- Katılım
- 29 Tem 2014
- Mesajlar
- 131
Makineyi bugun canli gordum guzel olmustophaneye dogru gidiyodun... bende karsi seritteydim biyerden bu makine tanidik gelio dedim burdanmis
![]()
eyvallah
Makineyi bugun canli gordum guzel olmustophaneye dogru gidiyodun... bende karsi seritteydim biyerden bu makine tanidik gelio dedim burdanmis
![]()
Selamlar millet.. malum yaz geliyor baktım biraz sayfalara ama detaylı bilgi bulamadım.. Uzun seyahate gidicem depo üstü çanta arıyorum kullanan varsa ne önerirsiniz hacim ne kadar büyük olursa o kadar iyi.. Fiyat önemli değil bütçe var.. Şimdiden teşekkürler..
Arkadaþlar yakýn zamanda zincir ve diþli setini deðiþtiren oldu mu? Fiyatlar hakkýnda bilgisi olan varsa bilgilendirirse sevinirim. Geçen servisi aradým sordum 330 tl sadece zincir için fiyat verdiler. (Did marka)
Geldi hocam Dolapderedeyim bende taksimin altında 0545 226 33 42 ara konuşalım mevzu uzun çünkü![]()
Herkese merhabalar,
Benim canavarım biraz fazla yiyor gibi geliyor bana 4.5 litrelerde geziyor ama devirli kullanıyorum normaldir herhalde
Motorum şuan 2000km'de 2 ay sonra bakımı var , önceki bakımda koydukları yağ ne markadır acaba dikkat etmemiştim. Son sayfaları okuyunca ipone yağdan memnun kalmış herkes değiştirsem servise de yağı değiştirmeyin diyebiliyor muyuz sorun olur mu? Acemiyim de biraz![]()
Bir de irc'lerden kurtulasım var , geçmiş mesajları araştıracağım ama rosso 2 nin ömrü kısa mıdır başka ne tavsiye edersiniz?





Arkadaşlar yakın zamanda zincir ve dişli setini değiştiren oldu mu? Fiyatlar hakkında bilgisi olan varsa bilgilendirirse sevinirim. Geçen servisi aradım sordum 330 tl sadece zincir için fiyat verdiler. (Did marka)
Arkadaşlar Şimdilik 1-2 Tane atıyorumYakında daha Sağlamları gelecek
http://img500.yukle.tc/image.php?id=422320150413_152109.jpg
http://img500.yukle.tc/image.php?id=806320150413_152116.jpg
http://img500.yukle.tc/image.php?id=571520150413_123525.jpg
Arkadaşlar yakın zamanda zincir ve dişli setini değiştiren oldu mu? Fiyatlar hakkında bilgisi olan varsa bilgilendirirse sevinirim. Geçen servisi aradım sordum 330 tl sadece zincir için fiyat verdiler. (Did marka)
Hocam şehir içi devirli kullanımda 4.5 litre ideal bir değer..
Servis büyük ihtimalle Honda'nın kendi yağını koymuştur..
Ipone 10/40 kullanabilirsin.. Hiç uğraşma yağını kendin götür sadece filtre ve işçilik parası verirsin..
Lastik olarak Rosso II kullanabilirsin.. 15.000 km gibi ömrü olduğu söyleniyor..