/forum/mot...i-bilgi-paylasim-basligi-241.html#post3913091

Silikonla konforlu hale getirdiğim sele ile yaptığım yolculuk sonrasındaki gözlemlerim de aşağıdaki forum elemanında bulunuyor:
http://www.motosiklet.net/forum/mot...i-bilgi-paylasim-basligi-245.html#post3921083

Son düzenleme:
Motorun sol ön alt tarafında ki siyah küçük çantayı merak ettim..
Verdiğin bilgiler içinde çok teşekkür ederim...

---------- Mesajlar birleştirildi - 10:49 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:40 ----------

Kesinlikle ıskalamıyorum, hatta özelikle üstünde duruyorum yoksa eşim beni boğar..

Jeli nereden bulabilirim ?
Bildiğim bir araç koltuk döşemecisi var ona veririm o koltuğa koyar.
Ona sorduğumda jele gerek yok demişti ama ben pek itimat etmedim sadece işçiliğine güveniyorum...
https://www.facebook.com/STIL.S34/?fref=ts

Sis farı için ne öneriyorsunuz ?

Son düzenleme:
Süper Moderatör
Yönetici
Motosikleti
Harley Davidson Softail 107
Nc başlığı bir iki kere cadde bostan da toplandı, bu perşembe genel bir toplanma var aynı yerde

Tam olarak nerede ?
Açık adresi paylaşırsanız çok memnun olurum.
Buldum...
:queen:

Son düzenleme:
Motorun sol ön alt tarafında ki siyah küçük çantayı merak ettim..
Verdiğin bilgiler içinde çok teşekkür ederim...

---------- Mesajlar birleştirildi - 10:49 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:40 ----------

Kesinlikle ıskalamıyorum, hatta özelikle üstünde duruyorum yoksa eşim beni boğar..

Jeli nereden bulabilirim ?
Bildiğim bir araç koltuk döşemecisi var ona veririm o koltuğa koyar.
Ona sorduğumda jele gerek yok demişti ama ben pek itimat etmedim sadece işçiliğine güveniyorum...
https://www.facebook.com/STIL.S34/?fref=ts

Sis farı için ne öneriyorsunuz ?

Seleye silikon yaptırdığım motosay'a ait adres iletişim bilgileri aşağıdaki forum elemanında bulunuyor (ön ve arkayı 220 TL ye yaptırdım) :

http://www.motosiklet.net/forum/mot...i-bilgi-paylasim-basligi-241.html#post3913091

Her ne kadar ben iki gün önce alıp denememiş olsam bile, hem silikon sele yapılması buna ek olarak da, hemde bisiklet şortu kullanmanız durumunda çok rahat edeceğinizi düşünüyorum. Özellikle eşinizin oturacağı bölüm daha küçük, bu konuyu göz önüne alırsak, ek desteğin faydalı olacağı fark edilecektir. Bayrampaşa IKEA'nın yanındaki DECATHLON mağazasında 29 TL den 120 TL ye kadar çeşitli seçenekleri var. Silikon destekli olanı 119,99 TL'ye aldım.

Sis farı ve çeşitli aksesuarları da ANES OKMEYDANInda yaptırdım, size de öneririm, severek ve özveri ile çalışıyorlar: https://www.facebook.com/anesmotor.okmeydani/

Motorun 12.000 bakımını Bursa Duran Kardeşlerde yaptırdım. Öncelikle servis hizmetinden çok memnun kaldığımı söylemeliyim, gayet güzel ilgilendiler, zincir temizliğini, ön dişli temizliği de dahil olacak şekilde yapıp tertemiz teslim ettiler. Yağ olarak hondanın kendi 10/30 yağını koydurdum, 6.000de D&Bnın koyduğu saçma ipone yağdan sonra rezil olan vites geçişleri vs. inanılmaz farketti, kesinlikle tavsiye ederim. Ayrıca aldığım K&N hava filtresini de taktılar, motorun sesi toklaştı, çok hoş oldu ama alt devirlerde biraz hantallık hissediyor gibiyim. Acaba sesin toklaşmasından dolayı mı böyle hissediyorum yoksa gerçekten hantallık var mı emin değilim.
2 saat işçilik ücreti ile 313 TL ödeyerek servisten ayrıldım, filtre değişikliği dolayısıyla işçilik arttı ama gerçekten 1.5-2 saate yakın uğraştılar, tüm vidalar sıkıldı her türlü kontrolü yapıldı, yıkandı, yağlandı tertemiz teslim edildi.O nedenle fiyata takılmadım, yolu düşen olursa bakım için tavsiye edebilirim :)

Motorun 12.000 bakımını Bursa Duran Kardeşlerde yaptırdım. Öncelikle servis hizmetinden çok memnun kaldığımı söylemeliyim, gayet güzel ilgilendiler, zincir temizliğini, ön dişli temizliği de dahil olacak şekilde yapıp tertemiz teslim ettiler. Yağ olarak hondanın kendi 10/30 yağını koydurdum, 6.000de D&Bnın koyduğu saçma ipone yağdan sonra rezil olan vites geçişleri vs. inanılmaz farketti, kesinlikle tavsiye ederim. Ayrıca aldığım K&N hava filtresini de taktılar, motorun sesi toklaştı, çok hoş oldu ama alt devirlerde biraz hantallık hissediyor gibiyim. Acaba sesin toklaşmasından dolayı mı böyle hissediyorum yoksa gerçekten hantallık var mı emin değilim.
2 saat işçilik ücreti ile 313 TL ödeyerek servisten ayrıldım, filtre değişikliği dolayısıyla işçilik arttı ama gerçekten 1.5-2 saate yakın uğraştılar, tüm vidalar sıkıldı her türlü kontrolü yapıldı, yıkandı, yağlandı tertemiz teslim edildi.O nedenle fiyata takılmadım, yolu düşen olursa bakım için tavsiye edebilirim :)

k&n'nın performans fitresini aldınız sanırım.
dakika olarak 4:15den sonra açıklama yapıyor..

Süper Moderatör
Yönetici
Motosikleti
Merhaba bende çift usb çakmaklık istiyorum, ön bagajda çakmaklık girişi var motorda. Aşağıdaki ürün işimizi görür sanırım? Birde waytake orta sehpa satın alıp taktırılacak bir mağaza var mı?

Orta ayaklık montajı çok basit, kendiniz takabilirsiniz.

Yeni sele NC'ye takılmayı bekliyor....

X4JYV7.jpg
[/url][/IMG]
R3B6aR.jpg
[/url][/IMG]

Aynı işlemleri ben Pendik Güngör Motor'da yaptırdım. 12000 bakımı yaptırdığımda internetter sipariş verdiğim KN filtre henüz gelmemişti. O yüzden hiç dokunmayın hava filtresine haftaya gelince değiştirirsiniz dedim. 12,000 bakımı 219TL, sonra KN değişimi de 30TL tuttu. Toplam 249TL. Bende hantallıktan ziyade sanki zincirlerini kırdı hayvan. Eskiden ciğere hava gitmiyormuş meğersem.

Süper Moderatör
Yönetici
Motosikleti
Sell gidiyo lan ne kampı :p

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar