bu zinciri disk temizleme yağıyla temizlesem bi sorun çıkarmı
Sahil yolundan gidin hem duracak daha çok yer var hem de trafik sakin akıyor. Ben Mondial'in 100'lük manuel debriyajlı cub'uyla İstanbuldan Tekirdağ merkeze gitmiştim 3 sene önce. Günübirlik gittim Tekirdağ köftesi yedim döndüm tık demedi motor.Evet arkadaşlar, yarın eğer bir aksilik çıkmaz ise İstanbul-Edirne arası sefer düzenleceğim MSX'im ile.
Hem gezme amaçlı, hem eski bir arkadaşa uğrama amaçlı, hemde yeni taktırdığım City Gripleri test etme açısından ve tabi en büyük isteklerimden biri olan, MSX ile Yunanistanı gezmeden önce, aklımdaki soru işaretlerini silmesi bakımından hoş bir gezi olacak diye düşünüyorum.
Dealtage hocam bende tekirdag yeniciftlikteyim bu taraftan geliyosan bi cayimizi ic
Sahil yolundan gidin hem duracak daha çok yer var hem de trafik sakin akıyor. Ben Mondial'in 100'lük manuel debriyajlı cub'uyla İstanbuldan Tekirdağ merkeze gitmiştim 3 sene önce. Günübirlik gittim Tekirdağ köftesi yedim döndüm tık demedi motor.
hayırısı olsun kazasız belasızmotoru alalı 20 gün kadar oldu pazarteside ehliyetimi aldım bu gün 250km devırmiş olmanın heyacını yaşıyorum,bu arada kesintisiz ilk uzun yolumu yaptım 30km uzun dedim çünki arabaya alışmışım heralde totom indikten sonrada 20 dak uyuşuk gezdim.
merak edenler için ben 175 cm ve 87 kiloyum motor 90 km hızı şıkıştırmadan sıkıntısız yapıyor ben yolculuğumu ankara yolu üzerinde yaptım ve eskişehirden çıkışta kanlıpınar bayırı vardır 80 km hızla çıkabildim
Arkadaşlar 1000 km bakımım yaklaştı,
Bana yakın olduğu için Anes Motor'u (küçük çekmece) aradım, evim istoç civarında
direkt gelin randevuya gerek yok sıraya göre alırız, takribi 50-70 tl arası tutar dediler.
1000 km bakımını yaptıran, herhangi bir tavsiyesi olan var mıdır?
arkadaşlar herkese selamlar;
kaan abinin taylanddan alıp bana gönderdiği parçalar bu sabah itibariyle elime ulaştı
öncelikle belirtmek istiyorum parçalar çok kaliteli.
elime gelen parçalar
Akrapovic egzoz ve megabomb katalizör headers
gazi gazlı arka amortisör
power commander
performans debriyaj yayları
ufak bir windsheld
ön amortisör ayar kafaları,
arka amortisör yüksletme kiti,
rizoma tarzı cnc ayna siyah