Honda Honda Cbr600F Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

hayırlı olsun. geçen 7. caddede tabu cafenin yanında siyah bi F gördüm sen miydin o ?
cam olarak pyton al derim geçen sezon kullandım marka cama göre bi dezavantajı yok bu sene de alıcam aynısından.

teşekkürler. hayır ben değildim, o taraflara gitmedim motorla. cam konusunda bi sıkıntı yoksa pyton marka camı alırım o zaman en uygun fiyatlısı o.

yeni motorun ilk yakıt tüketim testini bugün yaptım.
depo göstergesinin tüm ışıkları deli gibi yanıp söner moda geçmişken 30 tl tutarında benzin aldım. tam 100 km sonra depo eski hale geldi.
bu bilimsel :)) hesaptan çıkan sonuç makine şehir içi apaçi kullanımda 30 krş. yakıyo.:queen:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:25 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı Dün 23:55 ----------

arkadaşlar bu sezonki gümüş 600f'imin tank-padden sonra :) ilk kişiselleştirme operasyonunu yaptım.
plakalığı azıcık sünnet ettim. şöyle ki motoru aldığımda mühürlü plaka yoktu, küçük plaka vardı :

Uploaded with ImageShack.us

malum 600f'lerin plakalıkları çok kaba. özellikle yandan bakınca :

önce uygun ölçülerde ve mühürlü hologramlı yasal bi plaka çıkarttım.
sonra bu plakanın siyah çerçevesini kesip olanak ölçüsünde küçülttüm.
silikonla plakalığa yapıştırdık. ve plakalığın altında fazla kalan kısmı kesip atıp plakalığın yanlarını da sivri bi şekilde inecek şekilde traşladık. ortaya böyle bi görüntü çıktı :

yandan da böyle :

arka sinyalleri şık ledlerle değiştirince sanırım daha şık duracaktır. nasıl olmuş sizce
?

unutmadan bu da motorun genel görünüşü :

Son düzenleme:
Artık Rize'de de Yaz geldi gibi :) Havalar ısındı.
Bu nedenle, bugün motorumun pasta cilasını ve boya korumasını yaptırdım :)
Gayet de parladı :cherry:

Arkadaşlar smokehead marka eksozumu ara borusu ile 200 liraya satıcam almayı dusunen varsa iletişime geçebilir :)
eksozda çizik vuruk v.s. yoktur

yeni makine alacakmısın demişsin emre dün baktım biraz 600rr ile 1000rr arasında gidip geliyorum bakalım hangisi olduğuna henüz karar vermedim ama şimdilik kesin olan şuvar honda pcx scooter kaporasını verdim ama mayıs ayında teslim ediceklermiş bakalım bir tanede büyük makine alacam oda rr olacak gibi

Hayırlısı olsun, küçük motor şart gerçekten de. Bu sefer de almışken litrelik al bence. :)

arkadaşlar merhaba. 2004 model siyah bir 600f aldım arkadaşımdan. motorda her şey var ama cam orjinal, bende siyah motora siyah cam almak niyetindeyim. python marka bir cam var 600f için, malzeme kalitesi nasıldır bileniniz varmı acaba. puig den felan farkı nedir, fiyatı 100 tl. ikinci el cam satmak isteyen varsa, bana mesaj atabilir.

Hayırlı olsun, güle güle kullan.

Arkadaşlar ilginiz için teşekkürediyor fazlasını bekliyorum. Yazdı buraya takip etmiyor sanmayın iş yoğunluğundan yazmaya fırsat bulamadım.
dreamdark
şu an çok yorgunum yarın salıklı kafayla ararım sizi inşaallah.

basarm aşağıda ki ilan sizin galiba eğer km konusunda ikna olursam öncelikler arasında yarın ararım detayları konuşuruz.
http://www.sahibinden.com/ilan/vasi...r-600-f-13-500-km-de-2006-model-cbr600f/detay

Halen gönlüm r6 da ama gönlüme göre bi makina bulamadım o kadar soğuttularki kimseye güvenemez oldum adam lokal var diye komple boyalı çıkıyor, depoda kuş kafası kadar göçük var diyor altındaki yuvasını söylemior. İlgilenen herkese çok teşekkürediyorum en geç çarşamba gününe bu işi bitirmek istiyorum ona göre bana katkı sağlarsanız çok sevinirim herkese hayırlı geceler.

Hayırlısı olsun, bu arada arayacağın kişi ben değilim, motoru sattığım arkadaşın ismi Gediz.:)

@chopperrider

Emir güzel olmuş eline sağlık, sinyaller ve cam da değişince iyice gösterecektir makine kendini.:cat:

şu benzin olayına bir ben vakıf değilim arkadaş (=
ev ile iş arası git gel 17 km yapınca yakıtın yarısı motor ısınırken gidiyor zaten :p

bende benzin tüketim değeri vereyim : istanbul (Kadıköy) - ankara (Dikmen), 480 km, 110 tl lik benzin ile gittim, depodada yaklaşık 20 tl lik benzin vardı. Ortalama tüketim 6.72 lt / 100km, ortalama hız 140 km/h ara sıra 170-180.

evet dikmen taraflarında oturuyorum. ER6N den sonra aslında bana fazla yakıyor gibi geliyor ama tabii 4 silindirli olacak o kadar.

sen daha dur arkadaşım. :mrgreen: yoğun şehir trafiğinde kullanırsan 9 litereleri de göreceksin en yakın zamanda hayırlısıyla :queen:

Bu arada eğer katılırsan bi ara Ankara'daki 600f kulalnıcıları olarak buluşup şu istanbulda bi türlü bir araya gelemeyen tayfaya nispet yapalım :)
sen de gelirsen 4 600f oluyoruz.

Sabah iş yok galiba İlkay? :)

kardeşimle çıktık dün biraz yağmur başlayınca gittiğimiz yerde oyalandık eve gel yemek felan derken bu saat olmuştu
kask aldım onada doğum günü hediyesi olarak sözüm vardı
aldım almasına aldıktan sonra benimde çok hoşuma gitti fiyat olarakta baya uygun
VXP-TARGET-F720.jpg

http://www.motomaxonlineshop.com/main/vemar_medon_kapali_kask-585-0-124.html
bir insanın counter strike hastası olduğu bu kadar belli olur sanırım :queen:

bende artçı kaskı olarak bundan alayım diyorum kendime de yeni kask alıcam ama bendeki artık miladını doldurmaya başladığı için artık süs olur :p
VXP-RONIN-F714.jpg

http://www.motomaxonlineshop.com/main/vemar_medon_kapali_kask-587-0-124.html

doğan çek şu pembe manetleri bakamıyoruz :p

ama bence sana dediğimi yap;
zaten cbr yazılı gidon topuzların geldi gibi bişe
fece_12.JPG

siyaz rizoma veya çakmasından ald manetler pembe kalsın
karşıt renkler daha fazla ilgi çeker her zaman :cat:

Çok şükür gittik geldik bi sıkıntı yapmadı ama biraz bakım yapmam lazım artık.
Egzantrik çok ses yapmaya başladı gergi değişecek muhtemelen + ect müşüri+yağ+yağ filitre+hava filitre+buji+ön disk eğriliği bunları halledersem on numara motor olucak inşallah :queen: bu disklere bişey yapılabilir mi acaba? Yepyeni duruyorlar geçen söktüm 2 sinide üstüste koydum aman aman bi eğrilik yok aslında ama genede frenlemede abs varmış gibi yapıyor arka frenle kombine ediyorum mecburen ozaman etkisi minimuma insede devam ediyor. Ama şu torna olayını tavsiye edermisiniz var mı böyle bi uygulamayı deneyen? :) km de 23.500 de şuan.

Arkadaşlar bu bahsettiğim ECT müşiri için cumartesi motoru parça pincik ettim bi baktım enjeksiyonların altındaki bu müşirin arkasındaki 3 adet kablosu kopmuş duruyor, sanki yankeski ile sıyrılarak koparılmış gibi, neyse uğraş uğraş kabloyu tamir edip müşire bağladım ve FI ışığı söndü :) Motorun çalışması düzeldi kendine geldi. Yalnız bu kablo ısınmadan veya biri tarafından koparılacak biryerde değil geriye tek bir seçenek kalıyor o da FARE :queen: evet Yanlış duymadınız muhtemelen bir kemirgen tarafından kemirilmiş 3 kabloda ama benden kaçmadı ve operasyon başarıyla tamamlandı.:cat:

Yalnız şu fren diski tornalama olayı için bilgisi olan arkadaşlarımdan bilgi rica ediyorum yani olabilme ihtimali nedir olursa verimli olur mu vs.

Son düzenleme:
Yalnız şu fren diski tornalama olayı için bilgisi olan arkadaşlarımdan bilgi rica ediyorum yani olabilme ihtimali nedir olursa verimli olur mu vs.

eğer bir çift fren diski fiyatı canından daha değerli değilse sakın yapma böyle bir şey derim.
Motosiklet sadece ön frenle duran ve hatta ciddi anlamda yavaşlayan bi alettir, ayrıca 250 km/h civarı süratlerden bahsediyoruz. Disk tornalatmak otomobilde bile pek kabul edilemez bi yöntem iken, motosiklette bunu uygulamak, diskin mukavemetini azaltmak bence gerçekten kaderi zorlamaktır.

Arabaların fren sistemleriyle uğraşan bir frenci olarak chopperrider'e kesinlikle katılıyorum. motorsiklet diskini torna ettirmek..ben ölmek istiyorum demektir..başka açıklaması yok..en iyisi yeni bir disk..

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar