Merhaba arkadaşlar, satılık 2007 model kırmızı 1000RR ımız var ve Türkiyedeki en temiz ve bakımlı 1000RR lardan biri olduğundan eminiz.
arkadaşım 50 yaşında, 2007 de ankaradaki bayiden sıfır km olarak aldı ve şuan kendisinde 1 adet 2014 ZX10R ABS , 1 adet Yamaha WR250(sıfır aldı ilk sahibi) ve 1 adet Honda pcx 125(ilk sahibi sıfır km aldı) var. Hepsi kapalı garajda muhafaza ediliyor ve bakımları servislerinde en iyi yağlar-balatalar kullanılarak yapılıyor.
Diyeceğim o ki, sadece hafta sonunda keyif için binilmiş, teker yapılmamış, lastik yakılmamış, boşta gaz verilmemiş, bakımları en iyi şekilde yapılmış emekliden 1000RR almak isteyen varsa yabancıya gitmesin. Burdan bir arkadaşa nasip olsun isterim.
Motor 45.000 KM de, Twobrothers carbon tüp var, orjinal egsozu yanında verilecek. Puig spor cam var, tank pad var,jant şeridi var, Michelim pilot power lastikler var, Puig koruma takozu var, Yeni Yuasa akü takıldı garantili, zincir dişli 500 km önce değişti ve orjinal RK takıldı. (530tl)
Ağır bakımı 30.000 de yapıldı(bujileri vs) bir sonraki ağır bakımı 15.000 km sonra.
Sadece sol kafa grenajı kenarında küçük bir yerde ve yine sol yan grenajda küçük bir yerde lokal boya var. Asla kazası vs yoktur. Türkiyede ilginç olabilir ama %100 ekspertiz ve beğenme garantisi veriyorum. forumda uzun yıllardır üyeyim ve bir çok kişi ile tanışırız. tanımayanlar tanıyanlardan referans alabilir. Yer kocaeli Gölcük.. Bakmaya gelen olur da söylenen harici birşey çıkarsa, en ufak hata bulursa, bayideki sıfır motora yakın temizlikte değilse yol+yemek+sigara ve o günki mesai ücretini veririm o derece güveniyorum motora.
Motorun ilanı yok,sahibi akıllı telefon dahi kullanmıyor. sigorta fiyatları deli gibi yükselmeseydi zaten satılmayacaktı. Eğer bir süre satılmaz ise arkadaşımla binerek kızıltoprağa bırakacağız. Daha önce aprilla motoruna yaptığı gibi. Düşünen varsa müzelik motor burada =)
Fiyat: 29.000 tl
Tel: 5543915310 bana ulaşabilirsiniz.