Sayın abim motorun orjinalini bozma. 600 lük demek çok zor olmasa gerek. Zaten bu soruyu sana soran merak ettiği için değil sırf sana sorma ihtiyacı hissettiği için soruyor. Bak aşağıda ki resimde de benim bi tanıdığım abi Suzuki İnazuma aldı. Herkes soruyormuş "Bunun markası ne?" diye o da bıkmış suzuki demekten neden bıktıysa. Motorun amortisörlerine suzuki yazdırmış. Hiç olmuş mu bi bak bakalım. Eskiden bisikletlerin ön maşasında yazardı BMX BİSAN BİANCHİ diye. Buyur;
[url]http://u1308.hizliresim.com/1d/d/rd4lf.jpg[/url]
---------- Mesajlar birleştirildi - 09:42 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:37 ----------
---------- Mesajlar birleştirildi - 09:47 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:42 ----------
Beyler, Merhaba;
Bu CBR250R in yakıtında ben bi orta yolu bulamadım. Bu motor FULL DEPO geçenlerde aldım. 47 TL ye doldu depo.Km sıfırladım 276 km gitti. 300 bile olmadı. Çok yaktım dedim kendi kendime. Gerçi tek diş yanıp söndükten sonra yakıt alıyorum. Yanıp sönmeye başladıktan sonra kaç km daha gider?
Yalnız 110 115 km/h arası gittim. Acaba depoyu fulledikten sonra 100 ü geçmesem yakıt farkeder mi? Yada sizler depoyu fulleyip ne kadar gittiğini hesap ettiniz mi? :silent: