Honda Honda CBR 250R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Selamlar millet.. malum yaz geliyor baktım biraz sayfalara ama detaylı bilgi bulamadım.. Uzun seyahate gidicem depo üstü çanta arıyorum kullanan varsa ne önerirsiniz hacim ne kadar büyük olursa o kadar iyi.. Fiyat önemli değil bütçe var.. Şimdiden teşekkürler..

Herkese merhabalar,
Benim canavarım biraz fazla yiyor gibi geliyor bana 4.5 litrelerde geziyor ama devirli kullanıyorum normaldir herhalde :)
Motorum şuan 2000km'de 2 ay sonra bakımı var , önceki bakımda koydukları yağ ne markadır acaba dikkat etmemiştim. Son sayfaları okuyunca ipone yağdan memnun kalmış herkes değiştirsem servise de yağı değiştirmeyin diyebiliyor muyuz sorun olur mu? Acemiyim de biraz :D
Bir de irc'lerden kurtulasım var , geçmiş mesajları araştıracağım ama rosso 2 nin ömrü kısa mıdır başka ne tavsiye edersiniz?

Selamlar millet.. malum yaz geliyor baktım biraz sayfalara ama detaylı bilgi bulamadım.. Uzun seyahate gidicem depo üstü çanta arıyorum kullanan varsa ne önerirsiniz hacim ne kadar büyük olursa o kadar iyi.. Fiyat önemli değil bütçe var.. Şimdiden teşekkürler..

Hocam size özel mesaj atmıştım. Geldi mi acaba ? Emin olamadım şimdi.

Geldi hocam Dolapderedeyim bende taksimin altında 0545 226 33 42 ara konuşalım mevzu uzun çünkü :D

Arkadaşlar yakın zamanda zincir ve dişli setini değiştiren oldu mu? Fiyatlar hakkında bilgisi olan varsa bilgilendirirse sevinirim. Geçen servisi aradım sordum 330 tl sadece zincir için fiyat verdiler. (Did marka)

Arkadaþlar yakýn zamanda zincir ve diþli setini deðiþtiren oldu mu? Fiyatlar hakkýnda bilgisi olan varsa bilgilendirirse sevinirim. Geçen servisi aradým sordum 330 tl sadece zincir için fiyat verdiler. (Did marka)

Hocam kma dan ver sipariş.. Kilerci motorlu Araçlar maslak oto sanayi de yerleri yada bi ara sor did zinciri tr ye o getiriyor fiyat farkı olacaktır..

Herkese merhabalar,
Benim canavarım biraz fazla yiyor gibi geliyor bana 4.5 litrelerde geziyor ama devirli kullanıyorum normaldir herhalde :)
Motorum şuan 2000km'de 2 ay sonra bakımı var , önceki bakımda koydukları yağ ne markadır acaba dikkat etmemiştim. Son sayfaları okuyunca ipone yağdan memnun kalmış herkes değiştirsem servise de yağı değiştirmeyin diyebiliyor muyuz sorun olur mu? Acemiyim de biraz :D
Bir de irc'lerden kurtulasım var , geçmiş mesajları araştıracağım ama rosso 2 nin ömrü kısa mıdır başka ne tavsiye edersiniz?

Hocam şehir içi devirli kullanımda 4.5 litre ideal bir değer..
Servis büyük ihtimalle Honda'nın kendi yağını koymuştur..
Ipone 10/40 kullanabilirsin.. Hiç uğraşma yağını kendin götür sadece filtre ve işçilik parası verirsin..
Lastik olarak Rosso II kullanabilirsin.. 15.000 km gibi ömrü olduğu söyleniyor..

Geçen c.tesi sonunda lastiklerimi değiştirdim. Nereyi okusam tek bir lastik çıktı karşıma, sizde tahmin edersiniz ki Diablo Rosso 2ler..

Değiştirmeden o kadar fark eder mi? Gerek var mı? Tamam Ircler kötü ama çokta fark eder mi ? diyordum ancak dememek lazımmış çünkü İNANILMAZ fark ediyor.

Ircleri 10bin km kullandım. Isınmaması, yol tutuşundaki başarısızliğı, virajda güven vermemesi ve ıslaktaki çok çok kötü performansını iyice tecrübe ettim.

Değişim anından bir kaç foto atayım :)
Ircler ile son poz..

Artık Diablo rosso2 vakti! :cat:

ilk 300 kmsi rodajdır bu lastiğin üzerinde balmumu tabakası vardır ancak daha ilk metrelerde balmumu olmasına rağmen Irclerden iyi performansı var. Bunu da gönül rahatlığı ile söyleyebilirim.

Pazar günü mis gibi havayı bulunca arkadaşlarla vurduk kendimizi yola toplamda 276 km yaparak rodajını bitirdim.. Rotamız Gaziemir - Özdere - Seferihisar - Urla ve son olarak Karaburun'un harika virajları. Virajların tadına sonuna kadar vardım eve döndüğümde tek dediğim iyi ki bu lastiği takmışım :)
Değerli motordaşlarıma da nacizhane tavsiyemdir imkanınız varsa taktırın asla pişman olmazsınız ve motorunuzu yeniden keşfedersiniz..

Bu da eve vardığımda çektiğim son kare :)

Kazasız belasız keyifli sürüşler dilerim.

Pq4qR9.jpg
[/url][/IMG]

Arkadaşlar yakın zamanda zincir ve dişli setini değiştiren oldu mu? Fiyatlar hakkında bilgisi olan varsa bilgilendirirse sevinirim. Geçen servisi aradım sordum 330 tl sadece zincir için fiyat verdiler. (Did marka)

servisten 400 tl fiyat aldım zincir dişli için. zincirim bayağı paslanmıştı ama aldığımda öyleydi yatmaktan ve yağsızlıktan dolayı olmuş. söktüm zinciri baktım adam olacak gibi değil. dişlileri söktüm güzelce temizledim ön şanzumandan gelen dişliyi onun olduğu yerleri tertemiz yaptım. sonra 100 tl ye adını şuan tam hatırlamıyorum 3 harfli (D.I.D değil) aldım 12 bakla uzun geldi onuda ufalttım taktım. onuda mazotla yıkadım temizleyip bi akşam hiç ellemedim sabahında ipone zincir yağı ile yağladım. sapancaya gittim şehir içinde gezdim ortalama 400 km yaptım çok ufaktan bi sarkma olmuş tekrar ayarladım onu 200 km oldu bi sıkıntı yok vites geçişleri pürüzsüz ve ötme gibi bi problemde yok. şuan arka takoz arıyorum servis 140 lira dedi onuda artık ebay veya yurt içinde daha uyguna bulup kendim değiştirmem lazım :)

---------- Mesajlar birleştirildi - 20:18 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:02 ----------

markası SFR şimdi hatırladım :)

Arkadaşlar lastik bakıyorum en uygunu motolastikte buldum.(Diablo Rosso 2) Fakat lastikleri kargo ile gönderiyor İstanbul'da takacak bir yer bilen var mı?yoksa direk serviste mi taktırayım? Taktıranlar varsa değiştirme ücreti ne kadar olur aşağı yukarı?

Hocam şehir içi devirli kullanımda 4.5 litre ideal bir değer..
Servis büyük ihtimalle Honda'nın kendi yağını koymuştur..
Ipone 10/40 kullanabilirsin.. Hiç uğraşma yağını kendin götür sadece filtre ve işçilik parası verirsin..
Lastik olarak Rosso II kullanabilirsin.. 15.000 km gibi ömrü olduğu söyleniyor..

Çok teşekkür ederim hocam cevap için :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar