Honda Honda CBR 250R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

yağmurlar geldi malumunuz.

yağmur performansı iyi olan lastik hangisidir, var mı öneri ?

Anlas tournee şiddetle tavsiye ediyorum istesende kaymıyor

---------- Mesajlar birleştirildi - 09:31 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:29 ----------

Model öneriniz var mı ? Almak istiyorum ama karar veremiyorum. Sargıya zarar verir diyen var. Isınıp plastiğe zarar verir diyen var
Bendeki xenon fanlı ısınma problemi yok ulaşırsan anlaşabiliriz satmayı düşünüyorum kullanmicam

Anlas tournee şiddetle tavsiye ediyorum istesende kaymıyor

---------- Mesajlar birleştirildi - 09:31 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:29 ----------

Bendeki xenon fanlı ısınma problemi yok ulaşırsan anlaşabiliriz satmayı düşünüyorum kullanmicam

valla michlen pilot street aldım 2 gün önce :)

teşekkürler yine de.

Makinamda ikinci kez yap değiştiriyorunm. İlk motuldu bu sefer eneos kullandım. Titreşim çoktu azaldı ve daha kararlı olsu. Ben memnunum şimdilik. Bir sonraki seferde ipone deneyeceğim bakalım nasıl olacak

Eveet arkadaşlar uzun zamandır giremiyorum foruma baya da özlemişim. Bu cbr 250 sayfasında ne çok şeyler geçti ne dostlar kazanmıştım vay be keşke satmasaydım şu cıbırımı yeminle pek özledim dile kolay 3 sene ve 45 bin km geçirdim kıymetini bilin

Motosikleti
HONDA HORNET 750, HONDA PCX 125, YAMAHA X MAX 250 Tech Max
Merhabalar herkese öncelikle,
Motosikletime lastik almayı düşünüyorum ama arka lastik için 150 taban kullanan var mı aramızda ? 150-60-17 ölçülerinde düşünüyorum daha da gösterişli olsun diye

---------- Mesajlar birleştirildi - 09:23 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:17 ----------

Şu takım dikkatimi çekiyor ölçüler sıkıntı olmazsa alıp takmayı düşünüyorum
https://www.lastikdeposu.com.tr/mitas-takim-110-70zr17-150-60zr17-sport-force-on-arka-pmu6974

Günaydın arkadaşlar,

Motosikletimi satmaya karar verdim, ilgilenen olursa burayada link atıyorum.

https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-honda-kazasiz-ve-temiz-cbr-250-625512689/detay

Fiyatta indirim yaparım, motosikletimde sorun yok.
İyi günler.

Selam hocam iyiymiş ama maalesef bütçeden dolayı ocak ayında alabileceğim. eğer hala duruyor olursa konuşuruz. Ama muhtemelen kalmaz o kadar süre. Hayırlı satışlar.

Selam hocam iyiymiş ama maalesef bütçeden dolayı ocak ayında alabileceğim. eğer hala duruyor olursa konuşuruz. Ama muhtemelen kalmaz o kadar süre. Hayırlı satışlar.

Selamlar,

Şuan duruyor, birsürü favori yapıldı, yaklaşık 900 kişi baktı, arayanda oldu ama sonuç yok henüz, kısmet diyelim.

Aslında ne satılacak nede alınacak bir zaman değil biliyorum ama yinede denemek istedim şansımı.
İyi akşamlar.

Motosikleti
Yamaha x-max 250 ABS (2025)
Motosikletim boştan 1 e atarken zorlanıyor hatta bazen geçmiyor ama 1 den 2 3 4 5 e şıkır şıkır geçiyor.
Nedeni nedir? Masrafı nedir oluru var Mı?

Motosikletim boştan 1 e atarken zorlanıyor hatta bazen geçmiyor ama 1 den 2 3 4 5 e şıkır şıkır geçiyor.

Normalde cbr larda 1 e geçmeme hemen hemen hepsinde var ama motoru az biraz 4-5 cm ileri yada geri hareket ettirdiğinde geçer sende başka bir sorun var sanırım

Motosikleti
Normalde cbr larda 1 e geçmeme hemen hemen hepsinde var ama motoru az biraz 4-5 cm ileri yada geri hareket ettirdiğinde geçer sende başka bir sorun var sanırım

ilk motorum yeni aldım. Sanırım evet ileri gidince düzeliyor. Sağol bilgilendirme için.

İlla ileri geri yapmaya gerek yok. Debriyajı yavaşça bırakırsanız vitese basarken vites 1 e girer. Dikkat et bırakırsan hepten debriyajı motor stop eder

Tüm motosiklet şansımanlarında aynı sıkıntı var.Bir sıkıntı yok motorunda.Hafif ara gaz ver yada ileri geri oynat.

Motosikleti
motorumla bugün giderken farkettim hoşur hoşur ses geliyor.
sanki lastik bir şeylere sürtüyor gibi, zincir dişli den de yapıyor olabilir gibi anlamadım gitti.
boşta giderken daha çok belli oluyor.

Motosikleti
R25, CRF250L
motorumla bugün giderken farkettim hoşur hoşur ses geliyor.
sanki lastik bir şeylere sürtüyor gibi, zincir dişli den de yapıyor olabilir gibi anlamadım gitti.
boşta giderken daha çok belli oluyor.

Motorun kaç km'de ve kaç model ?

Motosikleti
bugün otobanda 110 - 135 km hızlarla 25 dakikalık yol gittim titreşimden ellerim uyuştu, kolum aynı pozisyonda durmaktan biraz ağrı yaptı ama zevkliydi.
ilk defa bu kadar hızlandım ve otobana çıktım farklı bir deneyimdi.
genel olarak motorumu seviyorum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar