şu en alttaki oval olan egzoz güzelmiş fakat ses konusunda soru işareti...
devil kadar tok ve vurdulu kırdılı ses verebiliyormu acaba boooooo diye bağırarak
Ses konusunda şimdilik GP ye kefilim =) Fakat diğer modellere de çok talep var. Herhalde beğeniliyor olmasa sırf görüntüsü için almazlardı diyebiliyorum sadece. Siteleri aktif hale geliyor yakında. Daha detaylı bilgi buluruz.
arkadaşlar selam geçen yaz sezonunu açayım dedim ama akü komple sıfırlamış. 1 ay önce yine sıfırlamıştı, full şarj ediip taktım. Sanırım aküyü değiştirmem gerekecek.
yuasa jel akü fiyatı verdiler 280 TL biraz tuzlu geldi. Muadili uygun fiyatlı akü markası önerebilir misiniz bana?
Bugün gittim ustaya;
bindi baktı gidişi cok iyi dedio kadar konjektör ısınması da normaldir dedi. dün biraz evham yapmısım galiba
Motorum üzerinde 7 amper akü var. acaba orjinal değer nedir? bulamıyorum bir türlü?
Bir de usta akümü kontrol etti, konjektörü vs. kontrol etti sorun yok dedi.
yalnız aküm biraz fazla sarj ediyormus. onu değiştirelim dedi; 9 amperlik akü taktı?bunu bir dene bakalım; konjektörü rahatlatır biraz daha dedi ama konjektör yine ısınıyor :silent:
Birisi bi yardım etsin yahu;konjektör ısınması için usta normal diyorbana fazla geliyor
en önemlisi ; 7 mi 9 mu takmalıyız aküyü?

ben de ön cama MT logosu yapıstıracağım; kıskandım![]()
üşenmedim servisi aradım
dedikleri şu şekilde oldu
"yakıt pompasında da sorun olabilir enjeksiyon sisteminde de bir sorun olabilir herşeyde sorun olabilir bakmamız gerekir tam sorun için"
olarak sözlü bilgi aldım :cat:
umarım işini görür
neysem bende bişiler ekliyim bare (=
![]()
![]()
![]()