Yardım
Her sayfayı okumadım işin doğrusu k&n filtre nc lere takılıyormu faydası zararı nedir fiyat pahalımıdır....? bi el atın bee![]()
Abi istediğin her şeyi üretebilecek bi Atölye mevcut sen hâyâl et yeterTakılıyor. yakıtı arttırıyor diye biliyorum.
---------- Mesajlar birleştirildi - 00:28 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:25 ----------
Selamlar Arkadaşlar
Yarın kısmetse Africa Twin siparişimi veriyorum. Mart sonu sanırım NC ile yollarımı ayıracağım. Böyle güzel bir grupta olmaktan ve paylaşım yapmaktan cok mutlu oldum. Çok şey aldım. Güzel insanlar tanıdım. Basta Olcay-Mehmet ve Fatih olmak üzere herkese ayrı ayrı teşekkürler....
Not: Fatih Ersin'e bir konuşsan AT ye bir şeyler yapabilirmiyiz??? Olcu biçi için ben gelir giderim gerekirse...
Soyle seyler mesela
[url]http://i.hizliresim.com/281W2j.jpg[/url]
Bende aslında k&n hava filtresi istiyorum,Yardım
Her sayfayı okumadım işin doğrusu k&n filtre nc lere takılıyormu faydası zararı nedir fiyat pahalımıdır....? bi el atın bee![]()
Takılıyor. yakıtı arttırıyor diye biliyorum.
---------- Mesajlar birleştirildi - 00:28 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:25 ----------
Selamlar Arkadaşlar
Yarın kısmetse Africa Twin siparişimi veriyorum. Mart sonu sanırım NC ile yollarımı ayıracağım. Böyle güzel bir grupta olmaktan ve paylaşım yapmaktan cok mutlu oldum. Çok şey aldım. Güzel insanlar tanıdım. Basta Olcay-Mehmet ve Fatih olmak üzere herkese ayrı ayrı teşekkürler....
Not: Fatih Ersin'e bir konuşsan AT ye bir şeyler yapabilirmiyiz??? Olcu biçi için ben gelir giderim gerekirse...
Soyle seyler mesela
Mehmedim
Nc için fiyat belirlemedim daha AT nin gelmesine yakın bakacağım ona...
Tank pad'i facebook da ki gruptan Oner Bakır diye bir arkadaş yapıyor. OMG sticker diye de aratırsan bulursun. Ben komple siyah istedim. Ancak her türlü alternatif mevcut.
Takılıyor. yakıtı arttırıyor diye biliyorum.
Selamlar Arkadaşlar
Soyle seyler mesela
Hayırlı olsun da enduro marketten mi aldın???
beyler bayanlar!
ilk depo benzinimi 2 hafta kadar önce almıştım ve tam 230 km de yanıp sönmeye başladı.
10 puanlık uzmanlık sorusuda tam olarak burda gelmekte. 1 depo ile kaç km gidiyoruz. motorlar 14 lt depo varsa ve 100 km de 3,5 hadi 4 lt yakıyosa 8 lt bitince deponun yanıp sönmesi normalmı?. bunu gözlemleyeniniz oldumu . boş depo ile gezmek gibi bir sıkıntım yok ama en azından yanıp sonmeye başlayınca kaç km gider bilelim![]()
Barboros Baba,
22.08.2015 de yazdığım yazı;
Değerli Arkadaşlar, bugün en sonunda depomu bitirebildim,
15.08.2015 tarihinde depoyu doldurdum,
Tam tamıma 11,15 lt benzini 4,65₺ den 51,85₺ Ödedim.
Bugün akşam bostancıdan dönerken yakıtım tek göstergeye düştü ve rezerve girdi bende merak ederek rezervde ne kadar gidecek diye zorladım,hatta yolda kaldım benzinciye kadar iterek götürdüm,
rezerv(Yedek Depo)tam tamıma 2.9 LT,
hatta Toplam 14,04 LT benzin aldığına göre tam tamıma 11,14 LT benzin depoyu tam dolduruyor.
Gelelim kaç km gittiğime 1 Depo ile tam tamıma 328 Km yol gittim.
Yani motor
0,15 Krş yakmış.
Bu da Olcay'ın Bana Yazdığı Cevap:mrgreen:
Motorun ne kadar yaktığını öğrenmek için tüm depoyu bitirmeye gerek yoktu ki, boşuna itmişsin
Bir fulleme ile diğer fulleme arasında kaç litre benzin aldıysan, bunu iki fulleme arasındaki gidilen km'ye böler ve 100 le çarparsan motorun 100 km'de kaç litre yaktığını öğrenirsin.
Ayrıca kuruş hesabı yapman da yanlış, bu hesapla seneye benzin fiyatı artınca senin motorda 15 kuruş yerine atıyorum 20 kuruş yakarsa "lan motor niye fazla yakıyor bir sorun mu var?" diye dolaşırsın
Hesaba göre 100 km'de 4.3 LT yakmışsın. Demek ki çok fazla şehir içi ve devirli kullanıyorsun.
Ama O günden sonra ne yaptıysam hiç bir depomla 300KM leri göremiyorum artık, o deneme ilk almanın heyecanı herhal de:queen: