tam 1 haftadır Süleymanla denk gelipte bi çay içemedik sanırım Pazara kalıcak bizim buluşma işi. Ha bide konser olduğunu söyleseydin gelirdim yerleşkeye![]()
Çanta şart dostum.ninjadan vazgecmemin nedenlerinden biri canta takilamamasi ninjaya..anes motordan canta baglanti demirini alirsin.bi de shad 45 canta..shad 45 nefis gidiyorben de bugün 2012 model siyah CBR ımla aranıza katılacağım inş. motoru baya araştırdım bir arkadaşım da kullanıyor. arkadaşım arka çanta taktırmış. bu motosiklette çanta için çözüm önerebilecek var mı? arka çanta görüntüsünü bozuyor sanki. tak çıkar olursa yalnızca uzun yola giderken kullanılabilir gerçi. yükümü nasıl taşıyacağım bunda emin olamadım![]()
ilk 1:40 kadar db killer varBen uzun yol için shad sb50 soft yan çanta almayı düşünüyorum. Günlük kullanım için de küçüğünden bir depo üstü çanta alacağım. Arka çanta çok acayip gözüküyor bana göre. Bir de brandayı örttükten sonra kediler içerde kamp kurar kanısındayım
Egzoz meselesi için;
http://www.youtube.com/watch?v=N-LO3sRsxyw
şu videodaki egzoz çok hoşuma gitti. db killer var sanırım. Sesi abartılı değil, görüntüsü de güzel... Çok hoşuma gitti ama yerli sitelerde bulamadım bunu :/
ilk 1:40 kadar db killer var
sonra söküyor bd killersiz devam ediyor
bd killerli sesi çok güzel
bu ixil marka Türkiyede bikaç yer satıyor.yollarda gördüm ixil takan egzoz çok beğendiysen iyi 1 araştırma yap.eğer gözeüme çarparsa satan yer sana ö.m gönderirim
Dostlar, kredi kartı ile alan var mı motorunu ?
Daha doğrusu peşin fiyatına taksit yapıyorlar mı yoksa vade farkı mı ekliyorlar ?
aldım motorumu. şimdi çanta meselesini halletmek lazım![]()
Bende aldım motoru herşey tamam... tank pad takana kadar çizik içinde kaldı depo ama acayip koydu
1 buçuk peşin geri kalanı peşin fiyatına 12 ay taksitle 0 faizle anes ten aldım 2 buçuk ay önceDostlar, kredi kartı ile alan var mı motorunu ?
Daha doğrusu peşin fiyatına taksit yapıyorlar mı yoksa vade farkı mı ekliyorlar ?
hayırlı olsun çanta olarak bildiğin çantacıdan 40 tl ye hemde büyük bir sırt çantası aldım su geçirmiyor. bu şekilde çanta sorununa çözüm bulursun. ben şahsen böyle yaptım. bayiden felan sakın çanta almayın. gidin normal çantacıdan alın. sadece sırt çantası için konuşuyorum.aldım motorumu. şimdi çanta meselesini halletmek lazım![]()
daha önceki soruma yardımcı olan çıkmadı ama buna ümit ediyorum ki çıkacakmotor 750 kmde şuan,yarın sabahtan çanakkaleye gitmem gerekti,1000km bakımını erken yani 750kmde yaptırsam sizce bi sorun olurmu