Hocam bu amartisörler sana tam olaraka kaç
Paraya geldi,
gümrük vergileri dahil?
2.315 TL Amortisör 375 TL Gümrük 2.690 TL
Hocam bu amartisörler sana tam olaraka kaç
Paraya geldi,
gümrük vergileri dahil?
Kusura kalmayın,araya bir soru sıkıştıra bilirmiyim?Her 500 km de bir zincirimi muntazam yağlarım.Şimdiye kadar hep sprey zincir yağlarından değişik markalardan kullandım.Karışımı uçtuktan sonra diğer yağlardan bir farkı kalmıyor gibi.Yanılıyormuyum?Yağdanlıktan yağlamak daha ekonomik olacak ,ne dersiniz?
Kusura kalmayın,araya bir soru sıkıştıra bilirmiyim?Her 500 km de bir zincirimi muntazam yağlarım.Şimdiye kadar hep sprey zincir yağlarından değişik markalardan kullandım.Karışımı uçtuktan sonra diğer yağlardan bir farkı kalmıyor gibi.Yanılıyormuyum?Yağdanlıktan yağlamak daha ekonomik olacak ,ne dersiniz?
Merhaba arkadaşlar. Öncelikle iyi seneler hepinize. Benim şöyle bir sıkıntım var motorumla ilgili. Arka freni kullanırken stop lambam yanmıyor. Daha doğrusu frene sonuna kadar basınca yanıyor. Bu da trafikte tehlike yaratıyor. Bu ön frende geçerli değil, sadece arka frende. Kendim halledebileceğim birşey mi yoksa servislik bir durum mu?
Ayar vidası var ordan ayarlıyabilirsiniz.benimki de öyle hafif bastığımda yanmıyor.
Merhaba arkadaşlar. Öncelikle iyi seneler hepinize. Benim şöyle bir sıkıntım var motorumla ilgili. Arka freni kullanırken stop lambam yanmıyor. Daha doğrusu frene sonuna kadar basınca yanıyor. Bu da trafikte tehlike yaratıyor. Bu ön frende geçerli değil, sadece arka frende. Kendim halledebileceğim birşey mi yoksa servislik bir durum mu?
benimki de öyle hafif bastığımda yanmıyor.
Herkese merhaba İstanbul Buyukcekmecede yasıyorum ve hergun Sultahanamet e işe gidiyorumgunluk gidiş geliş tam 80 km yol yapıyorum
bundan once
honda pcx
Vespa Gts 250
xmax 400
kuba superlıght 200
ve yamaha ybr 125
ile baya bi geçmişim oldu
Malum 3 kardes olunca insanın elinden baya bi motor geciyor
Şimdi sizlere sorum şu(tüm forumu okuudm maksat muhabbet
)
bi kere kesinlikle x alacağım ama 700 ve 750 arasında kaldım.
oncelikle hiç bütcem yok alayına kredi cekicez heralde
700 de ort yakıt gostergesi olmaması sinirimi bozdu vites gostergesi neyse de abi bari onu koysalardı sonucta 18 19 bin lira vericez alete.
o yuzden 750 ye gozum kaymaya basladı yakıt iki motorda aynı yakıyor sanırım beni uzeceğini sanmıyorum 3.5 yaksa eywallah derim.
Profesyonel Fotografcılık ile ugraşıyorum bu yuzden surekli uzun seyahatlere cıkma hevesim olacak
Su anda 2014 ikinci el bakıyorum ama bu km hatasından dolayı geri cagrılan motorların km leri sıfırlanmıs sanırım nasıl anlayabilirim gercek km sini
bir de en buyuk problemim boyum 1.70 xmax 400 de 220 kg falan dı 1 sene yaz kıs kullandım ama ayaklarım ucu ile basıyordum yere alıstım sonradan bunda sıkıntı olur mu ?
ve size gore 750 için 5 6 bin hatta aksesuar ile 8 9 bin fazladan vermeye gerek var mı ?
Kalın sağlıcakla
arka fren pedalında ki müşürün ayarı var, plastik olması lazım. onun ile ayar yapabilirsiniz.
pedal yükseklik ayarı ile karıştırmayın.
Teşekkürler, araştıracağım.
---------- Mesajlar birleştirildi - 09:52 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:37 ----------
Sanırım bu gevşeyen birşey olduğundan belli aralıklarla arka (ayak) frenin stop lambasını yakıp yakmadığını kontrol etmek gerekiyor. Duruma göre de müşürü sıkmak veya gevşetmek gerekiyor.
https://www.youtube.com/watch?v=X_KdELqABPk
hemen cvp vereyim ben dökme yağ ile yağlıyorum mazot ile temizliyorum km olarak sprey ile yağlayanlardan pek bi farkı yok
ve akşam yağlayıp sabah motora binersen lastiği falan atmıyor
sadece plaka ya atıyor oda zincirin tam izahasında olduğunda dolayı..
işin ekonomik tarafını hiç sorma 1 lt 140 numara yağ al sana 10 yıl gider
1 lt mazotla da 3 defa temizlik yaparsın her yerde satılıyor lt 4 tl bile değil
birde sprey in hesabını yapalım 5000 km de 1 tüp yağ ve temzileme için gider bu da yaklaşık 80 100 arası tutar bu da markaya göre değişir
Abi brembo arka zatenbrembo nun arkası yokmuydu????
brembo nun arkası yokmuydu????